Αλλά τι να περιμένεις που επειδή το δεξί μπακ ήταν ελεύθερος δεν τον βάζουν στις μεταγραφές και τολμανε να τον συγκρίνουν με τον Ότο(χαχαχαψα) τον οβερ 1.5 ασιστ σε αντιπάλους ανά αγώνα και 3 φορές προώθηση μπροστά από το κέντρο.
Στο πρώτο ματσ βγάλανε άχρηστο τον Τέιλορ.
Πριν ερθει ο Γιακουμακης ...
Η αναζήτηση βρήκε 82 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τι μπαίνουμε και διαβάζουμε.
Σταματήστε με τον Μιτρόβιτς. 3 ημέρες τώρα μπαίνω και διαβάζω για αυτόν εδώ μέσα.
3 χρόνια Αραβία παίρνει 25 μύρια το χρόνο, λετε να θέλει σαν τρελός να έρθει στον ΠΑΟΚ παίρνοντας 1, κάτι το χρόνο?
Τι γράφετε?
Εγώ λέω θα πάρουμε 2 επιθετικούς τον Χααλαντ και για αλλαγή ...
Σταματήστε με τον Μιτρόβιτς. 3 ημέρες τώρα μπαίνω και διαβάζω για αυτόν εδώ μέσα.
3 χρόνια Αραβία παίρνει 25 μύρια το χρόνο, λετε να θέλει σαν τρελός να έρθει στον ΠΑΟΚ παίρνοντας 1, κάτι το χρόνο?
Τι γράφετε?
Εγώ λέω θα πάρουμε 2 επιθετικούς τον Χααλαντ και για αλλαγή ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 06:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα. Παω στην δουλεια χωρις ονομα φορ, θα γυρισω με ονομα φορ

- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι δυναμη εχω ρε. Τι μαγγανειες γινονται στην πλατη μου.embuji έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 06:18 Καλημερα. Παω στην δουλεια χωρις ονομα φορ, θα γυρισω με ονομα φορ![]()
![]()
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Μπρειθγουειτ μας έλεγαν ότι μας είχε στο περίμενε 2 μήνες.Φορ δε βρίσκαμε επειδή πιστεύαμε ότι θα κλείσει. Τελικά πήγε να κλείσει στον γαύρο. Τελικά δεν έκλεισε ούτε εκεί.
Εγώ ρωτάω για ποιο λόγο ξανασχολήθηκαμε μαζί του αν ισχύουν όλα αυτά που ακούγονταν πέρυσι.
Εγώ ρωτάω για ποιο λόγο ξανασχολήθηκαμε μαζί του αν ισχύουν όλα αυτά που ακούγονταν πέρυσι.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
κατι και καλα insiders του βαζελου λενε οτι ο μιτροβιτς ζητησε καποιες μερες να σκεφτει για ελλαδα και ο παναθηναικος πηγε σε αλλη λυση λετε να το σκεφτηκε και τελικα να θελει ελλαδα ?
Οτι ο Μιτροβιτσ τους ζητησε χρονο.... ο Μιτροβιτσ. Και ειπανε παιδια δεν εχουμε χρονο παρτε τον Ντεσσερσ. Τον ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς..

- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς.. :lol: :lol:
-Ποιος ειναι ο παικτης που φέρνουμε Βίρνα?
-Ο μπρεθγουειτ γιαγκο?
-Ειναι ο μιτροβιτς βιρνα?
-Κλείσαμε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ααααα τώρα μην ανεβάζουμε τον πήχη και μη γράφουμε ονόματα.Καθε καλοκαίρι ακούμε οποιονδήποτε απλησίαστο παπά για ένα 3μηνο ότι και καλά έρχεται και μένουμε να ψάχνουμε παίχτες από τα πανέρια, αλλά τώρα τελευταία ημέρα σφίξανε οι κώλοι και αγχωθηκατε κύριοι? Και να μην ανεβάζουμε τρελές
Ο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
George Best out για Επαναλμβανόμενη ειρωνία και προκληση άλλων μελών και της ομάδας
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι άλλο να πει ρε φίλε.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40 Blackzone θες να πεις κάτι η απλά κοιτάς και ενημερώνεσαι??
Του τα έχεις κάνει Ζέπελιν του ανθρώπου.
Θα φοβάται να μπαίνει και στο φόρουμ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
ειμαστε 72 ατομα και 287 επισκεπτες και 1 επισκεπτης με μπολτ (??) !!!!!
Για πολα χρονια έμπαινα κι μόνο διάβασα, πριν χρόνια αποφάσισα να κάνω έγγραφη και το πρωτο όνομα που μου ήρθε, ήταν Επισκέπτης, αφου οπότε έμπαινα τότε ήμουν από τους λίγους "επισκέπτες".
Μην κοιτάς τώρα που έχουμε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάρε πρωτάθλημα φέτος σε συνδυασμό με καλή Ευρωπαϊκή πορεία που θα σημαίνει ομίλους Τσαμπιονς λιγκ ή στην χειρότερη πλέι οφ, και τα 14 μύρια ρήτρες θα φαντάζουν λίγα
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
καλα ρε δεν ειδατε ?εστειλα την φωτο σε ειδικο και μου λεει...δεξια με τα κοκκινα γραμματα....εχει αρχικα Κ.Τ.Θ
ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... πωωω ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΜΑΠΑΛΟΙ!!
ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... πωωω ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΜΑΠΑΛΟΙ!!