Η αναζήτηση βρήκε 166 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πρεπει να εχεις 3 μεταπτυχιακα και εμπειρια στα μεγαλυτερα κλαμπ του κοσμου για να καταλαβεις το απιστευτο αυτο ποδοσφαιρο που παιζει ο Λουτσεσκου. Αστεια πραγματα. Η ομαδα εναμιση χρονο σερνεται και θα βγαλουμε τα παντα αχρηστα. Ολοι ειναι κακοι δε καταλαβαινουν το ποδοσφαιρο του λουτσεσκου ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγκες ειμαστε στο οπως λενε στο χωριο μου "turning point". Τα ψεματα, οι φαμφαρες και τα δε ξερω γω τι, τελειωσανε.
Ιβαν, δε τραβαει πλεον ο Λουτσεσκου. Εχεις διαθεση να αναβαθμισεις τον προπονητη; Εχεις διαθεση να φερεις τον προπονητη για το επομενο επιπεδο και να του δωσεις την απαγορευμενη λεξη ...
Ιβαν, δε τραβαει πλεον ο Λουτσεσκου. Εχεις διαθεση να αναβαθμισεις τον προπονητη; Εχεις διαθεση να φερεις τον προπονητη για το επομενο επιπεδο και να του δωσεις την απαγορευμενη λεξη ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
Δεν νομίζω
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα να δω αν βγάλαμε και σήμερα άχρηστους τον Ντέλια, τον Ντεσπότοφ, τον Ζίφκοβιτς, τον Μεϊτέ, τον βασικό μπακ της Σέλτικ, τον Κένι και άλλους 20 παίκτες.
Τους βγάλαμε.
Μια φορά βγήκα στην Τσιμισκή και οδηγούσα προς ΧΑΝΘ και με βρίζανε. Όλοι άχρηστοι οδηγοί ήταν, εγώ τους έφταιγα?
Τους βγάλαμε.
Μια φορά βγήκα στην Τσιμισκή και οδηγούσα προς ΧΑΝΘ και με βρίζανε. Όλοι άχρηστοι οδηγοί ήταν, εγώ τους έφταιγα?
- Τρί 07 Οκτ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Στο πρωτο λαθος του καθε ποδοσφαιριστη, τον σταυρωνουμε.
Ο προπονητης ειναι μυρωδιας.
Η διοικηση ανεπαρκης.
Ο καθενας που τρωει παντοφλα στο σπιτι, βγαζει το κομπλεξ του με την ομαδα.
Ο ρολος του οπαδου, ειναι να στηριζει και να εμψυχωνει,
ιδιαιτερα στα δυσκολα.
Ο προπονητης ειναι μυρωδιας.
Η διοικηση ανεπαρκης.
Ο καθενας που τρωει παντοφλα στο σπιτι, βγαζει το κομπλεξ του με την ομαδα.
Ο ρολος του οπαδου, ειναι να στηριζει και να εμψυχωνει,
ιδιαιτερα στα δυσκολα.
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πραγματικα χαιρομαι να σε βλεπω,δεν ξερω τι καινουργιο να πω.
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα καλο που διαβασα... Επρεπε να ακυρωθει το γκολ γιατι βγαζει αριστερο φλας και στριβει δεξια. 
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Όλοι πλέον περιμένουμε την τριάδα Μειτε Ζαφειρη Ντελια .
- Δευ 20 Οκτ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα κρίθηκαν στη φάση που ο Πήλιος κέρδισε το πλάγιο άουτ και πανηγύρισε...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλού βαράν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη.
Μεγάλε Ντέλια

Μεγάλε Ντέλια

- Δευ 20 Οκτ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ο πιο υποτιμημένος παίκτης της ομάδας
Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση
Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση
- Δευ 20 Οκτ 2025, 01:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Κανένας προβληματισμός. Ο ΠΑΟΚ του 2025 δεν μπορεί να παίζει με βασικό έναν δεξιό μπακ που οι σέντρες του πάνε ή στα χέρια του γκολκίπερ ή στα πουλια. Χρειαζόμαστε σίγουρα κάτι καλύτερο εκεί.
Ναι φίλε μου κι εγω θελω το ντανι αλβες αλλα η πραγματικότητα λεει οτι η μπαρτσελονα παίζει με τον ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 02:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ζητήσω συγνώμη λίγο για το οφ τοπικ αλλά μιλάμε για τον καλύτερο έλληνα δεκάρι που έχει βγει τα τελευταία είκοσι χρόνια.Μιλαμε για ένα παιδί που έχει αποδοχή από όλο το πανελλήνιο.Παρολα αυτά τρώει πάγκο και πέφτουν χαρτάκια για να βλέπουμε κάτι μπακασετες και κουρμπεληδες.Συνεχισε να κατουρας ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι πολύ απλό που σκέφτομαι. Στο πρωτάθλημα παίζουν αυτή την περίοδο ορισμένοι πολύ ποιοτικοί παίκτες. Ο Μεϊτέ καταπίνει όλα τα αντίπαλα χαφ, έχει την ηρεμία να βγάλει την μπάλα από καυτές ζώνες, καθώς και να ανακτήσει κατοχή σε φάσεις που φαντάζουν επικίνδυνες. Ο Ζίφκοβιτς δεν είναι ο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα, δεν ειναι και Μπακασετας.....chri5ti9 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:18 Τι να πει κανείς για εσένα .. κανόνισε να τελειώσεις και ένα ημίχρονο το βόλο και μετά ξεκουράζεσαι .
Υπερπαικτης