Η αναζήτηση βρήκε 166 εγγραφές
- Τρί 27 Ιαν 2026, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Mεσα σε αυτή τη μαυρίλα η δήλωση του ήταν όαση. Και όταν μιλάει ο Πόντιος ότι λέει το εννοεί.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες ξέρουμε όλοι πως θα σταθείς με τον τρόπο σου εκεί που πρέπει. Τη χαρά στις οικογένειες και τους φίλους των 7 πίσω δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσεις να την ξαναφέρεις, φαντάζει απίθανο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην φιέστα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έχουν την ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 05:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μου πραγματικα πως απο αυτη την σύγκρουση βγήκαν 3 άνθρωποι ζωντανοί. Πρόκειται για θαύμα. Τι να πω ρε παιδια... ώρες ώρες ψάχνουμε το φως στο σκοτάδι, κατι το θετικο στο χάος και την τραγωδία. Τουλάχιστον 3 μανάδες θα μιλήσουν ξανα με τα παιδια τους... Τωρα ξεκινάει ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δε θα μας χτυπήσει όσο κι προσπαθεί.
Δε φοβάμαι τίποτα. Είμαστε τόσες μέρες μέσα στη θλίψη, μέσα στα σπίτια μας ακόμα και οι γυναίκες και τα παιδιά μας. Ξέρετε γιατί; Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από τη ζωή μας, είναι η ψυχή μας.
Στα 100 μας χρόνια μας βρήκε αυτή η τραγωδία γιατί αυτό ...
Δε φοβάμαι τίποτα. Είμαστε τόσες μέρες μέσα στη θλίψη, μέσα στα σπίτια μας ακόμα και οι γυναίκες και τα παιδιά μας. Ξέρετε γιατί; Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από τη ζωή μας, είναι η ψυχή μας.
Στα 100 μας χρόνια μας βρήκε αυτή η τραγωδία γιατί αυτό ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Τον Τερκενλη να χαν βαλει σπικερ λιγοτερο τσουρεκια θα μας τα χε κανει με Ασπας
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κανονικότατο το γκολ …
Έτσι είναι… διαμαρτύρονται σε κάθε αγωνιστική…μόνιμα ευνοημένοι και διαμαρτυρόμενοι.
Σαν ομάδα επιεικώς μέτρια …
Κάτι πηλιος, Ζοάο Μάριο, κοιτα, Οντουμπατζο, στρακοσια κλπ ούτε αποστολή δεν θα έβλεπαν από λουτσεσκου
Έτσι είναι… διαμαρτύρονται σε κάθε αγωνιστική…μόνιμα ευνοημένοι και διαμαρτυρόμενοι.
Σαν ομάδα επιεικώς μέτρια …
Κάτι πηλιος, Ζοάο Μάριο, κοιτα, Οντουμπατζο, στρακοσια κλπ ούτε αποστολή δεν θα έβλεπαν από λουτσεσκου
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόσεξα ότι όλο και λιγότεροι πάνε στο σκουλικάου. Τι έγινε, δεν πιστεύουν πια στον τίτλο?
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτιμω βαζελο,οχι γιατι φοβαμαι τον ρουλη,αλιμονο,αλλα δεν θα αντεξω αλλα 2 παιχνιδια τοξικοτητας με αυτους.Καλυτερα με βαζελο που του χρωσταω πολλα,ειδικα στο κυπελλο.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ΧΑΤ ΤΡΙΚ ο ΑΡΧΗΓΟΣ της εθνικης!Θα σεβεστε!
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω στα πέναλτι κρίνεται το ματς του βάζελου με το λίκι. Γιατί σουτάρουν μόνο οι βάζελοι;
- Τετ 14 Ιαν 2026, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα η μεγάλη ομάδα της πόλης παρατάει το κύπελλο για να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα
- Τετ 14 Ιαν 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δούμε τι λένε και οι ηλεκτρονικές εφημερίδες
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2: Μύθου, Οζντόεφ και… Τσακαλίδης – To έγκλημα ολοκληρώθηκε στο Φάληρο
Τραγική διαιτησία από τον Τσακαλίδη, που χάρισε ένα… σωρό κίτρινες κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟΚ, προκαλώντας εκνευρισμό στους Ερυθρόλευκους.
το10 ...
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2: Μύθου, Οζντόεφ και… Τσακαλίδης – To έγκλημα ολοκληρώθηκε στο Φάληρο
Τραγική διαιτησία από τον Τσακαλίδη, που χάρισε ένα… σωρό κίτρινες κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟΚ, προκαλώντας εκνευρισμό στους Ερυθρόλευκους.
το10 ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαλή, μελαγχολική μουσική στο ραδιόφωνο της πόλης της Φραπάάάρ. Δε θα έχει γραμμές απόψε καθώς φαίνεται. Θλίψη.