Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από psykoman
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Και φαντασου λεει ο καθε ενας που εχει την ΠΑΕ να μην θελει να παιζει στο γηπεδο που εκανε ο προηγουμενος και να θελει να κανει δικο του...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της... :mrgreen:
από trouman
Παρ 11 Ιούλ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, δεν είναι καθόλου το ίδιο αυτό που κάνει ο Μυστακίδης με όσα κάνει ο Σαββίδης.

Η αποψη ότι απλά εδώ έχουμε δύο επιχειρηματίες που απλά κάνουν τις κινήσεις τους με πράξεις που έχουν το ίδιο πρόσημο , δεν ισχυει, δεν πέρασε , δε θα περάσει .

Κι αυτό , αν κάποιος δεχτεί την άποψη πως η ...
από trelopaoki444
Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
από dragon
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:22
dragon έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:19 Τα τρολ του Τελη στο tweeter κάνουν γλέντι. Πέφτει πολύ 20€. Το περίεργο ή κ όχι ειναι τρολ τη ΝΔ ταυτόχρονα
Που το ξέρεις, είναι γαλάζια;
Μπορείς να δεις τι άλλο έχουν ανεβάσει στο παρελθόν
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Ενώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις έχω μόνο δύο σχόλια

Πρώτον, δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει υπογράψει ο ΑΣ με τον Μυστακιδη, και αυτό είναι γεγονός. Και είναι εξοργιστικό και αδιανόητο

Δεύτερον, ας συμφωνησουμε ότι ακώς περιμέναμε 5 χρόνια και όλα αυτά για να θέσουμε την ιδιοκτησία προ των ...
από Mitsospaoki4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι κάθε φορά θέλει να βάζει τον εαυτό του σε ένα "στρατόπεδο" και γουστάρει τον διχασμό.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.

Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον ...
από Sera4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
από jibbie
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Να πει τι ο ΑΣ; Αγαπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις;
από riegel
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα ...
από Psaras
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
από WeWillRockYou
Τετ 06 Αύγ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Για άλλη μια φορά, όλος ο τρόπος με τον οποίο έχουν κινηθεί τα πράγματα, δείχνουν πως ο απώτερος σκοπός είναι η φθορά Σαββίδη, ώστε να αναγκαστεί να φύγει.
Ακόμα και τα επιχειρήματα και ο τρόπος επικοινωνίας υπέρ της πλευράς Μυστακίδη ( η οποία θα μπορούσε να παρουσιάσει μια πολύ καλή πρόταση ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.

Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".

Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
από Psagmenos4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Εγώ πάλι λέω το σενάριο ότι ο Ντελιας λόγω θρησκείας δεν θέλει πολλά λεφτά και του φτάνουν τα 650κ . Έτσι κι αλλιώς όλοι σενάρια κάνουμε. Το αστείο είναι ότι αυτοί που κάνουν τα σενάρια είναι οι ίδιοι που λέγανε ότι δεν υπάρχει προπονητικό κέντρο κι ότι δεν μπορεί να γίνει, οι ίδιοι που λέγανε οτι ο ...
από tolis14
Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Για να καταλάβουμε τον παραλογισμό που κυριαρχει: Το 95+% εδώ μέσα όταν μιλάει για δημοσιογράφους, μιλάει για ΑΡΔ που δεν έχουν ιδέα, δεν ξέρουν τίποτα, δεν βρίσκουν τίποτα. Και παρόλα αυτά, με του που αναφέρει κάτι κάποιος ΑΡΔ σε μια τυχαία εκπομπή, ποστ στο facebook η συζήτηση με ένα φίλο του στο ...
από tenten4GT
Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Να πω κ ένα μπράβο σε αυτούς τους 3-4 που ασχολούνται με τις μεταγραφές ότι δεν βγαίνει τίποτα παραεξω για ακόμη μια χρονιά .καθώς έχουν υπάρξει εποχές που δημοσιογράφοι κάνανε εντεκάδα κ μεταγραφές .το μόνο που θέλω είναι να είναι εύστοχοι έστω στα λίγα αυτά λεφτά που μπορούμε να διαθέσουμε.2 μήνες ...