Η αναζήτηση βρήκε 191 εγγραφές

Return

από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μηπως να το δωσουμε και στο ΤΑΙΠΕΔ πρωτα το γηπεδο;
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τη σημερινή παράσταση, με πρωταγωνιστές τον κ. Ησαϊάδη, που παραχώρησε τη θέση του προέδρου του ΑΣ, σε έναν παραγωγό του Metropolis, τον κ. Κωνσταντινίδη (ο οποίος προχώρησε και σε γεωπολιτική ανάλυση) και την κ. Γιαννακοπούλου, που δεν ήθελε να βλέπει και να διαβάζει το ...
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχετε καταλάβει ότι τα αυτονόητα λέμε και πρέπει να τα εξηγούμε με σεντόνια έτσι;
Το γήπεδο ποδοσφαίρου γίνεται για να έχεις παραπάνω έσοδα έτσι ώστε να έχεις καλή ομάδα .
Δεν γίνεται για να έχεις ωραίο γήπεδο και να βγαίνουμε φωτογραφίες εμείς .
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ενδιαφέρεται ...
από gianantho
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:58
Jump to forum
Jump to topic

Για μενα η σταση του Α.Σ δεν ειναι καθαρή.
Ο υπ.επικοινωνιας (ύφος πολιτικου του '90 τρομοκρατω για να κερδίσω) στην τοποθέτηση αναφέρει ότι λόγω εμπιστευτικοτητας δεν μπορεί να δώσουν στοιχεία της συμφωνίας με τον κ. Μυστακιδη.

Μετά απο λίγα λεπτά η δικηγορος αναφέρει οτι δεν ειναι ακριβως ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από pavlos06
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

O ivan να βρεθεί με ποιους ρε παιδια ?
Αυτή η τριπλέτα που είδαμε σήμερα είναι μια παρωδία .
Ένας 'καθηγητής' βγαλμένος από καφενείο του 80, ενας κύριος που το μόνο που τον νοιάζει να τον θεωρούμε μάνα του συλλόγου που προστατεύει τα παιδιά της ΛΟΛ, και μια έμμισθη κυρία που παει να σώσει ότι ...
από Apil44
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
από Rexaris
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
από Γερασίμου
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Αγραμματοσύνη και βλαχομαγκιά. Με τις δύο αυτές λέξεις μπορώ να χαρακτηρίσω την χθεσινή παρουσία του ΑΣ και της νομικής συμβούλου. Καμία ουσιαστική τοποθέτηση, καμία απάντηση στις ερωτήσεις, αλλά υπεκφυγές του τύπου, ρωτήστε τον τάδε και δεν το διάβασα, δεν ξέρω δεν τον γνωρίζω, αλλά τον γνώρισα ...
από Ιάσονας
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
από Mīngus
Τρί 12 Αύγ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Όχι δεν το εξισωνω. Ήταν τραγελαφικο για την ακρίβεια.
από Equalizer
Τρί 12 Αύγ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:36
Ρε φίλε ποιος εδώ μέσα είπε να μην δωθούν εγγυήσεις;
Απολύτως κανείς, αλλά δε γαμεις, κάθε μέρα πρέπει να κάνουμε τους χαζούς και σε έναν εκπρόσωπο της αυθεντικής πλευράς
από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

οταν η παε πουλαει παικτες, δεν κανει μεταγραφες και καθυστερει το γηπεδο 3 χρονια οι κολκες μιλανε για επιχειρησεις του ιβαν σε εμπολεμη ζωνη,δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια σαν καραμελα

οταν ο ασ ζηταει εγγυησεις για τους ιδιους λογους ειναι γραφικοι ψεκασμενοι ...
από nkoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Θυμήθηκα τώρα και τον άλλο τον τρίβλακα το μαθηματικό, που μας τόνισε ότι είναι και διδάκτωρ του ΑΠΘ, που είπε δυο τρεις φορές τι θα κάνει ο Μυστακίδης και μετά το διόρθωνε λέγοντας "δε ξέρω, εικάζω ότι θα κάνει αυτό", και συγχύστηκα. Φαντάζεστε να πάρει τη σκυτάλη ο Τέλης και όλοι αυτοί οι ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...