Η αναζήτηση βρήκε 191 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
μιλάει για το δάχτυλο που του κουνούσαν ...και ο ίδιος δεν σταματάει να κουνάει το δικό του δάχτυλο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν ήταν ξεφτυλισμένοι και στημένοι, θα είχε νόημα η όλη κουβέντα για τα έγγραφα και τις πρακτικές της ΠΑΕ.
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά κατάλαβε αλλά πρέπει να κάνει τη δουλειά του κι αυτός
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουν σημεια που αν ισχυουν ειναι φαουλ της ΠΑΕ. Βεβαια δεν μας ειπαν αν τα ζητησαν και τους αρνηθηκαν ή απλα τα βγαλαν στην φορα τωρα. Γιατι η κυριουλα εκει μας ειπε οτι ενα τοσο μεγαλο εργο δεν ειναι για δημοσια συζητηση.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας ΑΡΔ ,ένας άχρηστος ΑΡΔ δεν ρώτησε τα αυτονόητα, από την στιγμή που με τον κ. Μυστακίδη δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες πως είστε σίγουροι ότι οι όροι του θα είναι προς συμφέρον του ΠΑΟΚ, και να δώσουν το απλό παράδειγμα του ακριβού ενοικίου που θα στραγγαλίζει οικονομικά την ΠΑΕ.
Πραγματικά ...
Πραγματικά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο στο απειλητικό e-mail θα σταθώ, για τα υπόλοιπα θα αναλάβει ο ΙΒΑΝ και θα τοποθετηθεί καταλλήλως. Με το απειλητικό e-mail πας αμέσως και κατευθείαν στην Διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και καταγγέλεις έγκλημα του κυβερνοχώρου. Το έκαναν????
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.
Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".
Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".
Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ένα ούζο μαζί του το κατέβαζα πάντως.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38 Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Νιώθουν κάποια ανάγκα να τους λέμε μανα του συλλόγου και να τους ευγνωμονούμε γ αυτό ? 1 μήνα πρόεδρος είσαι κια ούτε καν εκλεγμένος χαλάρωσε λίγο μεγάλε
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, ναι, είναι χυδαία απειλητικό. Σου λέω, τ΄ρεμω ακόμαEqualizer έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:14 Το "απειλητικό μεηλ" που... απείλησε ότι θα διαβάσει ο πρόεδρος του ΑΣ είναι η επιφύλαξη παντός δικαιώματος της ΠΑΕ αν διαρρεύσει κάτι;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:21 Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αυτό το τσίρκο αφορούσαν τα "περίμενε και θα δεις την Παρασκευή (που έγινε Δευτέρα)" που διαβάζαμε τόσο καιρό ?
Απίστευτα πράγματα.
Απίστευτα πράγματα.