Πως γίνεται ρε πούστη μου κάθε φορά.
Βρίσκει φόρμα, βάζει γκολ.... τραυματισμός!
Η αναζήτηση βρήκε 278 εγγραφές
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Αν είναι δυνατόν, τζαρτζάρει ο ντελιας και δίνει φάουλ!! Αν είναι δυνατόν!!!
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν μου φταίει κανένα ρόστερ, δεν μου φταίει καμία έλλειψη επιθετικού, δεν μου φταίει καμία μεταγραφή.
Λουτσεσκου είσαι ντεφορμε. Περιμένεις την ατομική ενέργεια του κάθε παίκτη και όταν αυτό δεν βγαίνει σταυρώνεις χέρια και περιμένεις να αλλάξει κάτι, κάποιες ...
Λουτσεσκου είσαι ντεφορμε. Περιμένεις την ατομική ενέργεια του κάθε παίκτη και όταν αυτό δεν βγαίνει σταυρώνεις χέρια και περιμένεις να αλλάξει κάτι, κάποιες ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μια χαρά αλλάζει το σύστημα μέσα στα 90 λεπτά.
Ξεκινάμε με το κλασικό 4-2-3-1.
Σε φάση άμυνας είμαστε σχεδόν πάντα 4-4-2.
Σε φάση επίθεσης και ροή έχουμε δει και 3-2-5 με τον Μειτε ανάμεσα από τα στόπερ, τον Οζντοεφ με παράλληλη κίνηση στην ευθεία και τον ντελια να γυρνάει πίσω για να την δημιουργία ...
Ξεκινάμε με το κλασικό 4-2-3-1.
Σε φάση άμυνας είμαστε σχεδόν πάντα 4-4-2.
Σε φάση επίθεσης και ροή έχουμε δει και 3-2-5 με τον Μειτε ανάμεσα από τα στόπερ, τον Οζντοεφ με παράλληλη κίνηση στην ευθεία και τον ντελια να γυρνάει πίσω για να την δημιουργία ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είναι εντυπωσιακό πώς δύο στραβά αποτελέσματα μας κάνουν να ξεχνάμε τα πάντα. Το να χτίζεις μια αυτοκρατορία είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Θα υπάρξουν και στραβοπατήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι γκρεμίζεις ό,τι έχτισες.
Ε και που είστε, αυτό ισχύει και για μας, η καθημερινότητα μας είναι, δεν πέσαμε ...
Ε και που είστε, αυτό ισχύει και για μας, η καθημερινότητα μας είναι, δεν πέσαμε ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Κάθε χρόνο το ίδιο σκηνικό βλέπουμε με τους θεωρητικά μικρούς.
Ξεκινάνε με τις μπάντες γιατί ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να βγάλουν στο έπακρο το δεύτερο μισό με σκοπό να μαζέψουν ότι μπορούν από την αρχή.
Ξεκινάνε με τις μπάντες γιατί ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να βγάλουν στο έπακρο το δεύτερο μισό με σκοπό να μαζέψουν ότι μπορούν από την αρχή.
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Πλάκα κάνεις;black death έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:00 Καλα αυτο το βαζελο και ετσι οπως είμαστε δεν παιζει να μην τον κερδίζαμε.
Σήμερα, και έτσι όπως είναι οι ομάδες, σμπαραλια θα τον κάναμε.
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μηδενίζουν για να φανεί ακόμα μεγαλύτερη η αλλαγή της σκυτάλης, λες και δεν θα γίνει.
Θα βγούνε μετά δικαιωμένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό και θα λένε με τουπέ και ύφος "εγώ τα έλεγα, πριν ακόμα έρθει ο Μυστακίδης".
Και σαν άλλα χρυσόψαρα, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα την πέσουν στον ...
Θα βγούνε μετά δικαιωμένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό και θα λένε με τουπέ και ύφος "εγώ τα έλεγα, πριν ακόμα έρθει ο Μυστακίδης".
Και σαν άλλα χρυσόψαρα, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα την πέσουν στον ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Από epobook.
Είσαι ο Τέλης.
Περιουσία τεράστια, δε βλέπεις κανένα.
Και δε δίνεις 2-3 χαρτιά το μήνα σε ένα σοβαρό επικοινωνιολόγο, να πλασάρει όμορφα την εικόνα σου;
Πετάς τα λεφτά σου.
Πας στην αρχή να πάρεις άκομψα το γήπεδο σε μια νύχτα, χωρίς να έχεις κάνει προεργασία επικοινωνιακή. Πρώτο ...
Είσαι ο Τέλης.
Περιουσία τεράστια, δε βλέπεις κανένα.
Και δε δίνεις 2-3 χαρτιά το μήνα σε ένα σοβαρό επικοινωνιολόγο, να πλασάρει όμορφα την εικόνα σου;
Πετάς τα λεφτά σου.
Πας στην αρχή να πάρεις άκομψα το γήπεδο σε μια νύχτα, χωρίς να έχεις κάνει προεργασία επικοινωνιακή. Πρώτο ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ας κρατησουμε μικρο καλαθι γιατι
"Η επιτροπή έχει γνωμοδοτικό/συμβουλευτικό χαρακτήρα, κάτι που σημαίνει ότι την τελική απόφαση για το μνημόνιο συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα που θα προταθεί στον υποψήφιο επενδυτή (στην παρούσα φάση στον Ιβάν Σαββίδη που έχει το προβάδισμα με βάση την απόφαση που ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Με το δεξί σήμερα και άνετα!!

- Τετ 24 Σεπ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τυχαία βγαίνει μια ώρα πριν τον αγώνα...Montrealiotis έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 18:16 Και όπως προείπε κάποιος αλλος, όλως τυχαίως χθες προέκυψαν όλα τα νέα…
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
@mi8rio Θα μπορούσες σε παρακαλώ να με ενημερώσεις και εμένα φίλε μου για το πόσα χρήματα έχει βγάλει;
- Παρ 26 Σεπ 2025, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τσακ-Μπαμ, ωραίο το υστερόγραφο του.
ΥΓ: Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, που αφορούσε διαρροές σχετικά με την πρόταση μνημονίου που συνέταξε η τεχνοκρατική επιτροπή. Η χρονική στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς αυτή «χάθηκε» μέσα στο «βοή» του ματς, αφού εκδόθηκε λίγη ...
ΥΓ: Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, που αφορούσε διαρροές σχετικά με την πρόταση μνημονίου που συνέταξε η τεχνοκρατική επιτροπή. Η χρονική στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς αυτή «χάθηκε» μέσα στο «βοή» του ματς, αφού εκδόθηκε λίγη ...