Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές

Return

από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ουτε κατα διανοια!!!Αποκλειεται να ερθει αυτος..

Να κάτι τέτοιες υπερπαπατζες βγάζουν οι δημοσιολογοι μέσα στην απελπισία τους, και μετά ο κόσμος γκρινιάζει που καταλήγουμε σε σαφώς υποδεέστερες επιλογές.

Εχει και ελαφρως χειροτερο...Ο Τσαλγατιδης το πηγε ενα βημα παραπερα στην αοριστια ...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Εκφραση ενδιαφεροντος παντως και ληψη ακυρου οπως ελεγε ο Τζορμπατζογλου απο 20 περιπτωσεις δεν ειναι να ρωτας για παικτη που η ομαδα κοστολογει ξερω γω 7 ενω εσυ εχεις ταβανι πχ 3. Αυτο ειναι εκφραση βλακειας.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι ποτέ δυνατόν να πήγαμε στην Μπριζ για να τον ζητήσουμε, έστω ως δανεικό. Δεν το πιστεύω ούτε ως παπά το συγκεκριμένο.

Κανονικά θα πρέπει τέτοιους παίκτες να τους προσεγγίζουμε μια χρόνια πριν τους προσεγγίσει η κάθε Μπριζ, όπως η κάθε Μπριζ τους προσεγγίζει μια χρονιά πριν την Μπενφίκα, κ ...
από Σουριναμέζος
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου αρέσει ο Νορβηγός, προτιμώ τους τρεις που συζητούσαμε χθες

Δεν θυμάμαι αγαπητέ ποιοι ήταν οι 3, αλλά εάν αναφερόμαστε ακόμα στον Γκλεν, δεν υφίσταται καν σύγκριση ανάμεσα στους 2. Νομίζω όλοι όσοι γράφουμε εδώ θυμόμαστε τα παιχνίδια με την Μπριζ προ 2ετιας, όταν το κεντρο της Μπριζ ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι ποτέ δυνατόν να πήγαμε στην Μπριζ για να τον ζητήσουμε, έστω ως δανεικό. Δεν το πιστεύω ούτε ως παπά το συγκεκριμένο.

Κανονικά θα πρέπει τέτοιους παίκτες να τους προσεγγίζουμε μια χρόνια πριν τους προσεγγίσει η κάθε Μπριζ, όπως η κάθε Μπριζ τους προσεγγίζει μια χρονιά πριν την ...
από Σουριναμέζος
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Ισχύει αυτό που γράφει ο Νούνιες και επίσης ισχύει ότι στον επόμενο γύρο (στα play-offs είτε στο Europa είτε στον Conference) ξανα αλλάζει η λίστα. Ουσιαστικά η τελική λίστα (για το League Phase) είναι αυτή που μας ενδιαφέρει.
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το 100 χρόνων που το αναφέρετε όλοι μου βαράει λίγο στα νεύρα...
χώρια που δίνει την αίσθηση ότι είναι Η χρόνια.
Ε οριστε χτίζουν ομάδα μιας χρήσης για ΤΗΝ χρονιά.

Έχω πει πολλές φορές ότι τα 99 ήταν πολύ πιο σημαντικά για εμένα γιατί είχες ορθανοιχτο τον δρόμο για Τσάμπιονς λιγκ και εκεί ...
από ΑποστόληςΑ
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:07 Αγορα Γιακουμακη είναι ανεφικτη. Τον πηραν πέρυσι 9 μύρια δεν έχασε αξία για να τον δωσουν με 2-3.
Ο Γιοβιτσ που κάποιοι νομίζατε ότι θα πάει στην αεκ την Τρίτη κλείνει Ισπανία.
Αφού λοιπόν δεν πρόκειται να τον αγοράσουμε τι νόημα έχει ο δανεισμός του;
από john4serres
Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Κλείστε Τσιγγάρα ή Γαλανόπουλο να ησυχάσουμε.

Θέλετε παίκτη και από την Club Brugges.
από Panostas1995
Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Εχεις κανεις άποψη για βετλεσεν τι παικτης ειναι;

Μην ασχολεισαι φιλε, τζαμπα θα χαλαστεις..δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει τετοιος παιχτης...κοιτα κανενα γαλανοπουλο...ειναι κ ελληνας..

Αυτό ακριβώς, τα είπαμε καμία 25ρια σελίδες πριν, αυτές είναι περιπτώσεις (Βετλεσεν, Γιοβιτς) που ...
από paokspren
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι όσοι μιλάτε για "ανέφικτες περιπτώσεις" συνέχεια, δείξτε ρε σεις μια "εφικτή" για να μην ονειρευόμαστε "ανέφικτες"...

Ο Κραλ. Αν δίναμε 3-4εκ ευρώ τον παίρναμε όπως φάνηκε. Το ίδιο και ο Πολωνός της Λουντογκορετς - για παράδειγμα, ή ο Τόμιτς της Φαμαλισαο. Κανένας τους δεν είναι τζάμπα ...
από Psagmenos4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Στεργιάδης: Προχωρημένο του Γιακουμακη, χαφ μετά τς ματσ με τους Αυστριακούς.
Paok24: Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μπορεί να δούμε πρώτα χαφ και μετά φορ καθώς του Γιακουμακη είναι περίπλοκο.

ΕΓΩ: Δεν θα πάρουμε κανέναν.
από STRAFNIK
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε το τοπικ να αναπνεύσει λίγο ρε παλικάρια
Για παίκτες ακούγεται κάτι και γυρίζει σε έκθεση ιδεών
Υπάρχουν κι άλλα θρεντς να ξεσκασετε
Τι φταίμε εμείς
από Μαυρο Χιονι
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν το γράφω ακόμη μια φορά. Το έχετε ξεχειλίσει με τα χρηματοοικονομικά και άλλα γραφικά στις τελευταίες σελίδες. Προσπαθούμε ως μοντ να είμαστε ελαστικοί αλλά από ότι φαίνεται μας γράφετε εις τα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Ατέρμονες συζητήσεις παρελθντολογικης καφενειακης μπουρδολογιας ...
από obanebane
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θεωρώ ότι η μεταγραφή Γιακουμακη θα χαλάσει, το κόστος απόκτησης του παιχτη και το ύψος του συμβολαίου του ,είναι δύσκολο να κάνουν τους Μεξικανους να αποδεχθούν τα πιθανά για τα δεδομένα,ψίχουλα που θα δίνει ο ΠΑΟΚ.
Όλο και κάποια ομάδα θα βρεθεί να δώσει κάτι παραπάνω,πολύ πιθανό από το MLS ...