Κράτα τουλάχιστον καμιά πισινήWestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:34Αμπαλοσυνη ειναι και οταν κάποιοι τον παρουσιάζουν κ παιχταρά η ταλέντο ενα παιχτη που όλη του η καριέρα ειναι να παιζει δανεικος απο εδω κ εκει.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:00 Ακόμα δεν τον είδαμε αρχισαμε τους χαρακτηρισμούς. Βιετεσκα νο 2 κλπ. Η αμπαλοσυνη σε όλο της το μεγαλείο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1511 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
κάνουν λες δίνει ο ΠΑΟΚ πανελλήνιες
εμείς πάντως θα τον αγαπάμε ακόμα κι αν δεν περάσει ιατρική
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή βλέπω να μένουμε με το π@υλι στο χέρι, ας χαμηλώσουμε τους τόνους και ας περιμένουμε.
Μην γράφετε για Μίτροβιτς και Ντεπάι, όπως είπε και μια ψυχή, ας έχουμε λίγο επαφή με την πραγματικότητα.
Μην γράφετε για Μίτροβιτς και Ντεπάι, όπως είπε και μια ψυχή, ας έχουμε λίγο επαφή με την πραγματικότητα.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ααααα τώρα μην ανεβάζουμε τον πήχη και μη γράφουμε ονόματα.Καθε καλοκαίρι ακούμε οποιονδήποτε απλησίαστο παπά για ένα 3μηνο ότι και καλά έρχεται και μένουμε να ψάχνουμε παίχτες από τα πανέρια, αλλά τώρα τελευταία ημέρα σφίξανε οι κώλοι και αγχωθηκατε κύριοι? Και να μην ανεβάζουμε τρελές
Ο ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα τελευταία ποστ σχεδόν διακρίνεις την ικανοποίηση που δεν ήρθε φορ γιατί έστω και στο παρά ένα δικαιώθηκαν κάποιες παγιωμένες απόψεις
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Γερεμέγιεφ για συγκεκριμένο ρόλο, ναι. Τσάπρας για αναπληρωματικός ακόμα πιο ναι. Τον Κωστή να τον κάνουμε τι? 4 χρόνια στον Γάβρο αν άξιζε θα έπαιρνε μισό ματς, ειδικά όταν είχαν φτάσει να παίζουν με Ροντινέι εξτρέμ και με Μασούρα. Στα 25 του προφανώς κάνει καλή σεζόν γιατί βρίσκεται στην πιο ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό
Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά γράφεται ότι αυτός ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη του λουτσε του λενε σου φερνουμε γερεμεγιεφ και λεει ωραια εναν τετοιο παιχτη χρειαζομουν?και αν διαφωνει γιατι δεν ζηταει κατι καλυτερο?
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα αλάνια, 2 μεταγραφές ακόμα θα έχουμε + Γερεμεγιεφ. Ένα εξτρέμ που παίζει και φορ, και ένα γρήγορο Σέντερ μπακ από ότι έμαθα. Τσαπρας και Κωστή άμα κλείσουν δανεικοί στη Λιβαδειά μέχρι το καλοκαίρι.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν ο ψηλος ερθει ως 3ος ειναι μια χαρα λυση...νομιζω συμφωνουμε ολοι σ αυτο!!
Αν ειναι να ερθει ως 2ος σφιξαμε πολυ ασχημα...
Επισης σε σας που σας ξινιζουν τα εξτρεμοφορ..αν αυριο κλεισει ο Λιβαι, παλι θα κραζετε??γτ ειναι ο ορισμος του εξτρεμοφορ...
Αν ειναι να ερθει ως 2ος σφιξαμε πολυ ασχημα...
Επισης σε σας που σας ξινιζουν τα εξτρεμοφορ..αν αυριο κλεισει ο Λιβαι, παλι θα κραζετε??γτ ειναι ο ορισμος του εξτρεμοφορ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
βλεπω την μεταγραφολογια του ΠΑΟΚ βλεπω και της χαβουζας , απο που κοιταει παικτες ο ενας και απο που οι αλλοι και με πιανει το λιγοτερο καταθλιψη . και να πω οτι ειμαι ακομα στο 2005 να πω δεν γαμιεται μονος μου και ολοι σας αλλα δεν χωνευεται τωρα .
Βέβαια και το καλοκαίρι κοιτούσαν το πάνω ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει λάβει ντροπιαστικές διαστάσεις το όλο πράγμα. Ακραία θλιβερότερη η εικόνα εδώ μέσα - χωρίς να έχω εικόνα από το τι γίνεται εκτός φόρουμ παρότι υποψιάζομαι - κι από την εικόνα της ομάδας εσχάτως.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακούστε να δείτε κάτι
Το μένος που έχετε διαμορφώσει για την ομάδα μέσα στο κεφάλι σας ορισμένοι
Δεν θα το βγάζετε εδώ μέσα
Δεν ξέρω τι νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει τον εγωισμό σας
Αλλά δεν θα τινάζετε στον αέρα την καλοπροαίρετη προσπάθεια μας για ένα φόρουμ ...
Το μένος που έχετε διαμορφώσει για την ομάδα μέσα στο κεφάλι σας ορισμένοι
Δεν θα το βγάζετε εδώ μέσα
Δεν ξέρω τι νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει τον εγωισμό σας
Αλλά δεν θα τινάζετε στον αέρα την καλοπροαίρετη προσπάθεια μας για ένα φόρουμ ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φανεί αν θα προσφέρει και με ποιον τρόπο και τι στην ομάδα.
Έχουμε δει παικταραδες να παίρνουν μεταγραφή και να πατώνουν και μέτριους να γίνονται υπερπολύτιμοι.
Αν με ρωτάς αν τον ήθελα;
Όχι.
Όμως αυτό είναι η προσωπική μου επιθυμία όποτε δεν έχει καμία σημασία.
Όμως μόλις φορέσει τον ...
Έχουμε δει παικταραδες να παίρνουν μεταγραφή και να πατώνουν και μέτριους να γίνονται υπερπολύτιμοι.
Αν με ρωτάς αν τον ήθελα;
Όχι.
Όμως αυτό είναι η προσωπική μου επιθυμία όποτε δεν έχει καμία σημασία.
Όμως μόλις φορέσει τον ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μ αυτά που διαβάζω ήδη έχω κάνει κωλοτουμπα.
Παιχταρας είναι
Παιχταρας είναι