Η αναζήτηση βρήκε 987 εγγραφές

Return

από makispaspartou
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Με το που έγινε γνωστή η είδηση για πώληση Ντέλια και πριν το πάρουμε πίσω κυκλοφόρησαν ειδήσεις για κλεισμένο χαφ που μπαίνει αεροπλάνο (Κραλ), Σαρμιέντο ως αντι Κωνσταντέλια με μετατόπιση Ιβάνουσετς στο δέκα και Μοσταφά Μοχάμεντ σε προχωρημένες συζητήσεις.
Μετά το άκυρο της μεταγραφής χάλασε του ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Αν η Ουνιον έμαθε ότι κάναμε πρόταση 2.5 συν 500.000 για το μαροκινό άτι είναι απόλυτα λογικό να αυξήσει τις απαιτήσεις από 3 σε 7...
από obanebane
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά :D

Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...

Θα ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...

Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Σημασία εχει τι βλέπει η ομαδα scouting. Τωρα τι βλέπω εγώ κ συ λίγο μετραει

Υπάρχει η εύκολη απάντηση του στυλ να αναφέρω καμιά 20αριά αποτυχημένους που χρυσοπλήρωσε η ομάδα ακολουθώντας τις προτάσεις τις scouting team τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλά αυτό δεν οδηγεί κάπου.

Εδώ μέσα κάνουμε ...
από Mitsospaoki4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Πήραμε απόφαση να περιμένουμε κάτι καλύτερο και εν τέλη καταλήγουμε στον Σεντιρα που μπορούσε να είχε κλείσει πριν 2 εβδομάδες.

Αν ισχύουν και τα ποσά που ακούγονται, κάνουν την κίνηση ακόμα πιο ακατανόητη.
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το λεω αν και προφανώς δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο κοινή λογική και γνώση της προϊστορίας της ΠΑΕ που παζαρευε το 100ρικο για τον καημό του Λουτσεσκου... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια στο εκατομμύριο ο ΠΑΟΚ να δίνει τα ποσά που γράφονται σε ομάδα και παίκτη.
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Για να μην παρεξηγηθούμε.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα ...
από george188
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Οι μανατζερ τη δουλεια τους κανουν και την προμηθεια τους παίρνουν, αυτος ο μανατζερ λογικα εχασε καποια πολλα χιλιαρικα. Λογικό να βρίζει τον ιβαν, κατα τα αλλα στα @@ μας ο καθε μανατζερ και η καψα του να πωληθει ο ντελιας
από thomas Murg
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να ...
από Nikos 74
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Θυμήθηκα τον πάτερ που είχε γράψει για άδειο δωμάτιο .
από PaokPatraG4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Από ότι καταλαβαίνουμε παζαρεύουν κάθε cents
Δεν μπορεί οι αλλά οι να φέρνουν παίχτες και σε μας να μην θέλουν να έρθουν ή να μην θέλουν να μας τους δώσουν !

Επιτέλους επενδύστε σωστά
Δεν λέω ότι δεν δίνουμε ( Σαματά Μαπκαγιοκο Σοαρες Κτλ)
Αλλά να πιάσουν τόπο επιτέλους !
Τσιγκουνευόμαστε σε ...
από DamoN
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω από την ντροπή μου πως θα κατέβω σκ Χαλκιδική για μπάνιο .
από Ragnar1926
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη επειδη από τα top 5 πρωτάθλημα το μόνο που παρακολουθώ συστηματικά είναι της λα Λίγκα έχω να πω ότι όσοι κράζετε τον Άβιλα δεν παίζει μέχρι χθες να τον ξέρετε η απλά τον έχετε ακουστα γιατί αλλιώς θα παρακαλούσατε να έρθει ειδικά με τα άλλα φορ που ακούγονται .
Τα ίδια ισχύουν και μπορχα ...