Η αναζήτηση βρήκε 618 εγγραφές

Return

από Мир
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Να είσαι υπευθυνος της ανακατωσούρας (όσο πιο ευγενικά μπορώ να το χαρακτηρίσω) στα 100 χρόνια του συλλόγου και να πρέπει να βγάλεις από τον φούρνο φωτογραφικό MoU, για να γίνουν όλα ταναπου στο σύλλογο με τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο πρωταθλήματος ... Δύσκολα τα πράγματα για άνθρωπο που αισθάνεται έστω και ...
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Και η σουίτα δεν έχει φως και η κρεβατοκάμαρα και τα σκαμπό μου και τα @@ μου :o
από Kabamaru11
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
από nunies4
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλοι άνθρωποι μωρέ πως αντέχετε να ξεφτιλιζιστε έτσι;
από astral
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε και την αντικειμενική :lol: ενημέρωση
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.

Πιο ...
από jibbie
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

@ jibbie
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;

το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.

θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.

Αδερφέ, επειδή πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη της δικής μου μηδενικής γνωση της υπόθεσης αυτής, θεωρείς κι ...
από Betonieras
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Προχθες που πέτυχα στον δρομο τον Ησαιάδη, ειλικρινά ήμουν έτοιμος να κατέβω να τον αρπάξω και δε με άφησε η γυναίκα μου, εσείς εκεί του ΑΣ, αν διαβάζετε, να ξέρετε στο τέλος δε θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στην πόλη σαν το μπαρμπα Θανάση.

Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...
από pavlos06
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ησαιάδης βγάζει τόση έπαρση που προφανώς έχει πλάτες ισχυρών οργανωμένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
από astral
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Iznogoud4 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 10:17 Πέρα από την ντροπή που γίνεται αυτό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ντροπή είναι που στα 50 χρόνια Θ4 έχουμε σιωπηλή συναίνεση γιατί ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και κλειστά ΔΣ δεν πάνε πακέτο.
Καθόλου σιωπηλή.

"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" φυσικά, ή ότι μας πει ο Πετμεζάς τελοσπαντων.
από Equalizer
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Ο σύλλογος παρέμεινε ακριβώς εκεί που ήταν πριν 25 χρόνια

Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων

Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας

Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.

Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...
από Equalizer
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Πέρα από ΟΛΑ τα άλλα εξοφθαλμα που συμβαίνουν

Και μόνο που ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να βγαίνουν οι ίδιοι και να λένε τα ίδια στο ίδιο μέρος, είναι από μόνο του αισχος

Προσχεδιασμένο τρύπημα, ξεκάθαρο το τι συμβαίνει

Στα παπάρια μας αν ξεκίνησε ψηφοφορία ή οχι. Ακόμα και αυτό, εσκεμμένο ΧΑΩΜΑ της κουβέντας ...
από Cylon-4
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά η δήλωση του Μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη :

«Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας ...
από PAOKevolution
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δε γελάω καθόλου με τα όσα βλέπω. Μα καθόλου. Και όσο πάει γίνεται χειρότερο. Ούτε φάπες θα πέσουν ούτε τάπες ούτε γλέντια. Ο ΠΑΟΚ μας είναι στη μέση! Τον έβαλαν στη μέση!
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
από Dimitris_L4
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Το θεμα ειναι οτι η ομαδα βγηκε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση με δυο σουπερ νικες με τους αμεσους διεκδικητες κ εμεις ασχολουμαστε με τα λεσια του ΑΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτα κάτι συμπτώσεις... μερίδα συνδέσμων (που δηλώνουν μόνο ΠΑΟΚ... τι μου θυμίζει αυτό...) πήγε εχθες στο ΔΣ και σήμερα έβγαλε και ανακοίνωση κατηγορώντας το ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (πόσο είπαμε ήταν η ψηφοφορία όταν διεκόπη? 5-2 κατά του Ησαΐα?). Επίσης στέκεται ξεκάθαρα εναντίον ...