Σε μεγαλο ποσοστο ναι,θεατρο του παραλογου.Δεν αμφιβαλλω οτι εγινε προταση απο τους Γερμανους,αλλα ρε φιλε,2ο σερι καλοκαιρι;Ειπαμε να το παιζουμε κ λιγο χαζοι,δεν ειμαστε κ εντελως!Jim_Chatz έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:09 Φτιαχτό φαίνεται το όλο θέμα, τουλάχιστον μενει η παικταρα σπίτι της
Η αναζήτηση βρήκε 989 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τα πανηγύρια. Ξεφτυλιζόμαστε διεθνώς. Αυτά δε γίνεται να γίνονται. Ότι μπηκε το αυγό στον κώλο και κωλοτουμπιάσανε; Πιο lose lose κίνηση δεν έχω ξαναδεί. Μακάρι να ήταν στημμένο αλλά δε νομίζω.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα είπαμε το ίδιο έγινε και πέρυσι copy paste. Να βγει ο Ιβάν ήρωας ήταν το θέμα. Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Transfer thriller! PAOK and VfB Stuttgart had a deal for Giannis Konstantelias. But PAOK owner Ivan Savvidis have second thoughts and as we speak deal is off ⚫️🔴
@PAOK_FC
@VfB
#PAOK #PAOKFC #VfB #VfBStuttgart #Stuttgart
Τουλάχιστον ο Χωριανόπουλος γράφει για δεύτερες σκέψεις του Ίβαν και όχι ...
@PAOK_FC
@VfB
#PAOK #PAOKFC #VfB #VfBStuttgart #Stuttgart
Τουλάχιστον ο Χωριανόπουλος γράφει για δεύτερες σκέψεις του Ίβαν και όχι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα όχι.
Και κράξτε όσο θέλετε.
Μπλόκαρε τη μεταγραφή ποιος? Αυτός που έδωσε το ΟΚ?
Πιο πιθανό έχω να έλαβε καμία παραίτηση Λουτσεσκου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δω τωρα εχουν τα @@ στη ΠΑΕ να φερουν και 3 παικταραδες η θα παιχτει το σεναριο κρατησαμε τον Ντελια οπως περσι και θα φερουμε δανεικους και ελευθερους μιας χρησης?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασόβαρη ομάδα τελείως. ΓΤΜ!Michael Scott έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17 Ο,τι και να γίνει σημερα, δεν παύει η όλη διαχείριση να ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ΠΑΟΚ αλλά φέτος το έχουν τερματίσει
-Μουτράκια Ιβαν-Ραζβαν, κλειστά τηλέφωνα, σιγή ασυρμάτου για 10μερες , φάγαμε τα νύχια τους ενός χεριού
-Σίριαλ Μειτε , μικρό ευτυχώς , πώληση Κοταρσκι, μεταγραφές Τειλορ-Κενι, θα έρθουν δεν θα έρθουν , πάει ένας ...
-Μουτράκια Ιβαν-Ραζβαν, κλειστά τηλέφωνα, σιγή ασυρμάτου για 10μερες , φάγαμε τα νύχια τους ενός χεριού
-Σίριαλ Μειτε , μικρό ευτυχώς , πώληση Κοταρσκι, μεταγραφές Τειλορ-Κενι, θα έρθουν δεν θα έρθουν , πάει ένας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις βλέπω το Live του PaokToday.
Αυτοί μία ώρα πριν, έλεγαν με κατεβασμένα μούτρα, πως ο Κωνσταντέλιας αποχαιρέτησε την ομάδα, έφυγε από το κέντρο, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε για Στουτκάρδη.
Τώρα, κάνουν live, πως τελικά δεν έφυγε.
Τι σκατά δημοσιογραφία έχουμε στις τάξεις μας;;;
Δεν υπάρχει ...
Αυτοί μία ώρα πριν, έλεγαν με κατεβασμένα μούτρα, πως ο Κωνσταντέλιας αποχαιρέτησε την ομάδα, έφυγε από το κέντρο, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε για Στουτκάρδη.
Τώρα, κάνουν live, πως τελικά δεν έφυγε.
Τι σκατά δημοσιογραφία έχουμε στις τάξεις μας;;;
Δεν υπάρχει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?
Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αυτή η εικόνα ερασιτεχνικής διαχείρισης, πιστεύω παίζει ρόλο και στα πολλά άκυρα που έχουμε φάει ως τώρα από παίχτες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι και του γίνει όντως ανανέωση και πάρει κάνα ένα ενάμιση αύριο μια χαρά καυλωμένος θα είναιXlapatsas4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31 μονο μη μας μεινει ξενερωμενος ο παικτης, αν και δεν το νομιζω
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που μένει ο Ντελιας σας χαλάει ο Σεντιρα ?
Ναι.
Η παραμονή του Ντέλια, ένα θέμα που δεν έπρεπε να παίξει καν φέτος, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα υπόλοιπα.
Η μάλλον και για να είμαι δίκαιος, αλλάζει.
Η υπομονή και το χαμηλά την μπάλα (προφίλ που συνειδητά κρατούσα τόσο καιρό) μας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ήθελαν να πουλήσουν τον παίκτη.
Τον κράτησε ο κόσμος.
Το ότι τον καλούν ΤΩΡΑ για αναπροσαρμογή ενώ μέχρι και σήμερα δεν έγινε καμία συζήτηση, αυτό δείχνει.
Τον κράτησε ο κόσμος.
Το ότι τον καλούν ΤΩΡΑ για αναπροσαρμογή ενώ μέχρι και σήμερα δεν έγινε καμία συζήτηση, αυτό δείχνει.