Έχω πει από την αρχή της μεταγραφικής ότι δεν χρειάζεται γκρίνια και καλό είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος ώστε να κρίνουμε την συνολική εικόνα.
Από την άλλη, σήμερα 7 Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κενά ενώ έχει εισπράξει κάνα 30Μ από πωλήσεις μόνο από ...
Η αναζήτηση βρήκε 981 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο, αλλά είναι ουκ ολίγες οι περιπτώσεις παικτών που τους ήθελε ο Ραζβάν και δεν αποκτήθηκαν για τον άλφα ή βήτα λόγο. Και το αντίθετο.
Οπότε δεν θα ήταν η πρώτη φορά.
Οπότε δεν θα ήταν η πρώτη φορά.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ δηλαδή ΔΕΝ βλέπεις θέμα ρευστότητας;Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:59 Δεν υπαρχει περιπτωση να ηθελε ο Ραζβαν τν Μαριν και να μν ερχοταν σε εμας οπως εγινε και με Μειτε...προχωραμε.
Επισης μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται να εχουμε τοσα εσοδα ΚΑΙ φετος και να υπαρχει θεμα ρευστοτητας οπως υποστηριζετε μερικοι?
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο ο Ολλανδός θα μας σώσει λειτουργοντας πυροσβεστικά.
Έχει καιρό να δώσει νέα ενημέρωση
Έχει καιρό να δώσει νέα ενημέρωση
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μαριν για μένα και μόνο για μένα ειναι πολυ αξιόλογο χαφ και 100% παίκτης που ταιριάζει στα θελω του προπονητή.
Τον θέλαμε πέρσι; Ναι.
Τον θέλαμε φέτος; Μάλλον όχι.
Υπάρχουν καλύτεροι που θα μπορούσε να φέρει ο ΠΑΟΚ; Ναι.
Θα το κάνει; Δεν ξέρω. Με το πιστόλι στον κρόταφο αν έπρεπε να διαλέξω κάτι ...
Τον θέλαμε πέρσι; Ναι.
Τον θέλαμε φέτος; Μάλλον όχι.
Υπάρχουν καλύτεροι που θα μπορούσε να φέρει ο ΠΑΟΚ; Ναι.
Θα το κάνει; Δεν ξέρω. Με το πιστόλι στον κρόταφο αν έπρεπε να διαλέξω κάτι ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά, ας είμαστε συνολικά ρεαλιστές και όχι αλά καρτ. Περισυ μας ενδιέφερε ο Μαριν? Μας ενδιέφερε. Είχαμε Ραζβαν? Είχαμε. Είχαμε τα ίδια χαφ? Τα ειχαμε. Άρα πως γίνεται περισυ να μας ενδιέφερε/έκανε/κουμπωνε και φέτος να λέμε ρητά ότι δεν ενδιαφερόμαστε? Δεν λέμε ότι μας έχει ξεπεράσει ο ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε blackgr4, έχουμε επτά μέρες.
Δε μπορεί να ενταχθεί παίχτης
χωρίς βασικό στάδιο. Χρειάζεται
μετά τουλάχιστον τρεις μηνες.
Αν περιμένουμε δύο μήνες πέταξε το πουλί.....
Το να λέμε ας περιμένουμε να σχολιάσουμε
τις μεταγραφές στο τέλος είναι παντελώς λάθος.Οτι δούμε μέχρι τον Δεκέμβριο
θα ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:08 Δν μπορω να καταλαβω πως προκυπτει το θεμα ρευστοτητας με βαση τα εσοδα που εχουμε...νομιζω ειναι ευθυνοφοβια περισσοτερο...
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο απο τα δυο…
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε blackgr4, έχουμε επτά μέρες.
Δε μπορεί να ενταχθεί παίχτης
χωρίς βασικό στάδιο. Χρειάζεται
μετά τουλάχιστον τρεις μηνες.
Αν περιμένουμε δύο μήνες πέταξε το πουλί.....
Το να λέμε ας περιμένουμε να σχολιάσουμε
τις μεταγραφές στο τέλος είναι παντελώς λάθος.Οτι δούμε μέχρι τον Δεκέμβριο
θα ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Κομμάτι ακριβός μου φαίνεται αυτός.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:07 Ο Στεργιαδης ουσιαστικά φωτογράφισε τον Γιάνσεν για φορ. Μίλησε για παίχτη με καλό βιογραφικό που δεν ειναι σε ομάδα από τα top5 πρωτάθληματων, που τα τελευταία χρόνια βάζει 14 με 17 γκολ
Κάτι φθηνότερο δεν υπάρχει ?
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχε γραφτεί πολλές φορές ότι ο Λουτσεσκου αν δεν κρατούσαν τον Μειτε είχε ζητήσει είτε τον Μισιτς είτε τον Μαριν. Ο πρώτος κοπηκε από ψηλά , ο δεύτερος ήταν ακριβός..
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι όπως θέτουν ορισμένοι το ερώτημα "αν ο Λουτσέσκου ζήτησε ποτέ του τον Μάριν", δεν ξέρω τι απάντηση πρέπει να δοθεί για να είμαστε 100% μέσα.
Σίγουρα πάντως, αυτό που γνωρίζω εγώ προσωπικά, είναι πως όταν ξεκίνησε να κάνει σοβαρά νερά η υπόθεση Μεϊτέ, οι δυο εναλλακτικές που ασχολήθηκε πολύ ...
Σίγουρα πάντως, αυτό που γνωρίζω εγώ προσωπικά, είναι πως όταν ξεκίνησε να κάνει σοβαρά νερά η υπόθεση Μεϊτέ, οι δυο εναλλακτικές που ασχολήθηκε πολύ ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε πλακα...Πέρσι όταν κάποιοι λέγαμε ότι ο Ραζβαν είχε εγκρίνει Μπακαγιοκο καποιοι έλεγαν ότι ο Ραζβαν ηθελε Μαριν. Τώρα καποιοι πάλι λενε πότε ο Λουτσεσκου ζήτησε Μαριν;
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
aivas οταν δεν σε συμφερει η απαντηση και το θεμα απλα καις τη συζητηση και πετας οτι ναναι ασχετο
για τον Μαριν τεθηκε η συζητηση για τον Μαραντονα θα μας πεις σε λιγο οκ. σε διαβαζουμε.
Βαζεις δηλωση που λες οτι αποδεικνύει οτι «ζητησε ο Ραζβαν τον Μαριν». Στην ιδια δηλωση λεει για τον ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μόνο τους συνεπώνυμους μαγνήτες ηλεκτρικής κιθάρας ξέρω σε Di Marzio πάντωςburbu έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:15 Έχω μια απορία, παλιότερα δεν γράφτηκε εδώ μέσα ότι ο Ντι Μάρτζιο είναι Παπαντζης?
Σήμερα έγινε έγκυρος?