Αναζήτηση για περισσότερες από 1511 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πάντως εδώ να πούμε , πως έτσι πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και με επιτυχία στα φορ σαν τις βολές του Σακίλ Ονιλ,καλό θα ήταν να αγοραστεί ο Γιακουμ.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποτε φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά
Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε
Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.
Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο
Τότε τα βλέπαμε όλα ...
Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε
Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.
Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο
Τότε τα βλέπαμε όλα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλά δίκια, πολλοί έχουν να λένε και να πιστεύουν όλα αυτά.
Έχω μια απορία όμως , πραγματικά, στη ζωή σας έτσι αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γείτονες κι ό,τι άλλο θέτε βάλτε..όπως τους ανθρώπους της ομάδας (που αγαπάμε;);
Έτσι αυτή η αρνητικίλα, η εύκολη ...
Έχω μια απορία όμως , πραγματικά, στη ζωή σας έτσι αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γείτονες κι ό,τι άλλο θέτε βάλτε..όπως τους ανθρώπους της ομάδας (που αγαπάμε;);
Έτσι αυτή η αρνητικίλα, η εύκολη ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε μαλακες πείτε την αλήθεια, όταν βλέπατε σήμερα το παιχνίδι μετά το 80 δεν σας πέρασε από το μυαλό το
"Αν αντί του Τσαλοφ έμπαινε ο Γερεμέγιεφ, με τις σέντρες και τα φορτώματα, θα το είχε καρφώσει"
Ανανέωση Τάισον γκρίνια.
Δανεισμός Γιακουμάκη γκρίνια.
Δανεισμός Ιβανούσετς πανηγύρια ...
"Αν αντί του Τσαλοφ έμπαινε ο Γερεμέγιεφ, με τις σέντρες και τα φορτώματα, θα το είχε καρφώσει"
Ανανέωση Τάισον γκρίνια.
Δανεισμός Γιακουμάκη γκρίνια.
Δανεισμός Ιβανούσετς πανηγύρια ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
@DimitrisouΟι γνωστοί μαλακές!
Δεν πειράζει…ξυδάκι…
Δεν πειράζει…ξυδάκι…
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αρνητικότητά είναι από το καλοκαίρι πάνω από την ομάδα και δεν ήρθε τώρα παρέα με τον Γιερεμεγιεφ..δικαίωμα του καθενός να θέλει η όχι κάποιον παίκτη και να έχει και όποια άποψη θέλει για τον προπονητή και την διοικηση...και εγώ αν ήρθε για 2ος δεν μου αρέσει...αλλά αυτός ο χαμός που γίνετε στα ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το απολαυστικό κείμενο του Σωτήρη Μήλιου σκέφτηκα αρχικά να το ποστάρω στο νήμα του σημερινού αγώνα. Αλλά μετά διαπίστωσα ότι εδώ κολλάει καλύτερα. Κάτι καλό κάνουν κι αυτοί οι "άχρηστοι" που ασχολούνται με τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ. Α! και με τις ακαδημίες. Α ναι! και με το προπονητικό τιμ
Την ώρα ...
Την ώρα ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά τα να μη κοψουμε το δρομο του μυθου τα ακουμε σημερα μετα από νικη. την προηγουμενη αγωνιστική ακούγαμε πως είμαστε με ένα φορ - γιακουμάκη , αντε 1.5 , και θέλαμε βαρβατο φορ μπροστα από γιακουμάκη 
- Δευ 29 Δεκ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Και έναν προπονητή.
Γιατί ο Ραζβαν να δεχτεί 7 προσθήκες τον Γενάρη δεν παίζει
Γιατί ο Ραζβαν να δεχτεί 7 προσθήκες τον Γενάρη δεν παίζει
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ όταν όλοι αυτοί πήγαιναν μεταγραφή στο βαζελο το τι διαβάζαμε εδώ μέσα για τους παικταράδες και τον τσιγκούνη ιβαν δε λέγεται. Τέτοια αστεία κατάσταση νομίζω δεν παίζει να υπάρχει σε άλλο σύλλογο.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίκτης που επί σειρά μηνών επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί η εντύπωση ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να προκύπτει από πουθενά, πέντε μήνες μετά κλείνει σε αλλη ελληνική ομάδα
Εμένα αυτό μου δείχνει ότι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα
Και άρα, και διακόσια γκολ να έβαλε στην Πολωνία, μεγάλος παίκτης δεν ...
Εμένα αυτό μου δείχνει ότι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα
Και άρα, και διακόσια γκολ να έβαλε στην Πολωνία, μεγάλος παίκτης δεν ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η @@λακια είναι που δεν υπάρχει ένα τοπίκ με το όνομα
"Παίκτες ανταγωνισμού που ζηλεψαμε τις μεταγραφικές περιόδους και αποδείχτηκαν πατάτες" Θα έπεφτε τρελό γέλιο. Μπορεί να πλησιάζουμε τριψήφιο νούμερο τα τελευταία 5-6 χρόνια.
Εδώ για το Θεό το καλοκαίρι ζηλευαμε τον Ραστιτς του Καρυπίδη ρε ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ συγνωμη αλλα ετσι οπως το εγραψες ηταν σαν ειρωνια.ολα καλαDimitrisou έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 23:57πλακα εκανε φιλε ηρεμησε..υπηρχε λογος ειρωνιας?προφανως επειδη ειναι ρωσσος το νομιζες ολα καλα..