Οι διαπραγματευσεις παντως οπως λεγεται γινονται σε υψηλοτατο επιπεδο. Στην Τσεχια λενε οτι βρισκεται η οικογενεια δειγμα του ποσο πολυ κυνηγανε την μεταγραφη.
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
Η αναζήτηση βρήκε 258 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Σχεδον πανηγυριζεις που για την ωρα δεν εγινε. Τι σχεδον δηλαδη...charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
σαλτα βρε νούμεροcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
παλι μπινελικι θα φας
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε και οι προφητες βγηκαν στο μειντάνι.............CB
και για να μη παρετε λαθος δρομο..μπακ
και για να μη παρετε λαθος δρομο..μπακ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Εχετε υπογραψει καποιο μνημονιο συνεργασιας;; Εδωσες εγγυητικη οτι εχεις λεφτα για το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Πες της:
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρία πραγματάκια από μένα
1. Αμφισβητώ τα 5 μύρια για τον Maksimovic, απλά επικαλούνται ένα δημοσίευμα τούρκικου λογαριασμού. Στο τέλος θα δούμε μάνα 2.5 + κάνα μπόνους
2. Καλό σημάδι η σημερινή ησυχία για Ζαφείρη, δεν θα αργήσει το Done Deal
3. Κάτω τα χέρια από τον Μαντί
1. Αμφισβητώ τα 5 μύρια για τον Maksimovic, απλά επικαλούνται ένα δημοσίευμα τούρκικου λογαριασμού. Στο τέλος θα δούμε μάνα 2.5 + κάνα μπόνους
2. Καλό σημάδι η σημερινή ησυχία για Ζαφείρη, δεν θα αργήσει το Done Deal
3. Κάτω τα χέρια από τον Μαντί
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:28 ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα.....
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ και 7 μέρες όταν έφτασε στα αυτιά μου είπα αποκλείεται. Εμάς βρήκατε; Παίζεται με τον πόνο μας;
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
εκει το κουμαντο το κανει ο Νικολας
- Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο ανακοινώνεται ο Ζαφειρης Μάγκες μου ότι να ναι γράφουν στην Τσεχία έχετε τον λόγο μου.