Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aυτα τα φορ μονο αν φυγει ο Τσαλοφ η στοπερ μονο αν βρουν κατι καλο καταλαβαινουμε ποσο κοντρα πανε σε λογικη με την αποκτηση Ζαφειρη στα 12 μυρια. Αυτο εννοουσα πριν με τα χαλασμενα υδραυλικα οχι το αν θα εχει ο Ζαφειρης παπουτσια...
Το στόπερ ΑΝ βρουν κάτι καλό που το διάβασες; Πουθενά δεν ...
Έχουμε πλακα...Στον αγώνα με τους Αυστριακούς όλο το φορουμ έλεγε Τσαλοφ φυγε μόνος σου. Τώρα το φορουμ λέει δεν υπάρχει λογική στο να αποκτηθει 4ρτο φορ αλλά υπάρχει λογική να δώσουμε 12 μυρια για Ζαφειρη...
Άρα η απάντηση είναι ότι ναι θα έπρεπε να πάρει 4ο φορ ανεξαρτητως Τσαλοφ. Οκ το βλέπουμε διαφορετικά. Η απόκτηση των δύο φορ ήταν στην λογική Τσαλοφ+2 με τον 2ο σχεδόν με βεβαιότητα να θεωρείται ότι θα είναι ο Μπράντον. Από την στιγμή που είδαν ότι ο Μύθου στέκεται στο ρόστερ το +2 έφυγε από το ...
Δυστυχώς από αυτά που μαθαίνω η όλη φάση είναι κορόνα γράμματα.
Υπήρχε σαφής προγραμματισμός πριν τον Ιούνιο για πώληση Κωνσταντέλια και αγορά 2 χαφ , 10αριου και CB σε καλό επίπεδο για μια αξιοπρεπή πορεία σε Ευρώπη και πρωτάθλημα με σκοπό την κατάκτηση του.
10% για να παραχωρηθεί γενικά είτε τώρα είτε το Γενάρη. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος, όπως ελπίζω να κάνω λάθος στο ότι δε θα κάνουμε κίνηση για 5ο χαφ.
10% σίγουρα δεν είναι, περίπτωση κλεισμένη που απλά υπήρχε αναμονή να βρει αντικαταστάτη ή άλλη ομάδα που εν τέλη είναι κάτι δύσκολο και όλοι ...
Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν. Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.
Κ εγώ έχω εθιστεί στα ευχολόγια σας αρχηγέ μου, με την δύναμη του Θεού, θα κάνουμε μεταγραφές ...
Πιο λογικό μοιάζει να υπάρχουν 2 τοπικ. Ένα που να λέγεται μεταγραφικές ειδήσεις και ένα γενικό μεταγραφες καλοκαιριού. Ξεχνάτε ότι είμαστε φορουμ,μέρος για κουβέντα,για ειδήσεις υπάρχει η κεντρική.