δεν βλεπω κοσμο μεσα
δεν πειραζει
θα μαζευτειτε
λιαν
Η αναζήτηση βρήκε 258 εγγραφές
- Παρ 15 Αύγ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
εάν καταφέρει η ζέλα και φέρει τον λαφόντ, θα έχει τον καλύτερο τερματά της χώρας
το λήκι φέρνει παίχτες που φαίνονται αξιόλογοι και πάνω από το brand name της γειτονιάς
το λήκι φέρνει παίχτες που φαίνονται αξιόλογοι και πάνω από το brand name της γειτονιάς
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ιδανικό θα ήταν βαζελοι, χάρτινοι, υπηρέτριες ,να μπουν στον όμιλο του Κονφερανς.Πρεπει να μαζέψουμε βαθμούς και να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες οποιος βγαίνει 2ος να μπει στη λιγκφεϊς του τσ.λ.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ οτι θα ήταν καλύτερα για εμάς να μπουν ολοι ομίλους και έχουν διπλά παιχνίδια την εβδομάδα.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα το ιδανικό είναι ο αποκλεισμός των πάντων. Αυτό θα τους προκαλέσει τεράστια γκρίνια, εσωστρεφεια, απώλεια εσόδων και μεγάλα προβλήματα στο rotation. Και ως bonus, τη δική μου χαρά γιατί τους απεχθάνομαι όλους 

- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας αρέσει δεν μας αρέσει, για να γίνει η δικιά μας δουλειά πιο εύκολη σχετικά με προκρίσεις απευθείας σε league phase (ή όπως στο διάολο λέγονται) και αποφυγή καλοκαιρινών αγώνων ή αυτοί να είναι όσο πιο αργά γίνεται, πρέπει οι ελληνικές ομάδες να προχωράνε.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
5 χρόνια στη Νάντο, έγινε και αρχηγός, δύσκολα να είναι μούφα.
2εκ στη Ναντ και 1,3 συμβόλαιο, νομίζω ότι είναι λογικά ποσά για χάφ σε αυτή την ηλικία
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια παιχνίδια είναι θείο δώρο για ομάδες όπως ο βάζελος.
Είχαν απέναντι τους μια ομάδα που μέσα στο καλοκαίρι άλλαξε ό,τι μπορεί να αλλάξει μία ομάδα.
Ιδιοκτήτη
Τεχνικό διευθυντή
Προπονητή
7 καινούργιες μεταγραφές
Μία ομάδα που θα είχε το άγχος του σκοραρίσματος , κάτι εξαιρετικά δύσκολο ...
Είχαν απέναντι τους μια ομάδα που μέσα στο καλοκαίρι άλλαξε ό,τι μπορεί να αλλάξει μία ομάδα.
Ιδιοκτήτη
Τεχνικό διευθυντή
Προπονητή
7 καινούργιες μεταγραφές
Μία ομάδα που θα είχε το άγχος του σκοραρίσματος , κάτι εξαιρετικά δύσκολο ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντικειμενικά τώρα εγώ τους θέλω και τους 3 στους ομίλους του conference(εννοείται πως εμείς έχουμε χρέος να μπούμε στους ομίλους Europa). Για πολλούς λόγους. Κι όχι δεν θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Απλά δεν θέλω και να μπει στο ch. l. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα πανηγυρίζω κάθε ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
νταξ ξέρω ότι μας συμφέρει να περνάνε φάσεις οι ποκίτες για να μαζεύει βαθμούς η χώρα, αλλά δε μπορώ να μη χαίρομαι όταν χάνουν
δεν το ελέγχω
δεν το ελέγχω
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sport24.gr/football/aris-so ... irourgeio/
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!Σε πρωτη φαση γελασα,μεχρι που διαβασα οτι ειναι σοβαρο κ μπορει να χρειαστει χειρουργειο.Μακαρι να ειναι περαστικα κ να το ξεπερασει.
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!Σε πρωτη φαση γελασα,μεχρι που διαβασα οτι ειναι σοβαρο κ μπορει να χρειαστει χειρουργειο.Μακαρι να ειναι περαστικα κ να το ξεπερασει.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό θα είναι να περάσουν όλοι στη λιγκφεϊς του Κόνφερενς.
Χρειαζόμαστε βαθμούς.
Χρειαζόμαστε βαθμούς.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic

Με μεγαλη μου χαρα σας παρουσιαζω την Ευρωπαικη Πορεια του ΟΑΡΕΩΣ κατα την Καρυπιδεια εποχη!
Τους λες και κοσμογυρισμενους!
- Δευ 04 Αύγ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο τα ίδια και μυαλό δεν βάζετε... Τι μεταγραφαρες κάνουν οι άλλοι και πόσο πίσω μας έχουν αφήσει. Φέρνουν Μαρσελο, Γουίλιαν, Χαμες, Λαμελα, Μαρσιαλ και δεν μας βλέπουν ποδοσφαιρικά. Βέβαια όταν εμείς κάνουμε το λάθος να φέρουμε αντίστοιχα ονόματα είναι σαπακια και μανατζεροδουλειες.
Ο ...
Ο ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Την ίδια στιγμή που κάποιοι θεωρούνε πολυ εύκολο να ρθούνε παίκτες αξίας οι οποίοι αγωνίζονται στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα , ταυτόχρονα στο άκουσμα κάποιου χωριού ( όνομα και πράμα) τους λούζει κρύος ιδρώτας.
Οκ αρνητικο ότι σε περίπτωση αποκλεισμού πάμε ως αδύναμοι στο Κόνφερενς, αλλά αν ο ...
Οκ αρνητικο ότι σε περίπτωση αποκλεισμού πάμε ως αδύναμοι στο Κόνφερενς, αλλά αν ο ...