Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές

Return

από τσιριγωτης
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Κάτι επι της ουσίας; ;
Πολύ κουρασατε
από Napoli4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Απ'ότι φαίνεται κλείνει.
Είναι χρονιά Μουντιάλ και ο Γιακουμάκης θέλει να είναι εκεί, οπότε μην ανησυχείτε για το κίνητρο.
Πολύ θετικό το διαβατήριο, πραγματικά χρειαζόμασταν γηγενή παίκτη σε κάποια από τις 3 θέσεις που ψαχνόμαστε.
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που έδειξε όσο έπαιζε στην ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από ποσους μήνες εξωτερικό ήρθα επιτέλους Ελλάδα και είμαι απόγευμα κάπου προς τρίτο πόδι, ωραίο απογευματάκι θάλασσα λουκούμι

Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.

Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Κάθεστε και τρώγεστε τόση ώρα χωρίς λόγο. "Αυτοί έχουν καλύτερα φορ", "εμείς καλύτερα εξτρέμ" και οι παρά άλλοι "καλύτερο δεξί φαρμακείο" :D

Λες και το ποδόσφαιρο είναι ατομικό σπορ.

Αυτό που μετράει είναι η ομάδα που θα στήσεις και το βάθος του ρόστερ. Να υπάρχουν αρκετές λύσεις, ποιοτικές και ...
από omerta76
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ που γκρινιάζω για την πολιτική μας τα τελευταία χρόνια, τον Γιακουμάκη τον θέλω σαν τρελός. Έλληνας για τη λίστα, ελάχιστη προσαρμογή και σε τομείς του παιχνιδιού που έχουμε πρόβλημα (δύναμη, ύψος). Θα ήθελα και τον Λιάβα αντί Σάστρε ή σαν μία επιλογή στα χαφ γιατί Θυμιάνης δεν από ότι φαίνεται ...
από cocaine
Δευ 04 Αύγ 2025, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

Έχω συναδέλφους που οι ομάδες που υποστηριζουν δώσανε λεφτά σε ομάδες για να αγορασουν παίκτες.Πειτε μου πως να τους αντικρίσω και τι καζουρα έχω να υποστώ πάλι που παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες..Δηλαδή δε μπορούμε κι εμείς να σταξουμε καμία 10 μύρια σε ομάδες για παίκτες,και ας τελείωσε το ...
από Blackgr4
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Τρολαρισμα με μεγάλη δόση αλήθειας όμως ...Τους καλύτερους παίκτες να φέρεις ,αν δεν δόσεις λεφτά σε ομάδες θα είσαι πάντα ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά...Δίνεις λεφτά σε ομάδες ,δε βγαίνουν οι μεταγραφές,Ε τουλάχιστον τότε προσπάθησες αλλά δεν σου βγήκε...

Μεγάλη δόση αλήθειας;

Ας έδινε κάθε ...
από SePuLtUrA_4_
Τρί 05 Αύγ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς που η μιζέρια τελειώνει εδώ μέσα γιατί στην πραγματική ζωή τα 18.526 διάρκειας και το sold out σε μόνο 2 ώρες δείχνουν στήριξη και πίστη την ομάδα και σε αυτούς που την διοικούν. Κάποιοι σκορπάτε τα εκατομμύρια σαν στραγάλια ενώ ζείτε με τον κατώτατο μισθό και παλεύεται να συντηρήσετε το ...
από TheCursed
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

taseos ναι ρε φιλε ναι έμπαινες παλια διάβαζες τον ολιβαρες τον ναπολι κ έλεγες ναι αυτοί είναι Π.Α.Ο.Κ εγώ για αυτό απέχω τόσα χρονιά με αυτά π διαβάζω εδώ μέσα νομίζω ότι μπαίνω στο φόρουμ της τριγλιας.
από Psaras
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

https://media0.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExMjdpNng1M3c0aGpwYzFsMjl0NGh0ampjbG9xNjY2YmRvczVsc3cxNCZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9cw/hvNdRMqeHb9RZP66VD/giphy.gif

https://media2.giphy.com/media/v1 ...
από DamoN
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή για ένα και μοναδικό λόγο
οπότε τον είδα στην Εθνική ήταν ανύπαρκτος

Είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός που δεν ξέρω καν αν ξεκινήσει οπότε βασικός

Καλά για το ποσό που ακούγεται δεν υπάρχει ειλικρινά δηλαδή

Με αυτά τα λεφτά παίρνεις τρεις ...
από nkoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν ψήνομαι με τίποτα. Μόνο με Μόντσου ψήνομαι και Γιαννιώτα.
από pisakaipoupoula
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή για ένα και μοναδικό λόγο
οπότε τον είδα στην Εθνική ήταν ανύπαρκτος

Είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός που δεν ξέρω καν αν ξεκινήσει οπότε βασικός

Καλά για το ποσό που ακούγεται δεν υπάρχει ειλικρινά δηλαδή

Με αυτά τα λεφτά παίρνεις τρεις ...
από paokovios1974
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

13 εκατομμύρια για την αλλαγή του μειτε;
ΕΛΕΟΣ
ΥΓ: Σαββίδη φύγε δεν σε αντέχω άλλο