Η αναζήτηση βρήκε 539 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δεν με ένοιαζε σήμερα το ποδόσφαιρο...μπράβο στα παιδιά μας στο γήπεδο και συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών γιατί αυτό είναι το σημαντικό..
Υ.Γοσοι από εμάς βλέπουν έστω και λίγο Ισπανία ξέραμε τι Καραγκιόζης είναι ο τύπος..και εκεί μαγικά κάνει..
από Dimitrisou
Παρ 30 Ιαν 2026, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Εγώ πάλι πιστεύω πως και με απουσίες ο σοβαρός ΠΑΟΚ τις έχει και τις δύο...έπεσε Θέλτα πάμε να περάσουμε την Θέλτα...
από Dimitrisou
Παρ 30 Ιαν 2026, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Εγώ προσωπικά θα ήθελα η ΠΑΕ που έχει τις άκρες να κυνηγήσει όλους αυτούς τους ελληναραδες στα σοσιαλ που πολλοί από αυτούς είναι και με τα στοιχεία τους έτσι για να δω με πόσο μαγκιά θα βεβηλωνουν νεκρούς για τα παιχνιδάκια τους όταν θα κληθούν να το πράξουν σε δικαστήρια ..
από Dimitrisou
Σάβ 31 Ιαν 2026, 01:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μάγκες μην χαλιεστε άλλωστε ο νορμάλ κόσμος πονάει για την απώλεια των ανθρώπινων ζωών...άσε τους μερικούς να κάνουν τα δικά τους και ελπίζω να τους ταράξουν στις μυνήσεις όταν ηρεμήσουν τα πράγματα λίγο...
Υ.Γ εσας όμως σούπερ δίδυμο δεν θα σας ξεχάσουμε...πάνω στη λύπη βρηκατε ευκαιρία να κάνετε ...
από Dimitrisou
Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ντράπηκε και η ντροπή Αντώνη και Νίκο...πάνω από νεκρούς να κάνετε μικρόπολιτική...αν πραγματικά σας νοιάζει τόσο πολύ να τιμήσετε την μνήμη των παιδιών μην κάνετε μια εκπομπή δώστε 5 ευρώ και πηγαινετε να τιμήσετε όπως λέτε αυτά τα παιδιά...όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε καμιά δικαιολογία...με ...
από Dimitrisou
Σάβ 31 Ιαν 2026, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Τους στηριζει ο βενης ο αντιπολιτευομενος. Χαλασε η μοστρα με τελη και μαζευτηκε αλλα τα συναισθηματα δεν κρυβονται

Αν και δεν ειναι ωρα τωρα γι αυτα..καθε βδομαδα συγχαρητηρια ο εν λογω κυριος σε ολα τα τμηματα αλλα για την μπαλα με το ζορι..δεν πειραζει αυτα να τα βλεπει ο κοσμος ...
από Dimitrisou
Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME

ektoras έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:15 Ποιος ο λόγος να πάιξει σήμερα ο Ντέλιας?
Αν το παμε ετσι αδερφε δεν θα παιζει κανεις ποτε..ξεκουραστος ητανε..μπορει να συμβει οποτεδηποτε..
από Dimitrisou
Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME

Δεν μπορω να καταλαβω τι συζηταμε..ο Ντελιας με τον Ντεσπο και τον Πελκα τον τελευταιο καιρο εχουν παιξει λιγοτερο απο ολους τους μπροστα..
Λογικο να μπουν να παιξουν..με το σκεπτικο της προφυλαξης ο Ντελιας θα παιζε 15 ματς τον χρονο..τραυματισμος μπορει να βγει παντου ακομη και στο περπατημα..
από Dimitrisou
Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2025-26

Έχουν γίνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια του βαζελου...Αταμαν και Κεντρικ Ναν είναι η ομάδα έτσι κιαλλιως...

Unpopular opinion αλλα ο Αταμαν δεν ειναι οσο καλος τον παρουσιαζουν..μονο ψυχολογια και τσαμπουκα ξερει να περναει στη ομαδα του..του ετυχε εκεινο το φοβερο διδυμο στην εφες (και ενα γενικα ...
από Dimitrisou
Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Οκ πιο πεναλτι ηταν η συνεχεια με το κρεμασμα του πινεδα πανω στον γιαζιτσι η αληθεια ειναι εγω νομιζα αυτο βλεπανε..
από Dimitrisou
Δευ 02 Φεβ 2026, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 4. Alessandro Vogliacco

Ο Ιταλος ειναι πολυ τιμιος παικτης με καλα χαρακτηριστικα για τη θεση..εγω θα τον κρατουσα με συνοπτικες διαδικασιες μια χαρα για την 4αδα των στοπερ..
από Dimitrisou
Τρί 03 Φεβ 2026, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Με τον συγκεκριμενο δεν μπορω να εκφερω γνωμη ακομη..
Εμενα μου φαινεται σαν να μην εχει προσαρμοστει ακομη στον τροπο που παιζει η ομαδα..
από Dimitrisou
Τρί 03 Φεβ 2026, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Με το καλο να ερθει και θα φανει στο γηπεδο..στα χαρτια ειναι στην καλυτερη ηλικια ,διεθνης με μια πολυ καλη ομαδα και εχει και καλο βιογραφικο.
Το οτι δεν επιασε σε Πορτο και Αγιαξ δεν μου λεει κατι γιατι μιλαμε για ενα δυο επιπεδα πανω απο εμας.
Νομιζω ο Ραζβαν και οι εκαστοτε σκαουτερ της ...
από Dimitrisou
Τρί 03 Φεβ 2026, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν ειναι ετοιμος για τα ευρωπαικα,την κουλα και τον επαναληπτικο με τον Βαζελο μια χαρα...θεωρω πως στα δυο που χανει η ομαδα μπορει να ανταπεξερθει λογω του στυλ του βαζελου και του ρουλη..
από Dimitrisou
Τετ 04 Φεβ 2026, 01:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Εδώ που φτάσαμε, άλλη μεταγραφή δε θέλω. Ένα πράγμα μόνο και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

Ανανεώστε τον προπονητή! Δεν είναι αυτονόητο τίποτα. Η ομάδα του είναι μοντέλο ομάδας και αν κάποιος μπορεί να τρυπήσει αυτόν τον αχτύπητο ΠΑΟΚ είναι μόνο μέσω του προπονητή του. Δε θα το συγχωρέσω να φύγει ούτε από ...