πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
Η αναζήτηση βρήκε 337 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ρε γαμωτο αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά θα ήταν τρομερό νέο. Τώρα απλά ανησυχώ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγχωρέστε με αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ, τουλάχιστον ακόμα, ούτε και να πετάω στα σύννεφα.
Όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω για την δήλωση του με βρίσκει σύμφωνο, έτσι και αλλιώς θα βγει να μιλήσει κάποια στιγμή δεν το γλυτώνει αυτό έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
Μέχρι τότε όχι απλά μικρό καλάθι ...
Όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω για την δήλωση του με βρίσκει σύμφωνο, έτσι και αλλιώς θα βγει να μιλήσει κάποια στιγμή δεν το γλυτώνει αυτό έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
Μέχρι τότε όχι απλά μικρό καλάθι ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.
Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι καρπουζα...αυτο ειναι κατι βαθυτερο και δεν μπορω να στρουθοκαμηλιζω.
Το σπορακι φυτευτηκε το καλοκαιρι και αρχιζουν να βγαινουν τα πρωτα φυλλαρακια.
Το σπορακι φυτευτηκε το καλοκαιρι και αρχιζουν να βγαινουν τα πρωτα φυλλαρακια.
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος δεν έχει καταλάβει εδώ και τρεις μήνες ότι συγκεκριμένα δήθεν ΠΑΟΚτσηδικα ΜΜΕ έχουν γυρίσει το μπιφτέκι και όχι απλά κάνουν πόλεμο στον Σαββίδη αλλά το κάνουν και με ΥΣΤΕΡΙΑ, τότε ή είναι πολύ ενθουσιασμένος με όσα γίνονται και ο ίδιος ή απλά δεν τους παρακολουθεί.
Απο εκεί και πέρα με ...
Απο εκεί και πέρα με ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν παράτησε τίποτα
Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι
Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.
Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι
Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.
Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Alex Kral πάντως έχει 47 συμμετοχές με την εθνική Τσεχίας. Άρα Alex Kral 47 caps ή ΑΚ - 47.
Για το MD έγραψε επιθετική οδήγηση άρα αναφέρεται λογικά στον επιθετικό. Ίσως είναι ο Marvin Ducksch που έγραψε ο φίλος παραπάνω.
Για το MD έγραψε επιθετική οδήγηση άρα αναφέρεται λογικά στον επιθετικό. Ίσως είναι ο Marvin Ducksch που έγραψε ο φίλος παραπάνω.