Η αναζήτηση βρήκε 132 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
... οι ολλανδοί ήταν τόσο άοσμοι και ακίνδυνοι όσο παρουσιάστηκε βάσει των highlights;
Καλημέρα navi.
Όντως πάνω κάτω έτσι ήταν.
Το θέμα είναι γιατί ήταν έτσι.
Δύο απαντήσεις υπάρχουν.
α) Η PSV δεν είναι καμιά σοβαρή ομάδα στη δημιουργία οπότε είδαμε κάτι φυσιολογικό.
β) Ο οσφπ ήταν αυτός που ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
laska4 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 13:13 Πληθαίνουν οι φήμες για νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς με αμερικανοεβραιους στους δίπλα.....
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Πραγματικα ρε φιλε, μαυρες εποχές για το αθλημα εκεινες με τον τελικο δηθεν διαφήμιση του ποδοσφαίρου που κοιμηθηκε ο Θεός και το πήρε ο τραορε με τον καραχερ.
Η πλακα ειναι οτι ατομα της ηλικίας μου περίπου τις βλεπουν πολυ νοσταλγικα οπως ακουγαμε τους πατεράδες μας τοτε για τη μπαλαρα που βλεπανε ...
Η πλακα ειναι οτι ατομα της ηλικίας μου περίπου τις βλεπουν πολυ νοσταλγικα οπως ακουγαμε τους πατεράδες μας τοτε για τη μπαλαρα που βλεπανε ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ειρωνικά το είπα φίλε. Έδειξε το δρόμο για όλες τις μικρές ομάδες, με πρώτη πρώτη το βάζελο.DonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:12Ο ποιος? Εκτός εάν το λες ειρωνικά οπότε πάω πάσο. Μέγιστος απατεώνας σίγουρα, που κατάφερε να κοροϊδεύει επί χρόνια ολόκληρη premier league
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
🔲🗣 «𝝟𝝖𝝦𝝫𝝞𝝖» 𝝠𝝤𝝪𝝩𝝨𝝚𝝨𝝟𝝤𝝪 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝞𝝩𝝜𝝨𝝞𝝖: «𝝙𝝪𝝤 𝝚𝝦𝝮𝝩𝝜𝝨𝝚𝝞𝝨 𝝥𝝦𝝤𝝨 𝝩𝝤𝝢 𝝨𝝞𝝙𝝜𝝦𝝤𝝥𝝤𝝪𝝠𝝤».⠀
⠀
«Θέλω να θέσω δύο ερωτήσεις, χωρίς να πω τίποτα επιθετικό όσον αφορά τις αποφάσεις του διαιτητή. ⠀
⠀
1. Στην φάση με τον Τάισον, ο παίκτης του Λεβαδειακού κάνει επαφή με το χέρι, αν δεν είναι αυτό πέναλτι, δεν μπορώ να ...
⠀
«Θέλω να θέσω δύο ερωτήσεις, χωρίς να πω τίποτα επιθετικό όσον αφορά τις αποφάσεις του διαιτητή. ⠀
⠀
1. Στην φάση με τον Τάισον, ο παίκτης του Λεβαδειακού κάνει επαφή με το χέρι, αν δεν είναι αυτό πέναλτι, δεν μπορώ να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Σε περίπτωση αποκλεισμού θα είμαστε στους ανίσχυρους για την κλήρωση των po του Conference.
Οι αντίπαλοι που έγραψα παραπάνω δεν είναι το υπογκρουπ μας, αλλά υποψήφιοι που ήδη περιμένουν στα po ως ισχυροί. Το υπογκρουπ φαντάζομαι θα το μάθουμε ανήμερα της κλήρωσης.
Τουλάχιστον έτσι τα κατάλαβα εγώ ...
Οι αντίπαλοι που έγραψα παραπάνω δεν είναι το υπογκρουπ μας, αλλά υποψήφιοι που ήδη περιμένουν στα po ως ισχυροί. Το υπογκρουπ φαντάζομαι θα το μάθουμε ανήμερα της κλήρωσης.
