Η αναζήτηση βρήκε 57 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Για να καταλάβουμε τον παραλογισμό που κυριαρχει: Το 95+% εδώ μέσα όταν μιλάει για δημοσιογράφους, μιλάει για ΑΡΔ που δεν έχουν ιδέα, δεν ξέρουν τίποτα, δεν βρίσκουν τίποτα. Και παρόλα αυτά, με του που αναφέρει κάτι κάποιος ΑΡΔ σε μια τυχαία εκπομπή, ποστ στο facebook η συζήτηση με ένα φίλο του στο ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω κ ένα μπράβο σε αυτούς τους 3-4 που ασχολούνται με τις μεταγραφές ότι δεν βγαίνει τίποτα παραεξω για ακόμη μια χρονιά .καθώς έχουν υπάρξει εποχές που δημοσιογράφοι κάνανε εντεκάδα κ μεταγραφές .το μόνο που θέλω είναι να είναι εύστοχοι έστω στα λίγα αυτά λεφτά που μπορούμε να διαθέσουμε.2 μήνες ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά σοβαρολογείς τώρα?Πλάκα σου κάνω. Κράτα το αδελφε .Θα κάνουμε....και κόμμα εδώ μέσα .πως ήταν οι αδελφοί Χασαν?Εε εμείς θα μαστε οι αδελφοί Τολμπα!MagdiTolba έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 12:30 Ω ρε φίλε, δεν το ειχα προσέξει.
Μετα τον διαγωνισμο μπορει να ξαναλλάξω, ΟΚ
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν ...
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και καιγόμαστε για φορ. Χαφ και στόπερ ακολουθούν, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν μπορεί να περιμένει.
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ξεχάσετε και σήμερα παιδιά να μπείτε οι ίδιοι να γράψετε ακριβώς τα ίδια που γράφετε κάθε μέρα
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
λαθος δρομο πηρατε και φταιω κι εγω γι αυτο
μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι
τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν θα γραψω και LΒ
λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB
Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε
ΥΓ ενα γαμημενο χαφ να ...
μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι
τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν θα γραψω και LΒ
λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB
Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε
ΥΓ ενα γαμημενο χαφ να ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι απλα γραφω @@λακιες μπας και αποσπασω την προσοχη απο ολο αυτο που διαβαζουμε εδω και ωρες. Η 1η προσπαθεια απετυχε. (αν και οριακα το λες πιο ον τοπικ αυτο που γραφω)
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
To πας για χειμερία νάρκη δηλαδή 

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι το αγωνιστικο, αν όντως πωληθεί και φέρουμε κανένα στραβό με τους Αυστριακούς στην Τούμπα εκεί θα δούμε ποιο είναι. Εγώ όσο χρόνια ασχολούμαι με την ομάδα δεν έχω ξαναδεί τόσο εξαγριωμένο σχεδόν όλο τον κόσμο
Δεν ειναι απλη περιπτωση αθλητη. Για την ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι το αγωνιστικο, αν όντως πωληθεί και φέρουμε κανένα στραβό με τους Αυστριακούς στην Τούμπα εκεί θα δούμε ποιο είναι. Εγώ όσο χρόνια ασχολούμαι με την ομάδα δεν έχω ξαναδεί τόσο εξαγριωμένο σχεδόν όλο τον κόσμο
Δεν ειναι απλη περιπτωση αθλητη. Για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγω αυτο πιστευω και δυστυχως το να μην ξερουν οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, το κανει ακομα χειροτερο.Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε, ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα. Βασικά, μαλακίες λέω. Πολύ δύσκολη.
Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.
Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".
οχι δεν ειναι ετσι. Και εσυ αλλα και ο Special απο περυσι εχετε αλλαξει εντελως ...