Η αναζήτηση βρήκε 619 εγγραφές

Return

από aivas19
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

embuji έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:30 Τα 4,5 χαρτια τον χρονο, εαν βαλεις κατω τα εσοδα που θα παραγει το νεο γηπεδο ειναι τιποτα. Αλλου ειναι τα οργια. Οχι εκει.
Ε αν πιστευουν στα εσοδα ας βαλουν ποσοστο επι των εισιτηριων πχ
από Maklaz
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

και μίνιμουμ το 65% της εταιρίας να ανήκει σε μέλη της οικογένειας Σαββίδη
Α τωρα δεν μας ενοχλουν τα γεωπολιτικα?
Δεν υπαρχει φοβος δεσμευσης?
Τον ειδικο γεωπολιτικο αναλυτη του ΑΣ τον ρωτησαμε?
Εγω ο ασχετος με αυτα μια χαρα βλεπω να ζητανε proof of funds αρα τι σοου ηταν αυτο με τα δσ ...
από George Best4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Τα 4,5 χαρτια τον χρονο, εαν βαλεις κατω τα εσοδα που θα παραγει το νεο γηπεδο ειναι τιποτα. Αλλου ειναι τα οργια. Οχι εκει.

Ενταξει στην Ελλαδα ειμαστε και στην Βορεια μαλιστα..το γηπεδο δεν θα παραγει καθαρο κερδος 40 εκατ το χρονο..το να μην βαλεις φραγκο,ουτε καν μια επιδοτηση να ...
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:20
Jump to forum
Jump to topic

Το ολο πατημα που εχουν οι αστειοι του ασ ειναι πως αν αυριο πει ο Σαββιδης παω αλλου να κανω γηπεδο θα εχει κοσμο που θα στραφει εναντιον του..ισως και να το ελπιζουν..

Ποιος κόσμος; Αυτοί που δεν πετάνε γήπεδο αλλά μόνο στα καφέ πέριξ ; Φτιάξε μου γηπεδαρα στο λιμάνι να γινεται σεισμός όταν ...
από jibbie
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

ναι αλλα ας περιμενουμε μη βγαλουμε βιαστικα συμπερασματα για τον ΑΣ παιδια
από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ούτως ή άλλως διαχρονικά και εγκαίρως εκπεφρασμένα είμαι κατά της Τούμπας ως χώρο νέου γηπέδου

Αλλά ορισμένοι αντιδρούν λες και τους έβρισες τη μάνα, οπότε δε μπορώ να ζαλίζομαι με εμμονες. Άλλα με νοιαζουν
από PAOK LARISSA
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν ήμασταν σε εποχές που οι οπαδοί ήταν οπαδοί και όχι υπαλληλισκοι που πέφτουν στα 4 με ένα 20ρικο και ξεφτιλιζουν ιστορικους συνδέσμους, αυτά τα κοπρόσκυλα δε θα μπορούσαν να κυκλοφόρησουν στη Θεσσαλονίκη και θα είχαμε και μερικές επισκέψεις σε σπίτια. Αλλά οταν εισαι πιανόλα δεν κοιτάς το καλό ...
από Dimitris_L4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Το φετινο τρυπημα ειναι αντιστοιχο με την και καλα πολυ ιδιοκτησια...τοτε χασαμε ενα πρωταθλημα..φετος αν γινει καμια μαλακια κ επηρεαστει το αγωνιστικο , τραβατε να κρυφτειτε μπουρδελα..
από Cylon-4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Σκεφτειτε να μην ειχε επικρατησει το "καλο" μνημονιο, με ψηφους 7-6.

Αν επικρατουσε η αλλη πλευρα, θα ζητουσαν απο τον Σαββιδη να τους παραχωρησει την περιουσια του?

Ουστ κοπροσκυλα απο τον ΠΑΟΚ μας.

Δεν μ ενδιαφερει αν ειστε προσκυνημενα ή πληρωμενα, τομαρια.
Ειστε σιγουρα εχθροι του συλλογου ...
από Rexaris
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω οτι διαλύθηκαν πλέον και οι τελευταίες αμφιβολίες για το τι επιδιώκει ο καθένας.

Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
από renegade
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Για να ανοίξουν κάποιοι την κερκόπορτα θα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και εξωτερικός εχθρός .
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
από joshua
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά πάντως αυτο που εχουν καταφέρει οι του ΑΣ ειναι για Όσκαρ βλακειας. Το μόνο που εχουν καταφέρει ειναι να οδηγούν το όλο πρότζεκτ σε ναυάγιο. Δεν είναι ότι κατάφεραν να απαξιώσουν εαυτόν,κατάφεραν να κάψουν και το χαρτί Μυστακιδη πριν καλά καλά εμφανιστεί. Ακόμα και αν ο Ιβαν όντως δεν ...
από Мир
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα

Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
από icue
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω τι θα κάνουν οι του ΑΣ αν πει ο Ιβάν πως εγώ από του χρόνου πάω Καυταντζόγλειο και δεν με νοιαζει πλέον να κάνω γήπεδο στην Τούμπα.
Ο Μυστακίδης δεν θα πάρει το γήπεδο για να παίζει η ομάδα γυναικών.
Τότε κύριοι;

Εγω ειμαι περιεργος να δω σε ποιο νομο της ...