Η αναζήτηση βρήκε 539 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Τετ 04 Φεβ 2026, 01:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ακόμα μια περίπτωση επικού σπαζοπουτσίου εδώ μέσα το εν λόγω κελεπούρι, που έφερνε η μπαλαδόφατσα οκάρυς μετά βαΐων, κλάδων κι άφθονων επαίνων.

Καλα περα απο το οτι ειναι παικταρας ειχαμε και το να δες ο καρυ δινει 4 μυρια για χαφ και εμεις καβουρια..μετα και την σημερινη συμφωνια δυο πραγματα ...
από Dimitrisou
Τετ 04 Φεβ 2026, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Sporting CP, 04/02, 17:30, ΕΡΤ2

Να μας πει καποιος εμπεριστατομενα τελικα ο νεος σεντερ ειναι απο τη Νιγηρια?γιατι απο τον εκφωνητη δεν το καταλαβα σιγουρα στις ΜΟΝΟ 300 φορες που το ειπε..
Βγαλε βρε το μπλουζακι Μαριο Μπαλοτελι του μπασκετ..
από Dimitrisou
Τετ 04 Φεβ 2026, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD

Ενταξει μαγκες με τοση βουτια μπαλα δεν θα παιχτει ποτε...φοβερο σχεδιο του προπονηταρα ραφα...
από Dimitrisou
Τετ 04 Φεβ 2026, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

danirifle έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 21:01 μασάει από τις φωνές του κόσμου ο ευαγγέλου
καλα μεταπτυχιακο εχουν κανει στο εεε απο το μπασκετ...δεν ακους και τιποτα αλλο στο γηπεδο τους..
από Dimitrisou
Τετ 04 Φεβ 2026, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Τασουλη κοψε ρε παλικαρι μου την μπαλα αφου δεν μπορεις..πως τους εχεις κοροιδεψει ετσι τους βαζελους...
από Dimitrisou
Τετ 04 Φεβ 2026, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Πως δεν πηρες ρε Ιβαν τον Τεττει στον φαγανε μεσα απο τα χερια.. :lol:
από Dimitrisou
Πέμ 05 Φεβ 2026, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι κερδίζουμε σχετικά με τη μεταγραφή Γιακουμάκη, αν δοθούν περισσότερα στη μεταγραφή Σάντσες?

Κατι γραφτηκε οτι πανω απο ενα ποσο οι Μεξικανοι πρεπει να δωσουν ποσοστο στην Ατλαντα την προηγουμενη ομαδα του Γιακουμ,οποτε το σεναριο ειναι μηπως σπασανε τα λεφτα ετσι για ...
από Dimitrisou
Πέμ 05 Φεβ 2026, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Clifford Omoruyi

SAGABA KONATE reloaded!
Και δεν το λεω ασχημα χρειαζομασταν τετοιο παικτη.
από Dimitrisou
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Το προσεξα και εγω οτι φαινοταν πραγματικα συγκινημενη.
Περα απο αυτο ειναι σοβαρη επαγγελματιας ,εχει γινει και κομματι της ομαδας και της πολης..
Το οτι καποιοι οπαδοι,αρδ κτλ. θελουν να κανουν τους μαγκες με ξενα λεφτα και θεωρουν οτι αυτη τους χαλαει τα ονειρα δεν μας απασχολει και δεν πρεπει να ...
από Dimitrisou
Πέμ 05 Φεβ 2026, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

nunies4 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 22:42 Γιαγκουσιτς ο Βαζελος με 5,5εκ περίπου. Έχει χαθεί η μπάλα. Πρέπει να πλησιάζουν μια 20αρα έξοδα μόνο τον Γενάρη
Η Ντιναμο παντως που κοβει και ραβει στην κροατια και στο κομματι αξιολογησης ταλεντων ειναι αιωνες μπροστα απο τον βαζελο σχεδον στα μισα τον ειχε αξιολογησει..και 20% μεταπωληση!
από Dimitrisou
Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Είμαι αισιόδοξος για τον παίκτη λόγω βιογραφικού και χαρακτηριστικών, αλλά μου φαίνεται παράξενο που δώσαμε τόσα λεφτά, πρέπει να τον πιστεύουν πολύ.

Αν αποδειχθεί καλός παίκτης και μπορεί να παίξει και στα αριστερά θα δώσει πολύ μεγάλη ευελιξία στο ροτέισον.

Δεν ξέρω αν θα προλάβει να ...
από Dimitrisou
Παρ 06 Φεβ 2026, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports

Δεν χρειζεται ουτε επαρση ουτε μεγαλα λογια..
Η ομαδα θα κανει το καλυτερο δυνατον και μπορει να παρει το τριποντο.
Γι αυτους ειναι παλι το ματς της χρονιας και ακομη περισσοτερο λογω των συνεχων κακων αποτελεσματων ,ειναι η ευκαιρια να κανουν τον κοσμο τους να ξεχαστει λιγο.
Το ματς του κυπελλου ...
από Dimitrisou
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Εγω αλλη απορια εχω,με τι σκεπτικο πας και φερνεις τον Τζεντρικ χωρις να εχεις παρει ηδη τα λεφτα του η εστω μια προκαταβολη?
από Dimitrisou
Παρ 06 Φεβ 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δεν ξερω τι γινετε και για τι εισαι υπευθυνος,αυτο που ξερω ειναι οτι αντι να χαιρομαστε για το μελλον στο μπασκετ μας ασχολουμαστε με μλκιες...
Βγαλτε μια ακρη να τελειωνουμε,ενημερωστε τον κοσμο.
από Dimitrisou
Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κολοσσός H Hotels-ΠΑΟΚ, 07/02, 15:45, ΕΡΤ2

Άλεν 5 ριμπάουντ ,4 Ασιστς έχει εκτός των 9 πόντων.Εχει βγάλει και άμυνες...Απλά θέλει ψυχραιμία ,δε ξέρω γιατί αγχώνεται...

Μπράβο Χουγκαζ...

Δεν ειναι μονο αυτα τα νουμερα το μπασκετ..κανει λαθη και στην αμυνα ειναι ανυπαρκτος..προς το παρων δεν μας βγαινει δεν ειναι κακο να το πουμε ...