Τουλάχιστον έτσι τα κατάλαβα εγώ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω την δυναμικοτητα της αλλης ομαδας αλλα ηταν δικαιο αποτελεσμα. Μια φαση που λεμε αχαστο εχασε η Μπεργκερ και οι αλλοι εκτος απο τα δυο γκολ χασανε αλλες δυο πολυ καλες φασεις, ολες στην κοντρα οπως και τα γκολ.
Αλλα γενικα κακο ματς.
Αλλα γενικα κακο ματς.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Rijeka, ο Αστέρας Τρίπολης της Κροατίας.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο πρωτο που τους ειδα, οριακα δεν με πηρε ο υπνος. Δηλαδη αν περασουμε ο Νταντας θα μαρκαρει τον Μειτε; 
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σφιγμένοι όλοι κ εκτός ρυθμού, φαινόταν ξεκάθαρα
Δώσανε παραπανω νεύρο έπειτα από την ευκαιρία που έχασαν οι άλλοι μετά από κόρνερ δικό μας προς το τέλος του ημιχρόνου αν θυμάμαι καλά
Αρκετά καλύτεροι στο 2ο
Σημαντικό να έχεις ένα κράκεν να φυλά την εστία
Ή ουσία μετρά, περάσαμε, εξασφαλίσαμε ...
Δώσανε παραπανω νεύρο έπειτα από την ευκαιρία που έχασαν οι άλλοι μετά από κόρνερ δικό μας προς το τέλος του ημιχρόνου αν θυμάμαι καλά
Αρκετά καλύτεροι στο 2ο
Σημαντικό να έχεις ένα κράκεν να φυλά την εστία
Ή ουσία μετρά, περάσαμε, εξασφαλίσαμε ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?
ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μειτε μου αρεσε πολυ. Ηρεμη δυναμη στο.κεντρο και με.καλυτερη φυσικη κατασταση.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα συμφωνήσω με όλους ότι δεν παίξαμε θελκτικό ποδόσφαιρο, δεν με προβληματίζει όμως αυτό την συγκεκριμένη περίοδο. Δεν θυμάμαι ποτέ η ομάδα με τον Λουτσέσκου να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο πριν τον Νοέμβριο. Ξεχνάμε όμως πολλοί ότι όταν αρχίζει να πιάνει απόδοση κατά τον Δεκέμβριο, είτε επειδή έχει ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπραβο στην ομάδα.
Το παιχνιδι ήταν δυσκολο. Οι Αυστριακοί έπαιξαν παλι κλειστά, οχι όμως τόσο κλειστά όσο στο πρωτο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Ξεχώρισα τον Οζντοεφ και τον Παβλενκα, δευτερευόντως τον Μιχαηλίδη. Ο Ιβανουσετς έκανε αρκετά λάθη, έφαγε και μια αγκωνιά στα ...
Το παιχνιδι ήταν δυσκολο. Οι Αυστριακοί έπαιξαν παλι κλειστά, οχι όμως τόσο κλειστά όσο στο πρωτο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Ξεχώρισα τον Οζντοεφ και τον Παβλενκα, δευτερευόντως τον Μιχαηλίδη. Ο Ιβανουσετς έκανε αρκετά λάθη, έφαγε και μια αγκωνιά στα ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σοβαρός παθιασμένος ΠΑΟΚ!!
Ο κενυ σίγουρα δεν κάνει ακόμα γύρους έξω από Τουμπα;;
Ο ντεσποτοφ λες και ήταν άλλος παίκτης..
ΜΕΙΤΕ με προετοιμασία...
Καλή νύχτα σας!!
Ο κενυ σίγουρα δεν κάνει ακόμα γύρους έξω από Τουμπα;;
Ο ντεσποτοφ λες και ήταν άλλος παίκτης..
ΜΕΙΤΕ με προετοιμασία...
Καλή νύχτα σας!!