GAZZETTA - Napoli's Cheddira deal with PAOK has fallen through, with the striker preferring Italy.
Πάρτε το ontopic
Η αναζήτηση βρήκε 462 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Για μεταγραφή πρόκειται άρα οντοπικPanostas1995 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:53 Σόρρυ εκ των προτέρων για το οφ τοπικ...
Άκουσα πως γυρνάει ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ σε ποιο θέμα του φόρουμ πρέπει να πάω![]()
Καλή κίνηση
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά το αντίθετο συμβαίνει, πρέπει να είμαστε αρκετά άτυχοι για να μείνουμε εκτός. Η συζήτηση είναι αν θα έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο καλυμμένοι ώστε να πρέπει να είμαστε πάρα πολύ άτυχοι για να μείνουμε εκτός.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος, έχει ...
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος, έχει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
εμείς να δούμε πότε θα τον βρέξουμ
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια λογικη...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...για τις αυστριακες μπατσες μιλαω...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
καλησπερα Θωμαδες,κανα νεο εχουμε?
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα. Το συμβόλαιο του Γιακουμάκη στο Μεξικό είναι λίγο πάνω από 2.5 εκατ. Ευρώ καθαρά. Οι συζητήσεις που κάνουμε είναι για δανεισμό και για να πληρώσουμε μέρος του συμβολαίου.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι απο τις περιπτωσεις που με την αποδοση του και την αυταπαρνηση του,ο Γιακουμακης θα αναγκασει πολλους να κανουν κωλοτουμπες.
Ειναι περιπτωση τιμιοτατου ποδοσφαιριστη,με πολλα συν.
Προσωπικα ηθελα Κουλουρη,αλλα κ ο κρητικος ειναι ιδιου πανω κατω επιπεδου,με καλυτερο βιογραφικο.
Οσο για το ...
Ειναι περιπτωση τιμιοτατου ποδοσφαιριστη,με πολλα συν.
Προσωπικα ηθελα Κουλουρη,αλλα κ ο κρητικος ειναι ιδιου πανω κατω επιπεδου,με καλυτερο βιογραφικο.
Οσο για το ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω για να πω την αλήθεια νιώθω ψιλοανακουφισμένος που έρχεται αυτός αντι του Μαροκινού
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ pagotatzis , ο Ραζβάν δεν θέλει καν τρίτο στο ρόστερ του χαλάει το μοίρασμα των λεπτών, αρκεί οι δύο να είναι αξιόπιστοι.
Το 2017-18 είχε Πρίγιο και Κουλούρη, κανένας τρίτος
Το 2018-19 είχε τρίτο τον Καρέλη που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (α γύρος Πρίγιο-Τσουμπα-Καρελης, β γύρος Τσούμπα ...
Το 2017-18 είχε Πρίγιο και Κουλούρη, κανένας τρίτος
Το 2018-19 είχε τρίτο τον Καρέλη που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (α γύρος Πρίγιο-Τσουμπα-Καρελης, β γύρος Τσούμπα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Η τυχόν προσθήκη Γιακουμάκη σίγουα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, ειδικά φέτος που έχουμε βρετανικά χαφ με καλή σέντρα. Είναι αποτελεσματικός με το κεφάλι, έχει μπόλικες γωνίες και τις χρησιμοποιεί, θα παίξει για την ομάδα και πιάνει θέση Έλληνα στην λίστα.
Έχει και αρκετά ερωτηματικά, όσο αφορά άλλους ...
Έχει και αρκετά ερωτηματικά, όσο αφορά άλλους ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother
Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...