Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εδώ ειναι Ελλάδα λεει ο άλλος δεν ειναι Σοβιετική Ένωση, μακαρι αποκλεισμο για μια 10ετια ρε που δεν χαρακτήρισες κάποιον. Πόσες αλητείες πόσες να ανεχθει κανεις
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αδερφέ δεν είναι αστείο.
Σκέψου να συνέβαινε σε σένα ή στον γιο σου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο και το άγχος που περνάει ο άνθρωπος.
Εχει όρια κι η καζούρα.
Σκέψου να συνέβαινε σε σένα ή στον γιο σου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο και το άγχος που περνάει ο άνθρωπος.
Εχει όρια κι η καζούρα.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μου επιτρέπεται:
Να προσπαθείτε όσο αυτό είναι δυνατόν να ελέγχετε καλύτερα και να αντιδράτε γρηγορότερα στα ποστ τα οποία μας υποβιβάζουν ως ανθρώπους και ως ΠΑΟΚτσήδες.
Θα ήταν πολύ πιο αποτελασματικό, παρά να διαγράφετε εκ των υστέρων όλα τα ποστ τα οποία απαντούν στην αρχική αθλιότητα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα περι γκαντεμιάς είναι η επιφανειακή εκτίμηση της ανικανότητας. Συνολικά στα 2 παιχνίδια η μοναδική περίπτωση ατυχίας ήταν στο χτεσινό γκολ της Ρειντζερς όπου η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον σκόρερ, που παρόλα αυτά κάνει εξαιρετικό τελείωμα γιατί δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Κατά τα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Σε περίπτωση αποκλεισμού θα είμαστε στους ανίσχυρους για την κλήρωση των po του Conference.
Οι αντίπαλοι που έγραψα παραπάνω δεν είναι το υπογκρουπ μας, αλλά υποψήφιοι που ήδη περιμένουν στα po ως ισχυροί. Το υπογκρουπ φαντάζομαι θα το μάθουμε ανήμερα της κλήρωσης.
Τουλάχιστον έτσι τα κατάλαβα εγώ ...
Οι αντίπαλοι που έγραψα παραπάνω δεν είναι το υπογκρουπ μας, αλλά υποψήφιοι που ήδη περιμένουν στα po ως ισχυροί. Το υπογκρουπ φαντάζομαι θα το μάθουμε ανήμερα της κλήρωσης.
Τουλάχιστον έτσι τα κατάλαβα εγώ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω την δυναμικοτητα της αλλης ομαδας αλλα ηταν δικαιο αποτελεσμα. Μια φαση που λεμε αχαστο εχασε η Μπεργκερ και οι αλλοι εκτος απο τα δυο γκολ χασανε αλλες δυο πολυ καλες φασεις, ολες στην κοντρα οπως και τα γκολ.
Αλλα γενικα κακο ματς.
Αλλα γενικα κακο ματς.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Rijeka, ο Αστέρας Τρίπολης της Κροατίας.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο πρωτο που τους ειδα, οριακα δεν με πηρε ο υπνος. Δηλαδη αν περασουμε ο Νταντας θα μαρκαρει τον Μειτε; 

- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σφιγμένοι όλοι κ εκτός ρυθμού, φαινόταν ξεκάθαρα
Δώσανε παραπανω νεύρο έπειτα από την ευκαιρία που έχασαν οι άλλοι μετά από κόρνερ δικό μας προς το τέλος του ημιχρόνου αν θυμάμαι καλά
Αρκετά καλύτεροι στο 2ο
Σημαντικό να έχεις ένα κράκεν να φυλά την εστία
Ή ουσία μετρά, περάσαμε, εξασφαλίσαμε ...
Δώσανε παραπανω νεύρο έπειτα από την ευκαιρία που έχασαν οι άλλοι μετά από κόρνερ δικό μας προς το τέλος του ημιχρόνου αν θυμάμαι καλά
Αρκετά καλύτεροι στο 2ο
Σημαντικό να έχεις ένα κράκεν να φυλά την εστία
Ή ουσία μετρά, περάσαμε, εξασφαλίσαμε ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?

ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μειτε μου αρεσε πολυ. Ηρεμη δυναμη στο.κεντρο και με.καλυτερη φυσικη κατασταση.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα συμφωνήσω με όλους ότι δεν παίξαμε θελκτικό ποδόσφαιρο, δεν με προβληματίζει όμως αυτό την συγκεκριμένη περίοδο. Δεν θυμάμαι ποτέ η ομάδα με τον Λουτσέσκου να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο πριν τον Νοέμβριο. Ξεχνάμε όμως πολλοί ότι όταν αρχίζει να πιάνει απόδοση κατά τον Δεκέμβριο, είτε επειδή έχει ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπραβο στην ομάδα.
Το παιχνιδι ήταν δυσκολο. Οι Αυστριακοί έπαιξαν παλι κλειστά, οχι όμως τόσο κλειστά όσο στο πρωτο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Ξεχώρισα τον Οζντοεφ και τον Παβλενκα, δευτερευόντως τον Μιχαηλίδη. Ο Ιβανουσετς έκανε αρκετά λάθη, έφαγε και μια αγκωνιά στα ...
Το παιχνιδι ήταν δυσκολο. Οι Αυστριακοί έπαιξαν παλι κλειστά, οχι όμως τόσο κλειστά όσο στο πρωτο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Ξεχώρισα τον Οζντοεφ και τον Παβλενκα, δευτερευόντως τον Μιχαηλίδη. Ο Ιβανουσετς έκανε αρκετά λάθη, έφαγε και μια αγκωνιά στα ...