Εγω θεωρω οτι ο Τσαπρας μπορει να προσφερει αλλα σε καμια περιπτωση δεν δινεις πανω απο 1.
Στο θεμα των γηγενων που μας βοηθαει ,φετος εχουμε 4 ξενους στα ακραια μπακ.
Του χρονου παιρνοντας Γιαννουλη θα εισαι ηδη +1 εκει οποτε εμενα προσωπικα με καιει ο Γιαννουλης και στα δεξια ας ερθει ξενος.
Υ.Γ ...
Η αναζήτηση βρήκε 540 εγγραφές
- Παρ 23 Ιαν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 23 Ιαν 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δεν εχω καμια ορεξη ουτε να μαλωσω ουτε να παρω το μερος κανενος δισεκατομμυριουχου. Θα πω απλα τι ακουσα χωρις να ειναι και 1000000%. Το λεω για να ξερετε οτι ειναι μια φημη απο καλη πηγη μεν αλλα φημη.
Τα "χρεη" τα οποια λενε τωρα Χατζοπουλος και Ιβαν παιζει να μην ειναι επισημα της ΚΑΕ αλλα ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
@Dimitrisou φιλε αυτο που αναφερθηκα δεν ειναι ως προς μειωση του Σαββιδη-Χατζοπουλου, τα αντιποινα ειναι κατα βαση σπασιμο. Το πως και αν θα βγει καποιος ζημιωμενος απο αυτο θα φανει στο μελλον. Εγω διαφωνω με αυτο αλλα αυτο εμαθα αυτο εγραψα και οπως ειπα ειναι φημη. Μπορει σε μια βδομαδα να τα ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω να είναι μαλακίες αυτά...αλλιώς αν κύριε Μυστακίδη δημιουργείτε και πάλι προβλήματα εις γνώση σας την ώρα που η ομάδα ποδοσφαίρου παλεύει για τους στόχους της τότε είστε απέναντι μας...και ας πάρετε δέκα Ευρωλίγκες...
Αν ισχύουν η μπάλα παίρνει εννοείτε και Βεζυρτζη και σια...
Τελειώνετε ...
Τελειώνετε ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω να είναι μαλακίες αυτά...αλλιώς αν κύριε Μυστακίδη δημιουργείτε και πάλι προβλήματα εις γνώση σας την ώρα που η ομάδα ποδοσφαίρου παλεύει για τους στόχους της τότε είστε απέναντι μας...και ας πάρετε δέκα Ευρωλίγκες...
Τελειώνετε ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ακραία εντυπωσιακό ότι πέρα από τον κλασικό χλευασμό κατά Χατζόπουλου και Ιβάν από τους κατά φαντασίαν Ζαπατίστας/τρολίστας στο πρώην τουίτερ ή όποιο άλλο μέσο δικτύωσης, δεν μπορείς να βρεις αβανταδόρο του μίστερ που να κάνει τοποθέτηση επί της ταμπακιέρας. Λες και 15 Γενάρη πάγωσε ξαφνικά ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να φύγει ο Μυστακίδης να επιστρέψουμε στα παλιά.Εμείς οι μπασκετικοί της Βορείου Ελλάδος θα συνεχισουμε να ασχολούμαστε με το άθλημα μέσω Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού που παίζουν στην Ευρωλίγκα έτσι κιαλλιως .Συζητήσεις επί συζητήσεων σε παρέες με νέα παιδιά να μιλάμε για τον αν θα φέρει ο ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως σου υπενθυμίζω ότι ο ζαφειρης ήρθε επειδή όπως λες εσύ κάποιοι χτυπάμε «παλαμάκια». Πέρυσι που δεν τα χτυπούσαμε η πιο ακριβή μας μεταγραφή ήταν ο τσαλοφ.
Οποίος διαφωνεί μαζί σου, δεν σημαίνει ότι περιμένει κόκαλα. Εκτός αν εσύ είσαι συνηθισμένος να διαμορφώνεις άποψη με βάση τα ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
για όσους στραβώνετε με το τίμημα του ενοικίου για το γήπεδο PAOK SPORTS ARENA, αλλά ταυτόχρονα έχετε εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο που έκανε τις διαπραγματεύσεις, να πούμε εδώ ότι :
το γήπεδο με ευθύνη κυρίως του ΑΣ, ρήμαζε 25 χρόνια. Και δεν προβλεπόταν να αλλάξει και πολυ αυτό. Όσοι πηγαίνετε ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημουνα απο την αρχη ξεκαθαρος και υπερ της αναληψης της ΚΑΕ απο τον Τελη δεν ειναι κατι κρυφο..
Ας πω κι εγω την αποψη μου μετα τα τελευταια γεγονοτα..
Μου αρεσει ολη αυτη η κατασταση που εχει δημιουργηθει???
ΟΧΙ ξεκαθαρα...
Το θεμα οπως καταλαβαινετε δεν ειναι οικονομικης φυσεως, αλλα προσωπικων ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακιδης και ο Σαββιδης στα προσωπικα τους μπορουνε να κανουν οτι θελουν.
Σε οτι εχει να κανει με τον ΠΑΟΚ ομως οχι.
Εγω προσωπικα το καλοκαιρι τα ειχα με τον ΑΣ που εκανε ΠΑΟΚτσηδες να μαλωνουν με ΠΑΟΚτσηδες,ο Μυστακιδης δεν ηταν θεσμικα κατι στον ΠΑΟΚ.
Τωρα ομως ειναι και το οτι ξαναγυρισαμε ...
Σε οτι εχει να κανει με τον ΠΑΟΚ ομως οχι.
Εγω προσωπικα το καλοκαιρι τα ειχα με τον ΑΣ που εκανε ΠΑΟΚτσηδες να μαλωνουν με ΠΑΟΚτσηδες,ο Μυστακιδης δεν ηταν θεσμικα κατι στον ΠΑΟΚ.
Τωρα ομως ειναι και το οτι ξαναγυρισαμε ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αραγε ποσες μερες ακομη θα περασουν χωρις να βγει καποιος απο την ΚΑΕ να μιλησει?εστω μια διαρροη,μια ενημερωση...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα πόσες υπερβολές να διαβάσει κανένας..
Να πάρει λες τις μετοχές, να ξεχρεώσει, να πάρει και κανένα κύπελλο, να ρίξει και καμιά τσαπου στο γαυροβάζελο.
Πότε να τα κάνει αυτά ; Σε δυο μήνες που έχει αναλάβει;
Δηλαδή καταλαβαίνω τις ενστάσεις και τις διαφωνίες, αλλά κάπου ώπα. Δηλαδή ο Ιβάν πού ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εκατσα πριν κανα διβδομαδο που ακουστηκε το ονομα του πρωτη φορα,να ψαχνω πληροφοριες γι αυτον (Μεξικανο).Ενω σε πρωτη φαση απο τα στατιστικα,μου φανηκε καλος επιθετικα αλλα φλουφλης στο αμυντικο κομματι,στα βιντεο ειδα ενα ταυρι/σκυλο στο αμυντικο κ ικανοποιητικο στο επιθετικο κομματι (εξαλλου ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Εντάξει εγώ δεν νομίζω ότι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο...το θέμα με τον Σαββίδη είναι τελείως διαφορετικό όσο και να είναι λάθος...