Μαρεσει πολύ που όποιοι είναι υπέρ της θέσης του ΑΣ χαρακτηρίζονται ως "στημένοι" και με πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα από πολλούς.
Παιδιά, φόρουμ είναι , για κάποιο λόγο λέγεται paokmania FORUM. Για να ακούγονται (σε βαθμό που δεν υπάρχουν προσβολές εκατέρωθεν) διαφορετικές απόψεις.
Σας αρέσει ...
Η αναζήτηση βρήκε 189 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ζητάνε ευσχήμως να μην τους ζαλίζει τον πάπαρο περαιτέρω, σεβόμενος την προαπόφασή τους να συνεργαστούν με τον Θεσσαλονικέα. Καλύφθηκες;;Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:05 Ο Μυστακιδης εστειλε ενα χαρτι οτι υπαρχουν τα χρηματα γενικοτερα..αυτο ζητανε απο τον Ιβαν?η εγγυητικη?
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπογράφεται το μνημόνιο και προχωράμε.
Για μένα προς ώρας, με όλη τη στάση της ΠΑΕ γύρω από το οικονομικό σκέλος, το οποίο είναι το ΜΟΝΟ που δεν έχει βάλει στο τραπέζι σε καμία ανακοίνωση, είναι φανερό ότι υπάρχει θέμα.
Δηλαδή το πρόβλημα είναι η κοστολόγηση του έργου;
Δε βλέπουν ότι ξεκάθαρα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, γιατί ζητήθηκαν οικονομικές εγγυήσεις.
Φίλε συγγνώμη αλλά αυτό είναι μόνο η μισή ανάγνωση της ανακοίνωσης του ερασιτέχνη.
Από αρχαιοτάτων χρόνων γνωρίζουμε ότι το #1 που μεταβάλει την οικονομία είναι τα γεωπολιτικά γεγονότα. Όλοι οι πόλεμοι στην ιστορία της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο ΑΣ μας πει επιτέλους τι ειπώθηκε -υπογράφτηκε- (;) μεταξύ Κατσαρή και Τέλη, τότε θα πιέσω και τον Ιβάν να μου δείξει έμπρακτα ότι μπορεί οικονομικά να στηρίξει το έργο. Αυτά τα κρυψοτέτοια, δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τότε που ξεκίνησε εκ νέου το θέμα με την ανακοίνωση του Κατσαρή, ποιός λειτουργεί με μεγαλύτερη διαφάνεια? ο ΑΣ ή η ΠΑΕ?
Τι καλοκαίρι είναι αυτό πάλι ρε πστ μου. 100 χρόνια θα το θυμόμαστε.
Τι καλοκαίρι είναι αυτό πάλι ρε πστ μου. 100 χρόνια θα το θυμόμαστε.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.
Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.
Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.
Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.
Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.
Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα ο Ιβαν ειναι αφραγκος συμφωνα με εσενα.Αποψη σου ειναι και την δεχομαι χωρις να συμφωνω.Οσων αφορα τον Μυστακιδη συμφωνω απολυτα,για αυτο και ολοι ειναι επιφιλακτικοι απενταντι του.Δεν σημαινει απαραιτητα αυτο οτι ειμαστε της αποψης Ιβαν η τεφρα αλλα ο Μυστακιδης ειναι εξαφανισμενος δεν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ΝΔ δεν μπορεί να ορίσει κάτι τόσο άμεσα
Σίγουρα όμως ξέρω πως κανένας άνθρωπος που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι "εντόπιος θεσσαλονικευς" δεν προκαλεί ούτε αδιαφορεί για τέτοιου είδους καταπτυστες ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ και καταστάσεις.
Και ένα τρις να βάλει στον ΠΑΟΚ, πάλι ...
Σίγουρα όμως ξέρω πως κανένας άνθρωπος που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι "εντόπιος θεσσαλονικευς" δεν προκαλεί ούτε αδιαφορεί για τέτοιου είδους καταπτυστες ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ και καταστάσεις.
Και ένα τρις να βάλει στον ΠΑΟΚ, πάλι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .
Απαράδεκτοι όλοι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ
Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε
Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε
Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»astral έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:43 Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.
Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ανησυχεις φιλε, αφου εδωσαν προτεραιοτητα στον Ιβανnunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58 Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι σκατα χειρισμός του ΑΣ είναι προδοσία για την ομάδα και αποδείχθηκαν ΛΙΓΟΙ και επικίνδυνοι!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ να απαιτείς πράγματα (και να τα παίρνεις) από αυτόν που σε συντηρεί 12 χρόνια τώρα , ενώ του τραβάς το χαλί κάτω από τα πόδια... Όλες οι ομάδες προσελκύουν επενδυτές με τα γήπεδα εμείς ...