Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές

Return

από kz1111
Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

INPAOK γραφουν για επιθετικο 28-30 ετων που εχουν γινει πρωτες συζητησεις, ειναι θετικος, εχει απολαβες 2 εκατ. ευρω και δεν εχει ακουστει μεχρι τωρα το ονομα του
από Nikodiai
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Χιλιες φορες να δω τον Μπαταουλα να κανει 50 λαθη παρα Μητογλου
από makispaspartou
Δευ 14 Ιούλ 2025, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή που μιλάμε απέχει έναν Ruiz και έναν Chotard δρόμο για να έχει το καλύτερο ρόστερ.
Υπόψιν ότι Χατσίδης και Μπαταούλας παίζει και να είναι έτοιμοι για βασικοί.
από Unpsofable78
Δευ 14 Ιούλ 2025, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι. Αυτοί οι δύο πιτσιρικάδες πρέπει να προωθηθούν.
Ακούω και για τον Μπερδο πάρα πολύ καλά πράγματα.

Για τα χαφ ας μην είναι σώνει καλά ο Chotard, ας είναι ο Ντουντα, ο Ορτα. Κάποιο καλό ταχυδυναμικο χαφ που ξέρει μπάλα.

Ο Ρουιθ αν μας βγει η αξία του θα εκτοξευτεί. Είναι μόλις 25.Μακαρι να ...
από makispaspartou
Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως από όλους τους παίκτες που ακούστηκαν είτε για χαφ είτε για φορ έχω ενθουσιαστεί με δύο περιπτώσεις που πραγματικά είναι αυτά που μας λείπουν τόσο στην επίθεση όσο και στα χαφ.
Μακάρι να δινόντουσαν λεφτά και να ερχόντουσαν 1) ο Αμπέλ Ρουίθ, που φαντάζομαι είναι πρόταση Τσίκνα, για να ...
από theo111
Δευ 14 Ιούλ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

"Οι «μαύροι» προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε χατ-τρικ του Τσάλοβ, αλλά οι «πορτοκαλί» απάντησαν, με δύο γκολ του Χατσίδη και ένα γκολ του Κωνσταντέλια στο τελευταίο δευτερόλεπτο, για το τελικό 3-3."

Καλα ειμαστε,φερτε χαφ και στοπερ

Βρε μήπως να έχουμε τρίτο φορ τον Χατσιδη με τον Μύθου και να ...
από Jim_Chatz
Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα φαινεται ότι διαθέτει εξαιρετική ποιότητα (ειδικά από τη μέση και μπροστά)

Μάλιστα έρχεται από πίσω φουρνιά, που όλοι λένε τα καλύτερα (Χατσιδης, Μύθου, Μπαταουλας, Μπερδος, Μπαλντε).

Σε αυτή την ομάδα δεν πρέπει να αποκτηθούν παίκτες ημίμετρα τύπου Σεντιρα, που ουσιαστικά είναι ζαριές ...
από Kabamaru11
Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Το στιγμιότυπο της ημέρας, ωστόσο, ήρθε μετά την προπόνηση, όταν ένας πατέρας με τον γιο του —ομογενείς φίλοι του ΠΑΟΚ— πλησίασαν τον νεαρό άσο για μια φωτογραφία (σ.σ. είχαν κάνει άλλωστε τόσα χιλιόμετρα μόνο για τον Ντέλια), λέγοντάς του: «Γιάννη, δεν πιστεύουμε να φύγεις». Ο Κωνσταντέλιας ...
από Unpsofable78
Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως, όποιος φορ και να έρθει, αποκλείεται να είναι κοινής αποδοχής.

Η ουσία όμως είναι μία. Είμαστε 4 κινήσεις μακριά από το καλύτερο ροστερ των τελευταίων ετών.

1) Δυνατή προσθήκη φορ που να παστελωνει.

2) Ταχυδυναμικο χαφ που θα βάλει δύσκολα σε Μειτε Καμαρά για την θέση στην ενδεκάδα.

3 ...
από χξς'
Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Να το πούμε το thread μισθολογιο μεταγραφών?

Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια
από Kabamaru11
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα θα ηθελα να πωληθει ο Ντεσποτοφ,να δωθει δανεικος ο Σορετιρε και να παμε με Ιβανουσετς/Ταισον,Ντελια/Πελκα,Αντριγια/Χατσιδη και πασπαρτου τον Μπαλντε,σαν τριτο φορ εννοειται Μυθου,σαν 4ο στοπερ τον Μπαταουλα και 5ο τον Κωττα.
από joshua
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτό τον κόσμο υπάρχει μόνο ο Ακπομ, ο Μακαμπου και ο Λαριν...
από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τι να πεις τώρα στα μικρά ΠΑΟΚτσακια που έχουν πλανταξει στο κλάμα. Μου θύμισαν τον μικρό μου εαυτό όταν πωλήθηκε ο Βιεϊρίνια. Ότι μεταγραφή και να κάνουν αυτό δεν αλλάζει.
από Blackgr4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..

Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
από Dimpatra
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Τόσο καιρό ήμουν ψύχραιμος, υπέρμαχος του Σαββίδη αναλογιζόμενος που ήμασταν και που φτάσαμε με αυτόν.
Αυτή την στιγμή είμαι απογοητευμένος - εκνευρισμένος μαζί του.
Με αυτή του την κίνηση την δεδομένη στιγμή είναι σαν να προκαλεί την επόμενη μέρα να έρθει με την απάντηση του Μυστακίδη.
Μόνο που ...