Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
Η αναζήτηση βρήκε 191 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Οι ... μανάδες του συλλόγου βλέπω, παρά τις αποκαλύψεις - έκπληξη, που εν τέλει θα κάμουν την ερχόμενη Παρασκευή, σεβόμενοι πάνω από όλα το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον κόσμο (γέλια κοινού), δεν κρατήθηκαν και προέβησαν σε αποκάλυψη νωρίς νωρίς για τη χορηγία από τον μονοφωτόγραφο. Εφόσον ο μπατίρης ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δηλαδή για να μη βρεθεί η ομάδα στο μηδέν θα πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στην εξόφθαλμα νταβατζήδικη απόπειρα του Μυστακίδη να ψειρίσει την ΠΑΕ, με συνεργάτες του τους ... θεματοφύλακες;
Πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ μάλλον ...
Να μαλώσουμε και τον κακό Χατζοπουλο που έσωσε το ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο το να πουλησω την ψυχη μου στο διαβολο προτιμω να περιμενω αλλα τοσα χρονια για το γηπεδο
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο σχόλια.
Για την ανακοίνωση του ερασιτεχνη.
Αυτό με τον λαϊκισμό κάπου το ξανακούω συνέχεια τα τελευταία χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πού.
Για τους ΑΜΠΑΛΑΕΑ. Τον Χατζοπουλο και τον Τσαλοπουλο? Αλήθεια τώρα?
Για την ανακοίνωση του ερασιτεχνη.
Αυτό με τον λαϊκισμό κάπου το ξανακούω συνέχεια τα τελευταία χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πού.
Για τους ΑΜΠΑΛΑΕΑ. Τον Χατζοπουλο και τον Τσαλοπουλο? Αλήθεια τώρα?
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Η τελευταία ανακοίνωση του ΑΣ είναι τραγελαφική. Στην τελευταία παράγραφο γράφουν για το πρότζεκτ με χορηγίες από 100 ΠΑΟΚτσήδες για τα 100 χρόνια, το οποίο έχει λένε σχεδόν καλυφθεί, αλλά αυτοί επιλέγουν να κάνουν ειδική μνεία μόνο σε έναν, ο οποίος προσπαθεί να μπει από το παράθυρο στα του ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ έχει διοίκηση πρωτοδικείου φίλε και ο Κατσαρής την παρέδωσε με 7,2 χρέη.
Μάλλον το μπάσκετ δεν είναι ΠΑΟΚ.
Η ντροπή τελικά δεν έχει όριο
Σωστά, αλλά αυτό δεν αναιρεί την αρχή οτι ο οφειλέτης έχει και υποχρεώσεις με τεχνοκρατική προσέγγισή μιας και είναι επαγγελματικό τμήμα... Περί ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε ρε τις συγκεκαλυμενες προκλήσεις
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paokmania.gr/podosfairo/dio ... -ehei-mana
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο!
Συγκλονιστικός ο συντάκτης, τέρμα ΠΑΟΚ!
Θα παρακαλούσα να παρατεθεί το κείμενο στο τοπικ για να προβληματιστούν οι ΠΑΟΚτσηδες του φόρουμ!
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο!
Συγκλονιστικός ο συντάκτης, τέρμα ΠΑΟΚ!
Θα παρακαλούσα να παρατεθεί το κείμενο στο τοπικ για να προβληματιστούν οι ΠΑΟΚτσηδες του φόρουμ!
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφόσον το πιάσατε και αυτό το θέμα,
όπως το είπες ο ένας θα φέρνει 30.000 κόσμο και ένας άσχετος ιδιώτης θα εκμεταλλεύεται τα μαγαζιά, ενώ θα παίρνει και ενοίκιο.
Και κάπως έτσι βρήκες την εξίσωση ότι όποιος έχει το γήπεδο, πρέπει να έχει και την ΠΑΕ.
Και κάπως επίσης έτσι, ανακαλύπτεις και το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
το οτι υπαρχουν ατομα που δικαιολογουν ολη αυτην την μυστικοπαθεια του ΑΣ με το μνημονιο με μυστακιδη μου φαινετε απιστευτο
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ούτε Τσακμακάδες, μήτε Πετμεζάδες κοκ ξέρω. Μπορεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες να είναι παντελώς του ανδρικού μορίου, ανυπόστατες, αποκύημα φαντασίας. Αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας είναι ότι επί 50 μέρες υπάρχει μόνο συσκοτιστική και αδιαφανής στάση και συμπεριφορά από συγκεκριμένη πλευρά. Το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά
Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:
Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;
ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι ...
Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:
Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;
ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
alexgarcia6 τα ξαναπες για τους συνδέσμους.
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον ...
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γιώργος Κουβεντίδης
Επρεπε να εχεις καταλαβει πριν ερθεις οτι υπαρχει ολοκληρος στρατος που περιμενει να σκισει εσενα και κατ επεκταση την ΠΑΕ πατώντας πανω σε μια δήλωση σου.
Οποτε την επομενη φορα που θα ερωτηθείς για κατι, καλο θα ηταν να αφησεις τη φιλολογία και να απαντησεις πιο ξερα και πανω στην πραγματικοτητα ...
Οποτε την επομενη φορα που θα ερωτηθείς για κατι, καλο θα ηταν να αφησεις τη φιλολογία και να απαντησεις πιο ξερα και πανω στην πραγματικοτητα ...