Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές

Return

από embuji
Τετ 24 Σεπ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΤΥΧΗ ΡΕ. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΒΛΕΝΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ
από Leonardo10
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Τραγική διαχείρηση του ρόστερ, τραγική. Υπολογίζεις τον Ιβανουσετς στο 10 ενώ εκεί έχεις δύο παίκτες που συμπληρώνουν μια χαρά την θέση και αριστερά έχεις μόνο έναν και αυτός είναι 38 ετών. Ο αντριγια που είναι ο χειρότερος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αυτήν την σεζόν, όχι από την 11αδα δεν βγαίνει, αλλά ...
από chri5ti9
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Φάγαμε τετραμπαλο αδερφέ μου , μια βδομάδα πριν.
από joshua
Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν προκειται να βγει ακρη γιατι οι περισσοτεροι εχουν προαποφασισει για τις ευθυνες που θα αποδωσουν, ειτε προκειται για τις μεταγραφες, ειτε προκειται για τον Λουτσεσκου, τις περισσοτερες μαλιστα φορες χωρις καν αναφορα σε ποδοσφαιρικα επιχειρηματα. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ,αλλα τουλαχιστον ...
από geobila
Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

Με απλά μαθηματικά,Λεβαδειακός Παναιτωλικός και Μακάμπι έχουν συνολικά αξία 55 εκατομμύρια.Ο ΠΑΟΚ έχει 92.Σε τρία ματς με αυτές τις ομάδες βάλαμε συνολικά 1 ολόκληρο γκολ με πέναλτι.Παρολα αυτά διαβάζουμε για περίοδο ατυχίας και τον ανάδρομο ερμη ως τον λόγο που η ομάδα μόλις φτάνει στη περιοχή ...
από embuji
Πέμ 25 Σεπ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει να εχεις 3 μεταπτυχιακα και εμπειρια στα μεγαλυτερα κλαμπ του κοσμου για να καταλαβεις το απιστευτο αυτο ποδοσφαιρο που παιζει ο Λουτσεσκου. Αστεια πραγματα. Η ομαδα εναμιση χρονο σερνεται και θα βγαλουμε τα παντα αχρηστα. Ολοι ειναι κακοι δε καταλαβαινουν το ποδοσφαιρο του λουτσεσκου ...
από embuji
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Μαγκες ειμαστε στο οπως λενε στο χωριο μου "turning point". Τα ψεματα, οι φαμφαρες και τα δε ξερω γω τι, τελειωσανε.

Ιβαν, δε τραβαει πλεον ο Λουτσεσκου. Εχεις διαθεση να αναβαθμισεις τον προπονητη; Εχεις διαθεση να φερεις τον προπονητη για το επομενο επιπεδο και να του δωσεις την απαγορευμενη λεξη ...
από pagotatzis
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Μπήκα να δω αν βγάλαμε και σήμερα άχρηστους τον Ντέλια, τον Ντεσπότοφ, τον Ζίφκοβιτς, τον Μεϊτέ, τον βασικό μπακ της Σέλτικ, τον Κένι και άλλους 20 παίκτες.

Τους βγάλαμε.

Μια φορά βγήκα στην Τσιμισκή και οδηγούσα προς ΧΑΝΘ και με βρίζανε. Όλοι άχρηστοι οδηγοί ήταν, εγώ τους έφταιγα?