Πιθανότεροι 4 οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Λεβαδειακός. Χωρίς ΑΕΚ-Ολυμπιακό από εμάς εξαρτάται (εκτός αν έχουμε τίποτε περίεργες διαιτησίες με ΠαναθηναΪκό).
Σβήσαμε εκείνο το πρώτο ματς τού 4-1 στη Λεβαδειά σήμερα.
Η αναζήτηση βρήκε 240 εγγραφές
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Ματς για 0-3 έληξε με το εύθραυστο 0-1.
Ζορικο σκορ, ο επαναληπτικός θέλει σοβαρότητα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα δούμε άλλον έναν τελικό.
Διαιτητής χεσμενος απάνω του. Κάθε φορά που άκουγε "εεεε" από την κερκίδα σφυραγε χωρίς να ξέρει κι ο ίδιος τι σφυρίζει.
Ζορικο σκορ, ο επαναληπτικός θέλει σοβαρότητα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα δούμε άλλον έναν τελικό.
Διαιτητής χεσμενος απάνω του. Κάθε φορά που άκουγε "εεεε" από την κερκίδα σφυραγε χωρίς να ξέρει κι ο ίδιος τι σφυρίζει.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ευαγγέλου ξεβρακωνεται πλήρως στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Μιχα στο δοκάρι. Ενώ δεν υπάρχει κανένα φάουλ σφυρίζει πριν την κεφαλιά για να καθαρίσει την φάση. Ένας νορμάλ διαιτητής θα την αφηνε να εξελιχθεί και θα σφυριζε το φάουλ 3-4 δευτερόλεπτα μετά για να εχει το ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ωραίο πράγμα να κάνεις clean sheet!
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
O captain obvious, ο ορισμος της γενικολογιας εινια αυτος ρε μην ασχολεισαι.tolis14 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:20 Μεγάλες κουβέντες σοφών ανδρών
Βασίλης Σαμπράκος, 4/2/2026: Αν περάσει μια φορά ο Αντίνο από τον Κέννυ, θα δημιουργήσει πρόβλημα
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δίνει τοι κοράκι κίτρινη στον Κέννυ και τον αναγκάζει να παίζει προσεκτικά για 70 λεπτά. Σε ίδια φάση που κάνει ο Καλάμπρια στον Μπάμπα απλό φάουλ. Έβαλε την κίτρινη στον πάτο του.
Στο τέλος πόσο σκ@τ@ψυχος παίζει να είσαι για να κάνεις τέτοιο εσκεμμένο φάουλ σε ένα παιδί 19 χρονών και ενώ το ...
Στο τέλος πόσο σκ@τ@ψυχος παίζει να είσαι για να κάνεις τέτοιο εσκεμμένο φάουλ σε ένα παιδί 19 χρονών και ενώ το ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Η ομάδα χρειάζεται στήριξη για να αντέξει και πνευματικά και σωματικά τον γολγοθά.
Γεμίστε επιτέλους το γαμήδι το γήπεδο. Φτάνει με τη ρέκλα. Έχουμε αγώνα.
Γεμίστε επιτέλους το γαμήδι το γήπεδο. Φτάνει με τη ρέκλα. Έχουμε αγώνα.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΜΕΓΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ
Των ανόητων που κρίνουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ με βάση τα λεφτά και τα χρηματιστήρια
Των ανόητων που κρίνουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ με βάση τα λεφτά και τα χρηματιστήρια
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα τους πάρουμε όλους σβάρνα, γαμώ το ΠΟΚ σας φλώροι.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη ομάδα, μεγάλη πρόκριση ...
υποσ.
τραγικοί όμως οι συνοπαδοί μου εδώ μέσα που από όλα στο ματς και κατά την διάρκεια της μάχης, διάλεξαν να απαξιώσουν και να ασχολούνται με την εμφάνιση του Μύθου ...
δηλαδή έχετε παράπονο από Μύθου, Χατσίδη και Μοναστηρλή που στα ελάχιστα λεπτά που έχουν ...
υποσ.
τραγικοί όμως οι συνοπαδοί μου εδώ μέσα που από όλα στο ματς και κατά την διάρκεια της μάχης, διάλεξαν να απαξιώσουν και να ασχολούνται με την εμφάνιση του Μύθου ...
δηλαδή έχετε παράπονο από Μύθου, Χατσίδη και Μοναστηρλή που στα ελάχιστα λεπτά που έχουν ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικα ο σεβασμος απο ολους δεν περιλαμβανει τους κομπλεξικους χαρτινους. Με το ζορι παραδεχοντε οτι εχουμε καλη ομαδα. Προσπαθουνε τοσο πολυ να πεισουν τους εαυτους τους οτι ειμαστε κατωτεροι τους. Και φυσικα στη δικη τους πραγμτικοτητα ελεγχουμε το παρασκηνιο και τη διαιτησια και κινουμε τα νηματα ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Κάποτε σε ανάλογη περίπτωση πήγαιναν μια βόλτα στο προπονητικό οι σύνδεσμοι για να απαιτήσουν το κύπελλο. Τώρα είμαστε μόνο για τα πανηγύρια στην Αριστοτέλους, τα βεγγαλικά και τις σέλφι.
Ευτυχώς που είμαι εξηντάρης κι έζησα τα χρόνια που ήμαστε φτωχοί και γυάλιζε το μάτι μας για έναν τίτλο και δεν ...
Ευτυχώς που είμαι εξηντάρης κι έζησα τα χρόνια που ήμαστε φτωχοί και γυάλιζε το μάτι μας για έναν τίτλο και δεν ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Ναι γιατι ειμαστε γεματοι απο κυπελλα και δεν μας ενδιαφερει...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