Η αναζήτηση βρήκε 337 εγγραφές

Return

από Azrael
Παρ 15 Αύγ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

embuji έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 00:32 ποιος ειναι ο ταγματαρχης ωρε μη μιλατε με γριφους εχει γινει το κεφαλι μου πουρες απο τον πονοματο πριν.
απλα χαιρετησε ενα μελος του φορουμ :lol:
από Kabamaru11
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Εγω τον πιστευω,τακτικα οσες φορες τον εχω δει τοσο στην Β οσο κ στα καλοκαιρινα φιλικα,ηταν εκει που επρεπε κ μου φανηκε τιμιοτατος.Ποιος Γαλανοπουλος τωρα;ειναι κ χαρτινος εκτος απο γυαλινος.
από PaokFiesta
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Η εβδομάδα που πέρασε σε μία φωτογραφία :D
από Odi
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Τίποτα καινούριο δεν έχουν να πουν. Λένε όσα διαβάζουν εδώ ή όσα ειπώθηκαν χθες.

Προφανώς η ΠΑΕ έχει κόψει την ενημέρωση για την υπόθεση και δεν γνωρίζει κανένας τίποτα καινούριο.
από Kabamaru11
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Εκλεισε,το γεναρη;το γεναρη λοιπον!

Μεγαλη κινηση,κ εγω θα ηθελα απο σημερα να ηταν μαζι μας,αλλα εστω κ ετσι σε λιγα μηνακια θα μπει στην μηχανη μας.Τωρα βουρ για σεντερ μπακ κ αμυντικο χαφ,απο γεναρη θα εχουμε 5 χαφ!
από Equalizer
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;

Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
από Kabamaru11
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Αίσθηση μου είναι ότι και αυτό είναι κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής των Τσέχων για να φαίνονται ισχυροί στο κοινό τους. Αρχικά συμφωνία για Γενάρη οπότε δεν υποκύψαμε στις πιέσεις, σε καμιά εβδομάδα θα πάρουν και κάνα παίκτη στα χαφ και θα έχει ήδη αρχίσει η μουρμούρα ότι ο Ζαφείρης θα έχει ...
από PAOK - 1926-
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Μπα οχι δεν το πιστευω..ψεμματα λενε..μαλλον η "πληροφορια μου" ψεμματα μ ειχε πει οτι ειναι κοντα ..και σας ελεγα λιγο υπομονη ρε λιγο..οταν δεξια και αριστερα σας λεγανε εχει κλεισει και ερχετε η οτι χαλαει για να πεσουνε μεσα οτι και να γινει..εδω και δυο εβδομαδες(κ δν αναφερομαι σε καποιους εδω ...
από 23Bron
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Έχει πολλούς παίκτες από Βραζιλία Αργεντινή Νορβηγία Σουηδία κτλ που κλείνουν ένα εξάμηνο πριν τις μεταγραφές..πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Εστεβαο της Παλμέιρας έπαιζε κυριολεκτικά 3 μέρες πριν πάει για πρώτη προπόνηση στην Τσέλσι..

Η τσελσι όμως τον πηρε κανονικά στην αρχή της σεζον, άσχετα ...
από Мир
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

μαγαζάκι μας η Σλάβια, με τους δανεικούς μας θα κάνει πορεία στους ομίλους
πας και χτυπάς τώρα το οποιοδήποτε χάφ πάει να πάρει ο ναύαρχος..θεωρητικά αν ισχύει ότι δίνουν έως 600 χιλιάρικα συμβόλαιο,
με 700-800 θα έρθει τρέχοντας σε μας

μη μη μη .. Θα πάει η Μαρούπα Τσεχία για να καταγγείλει ...
από nkoss
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει παιδιά. Φτάνει με το Ζαφείρη. Πάμε τωρα να μιζεριάσουμε που δεν ήρθε στόπερ ακόμα Αυγουστο μήνα 7 η ώρα το απόγευμα.
από Panostas1995
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως να τους διώξουμε όλους και να κάνουμε δέκα μεταγραφες σε δέκα μέρες;;;

Λίγο ηρεμία παιδιά

ναι η ομάδα τρία ματς δε βλέπεται
Ναι δεν βλέπουμε κανένα πάθος και θέληση

Αλλά ξέρουμε ότι οι ομάδες του Λουτσεσκου ρολαρουν κατά τον Οκτώβρη και αν έρθουν 3 παίκτες μέχρι το τέλος φτου και απ την ...
από trouman
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Ωπ, σε ποιο τοπικ μπήκα; Στα παραλειπόμενα του ματς;

Όλοι άχρηστοι, πάμε να φτιάξουμε νέα ομάδα, δεν μπορούν τα παλικάρια.