Οσων αφορα τα εισητηρια...
Οπου κι αν παιζει μια ομαδα...
Πιο αναλυτικά, το 13% των εισπράξεων αποδίδεται μέσω ΦΠΑ στο κράτος, το 15% για τη χρήση του γηπέδου όταν οι ομάδες δεν έχουν δικό τους (το 15% είναι το ελάχιστο ποσοστό, συχνά υπάρχουν μισθωτήρια με μεγαλύτερο), το 4% (με πρόσθετο ΦΠΑ 23 ...
Η αναζήτηση βρήκε 164 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Η Τουμπα μίλησε ή μου φάνηκε;
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν κανείς από εσάς γήπεδο χθες? Γιατί αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Τι άλλο να γίνει απ το ότι βρέθηκαν 5-10 να την πέσουν στον Τσαλοπουλο 5 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα? Τι άλλο να γινει που στην Α όλοι φώναζαν τι φωνάζετε ρε όταν ακούστηκε Ιβάν Σαββίδης και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και κάτι τέτοια ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μαγειρεύεται εύκολα?Οκ
Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.
Όλη η δουλειά είναι το καλό σοτάρισμα, με μπόλικο κρεμμύδι και υπομονή. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γυαλίσει το ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic

Μόνο με αυτήν για επικοινωνιολόγο έχει τύχη ο κ.Τελης, ας μίλησει με τους Ουκρανούς της Σαχτάρ να προσθέσει κι'αλλα άτομα στο team γιατί με τον μπεκροπαραγωγο δεν το βλέπω καλά.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παναγία μου θα σκοτωθούμεМир έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 19:18
Μόνο με αυτήν για επικοινωνιολόγο έχει τύχη ο κ.Τελης, ας μίλησει με τους Ουκρανούς της Σαχτάρ να προσθέσει κι'αλλα άτομα στο team γιατί με τον μπεκροπαραγωγο δεν το βλέπω καλά.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λιγουρια... 

- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια εδώ να πούμε ότι ο Σαββίδης σας αρέσει δε σας αρέσει είναι μέλος της οικογένειας τηε ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Συνεπώς ισχύει ότι ισχύει και για όλα τα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Ενώ ο Μυστακιδης οχι, αρα πιο πολυ θα έπρεπε να ενοχλεί ότι περνάνε τα μονοκουστουμος, μπατιρης ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Υπάρχει μια παγωμάρα. Ενα άγχος στους οπαδούς της αναμπουμπούλες και του διχασμού. Μερικοί επειδή διαψεύστηκαν όπως εδώ και χρόνια βέβαια , γιατί δεν τους βγήκε το μπάχαλο, αρχίζουν να προεξοφλούν τι θα γίνει σε περίπτωση ήττας στην Αυστρία. Οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αυτοί. lol. Άλλοι ονειρεύονται ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
στον Αγγελο Αναστασιαδη και στην ιστορικη του δηλωση υπερ Γουμενου αναφερεσαι?
Ο Αγγελος ήταν οτι και ο Λουτσέσκου τωρα εκεινα τα χρναι, προπονητης δηλαδη, ουτε θεματοφυλακας ουτε παραγονταςπου εγινε τωρα.
Η δουλεια του ηταν να μην πιασουμε πατο από ενα σημειο και μετα, εκανε θαυματα για ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δεν ειδα οπτικα τη συνεντευξη ,διαβαζα μονο κατα τη διαρκεια της το τι λεγοταν, οπως αυτο αποτυπωνοταν στα σαιτ,οποτε δεν εχω αποψη ουτε για το υφος ,ουτε για τη γλωσσα του σωματος,τα οποια καυτηριασαν φιλοι. Επι της ουσιας και κυριως οσον αφορα τα λογια της νομικου που θα επρεπε να μας ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- να το διαβάσω το μέιλ;
- όχι πρόεδρε μη έχουμε και μικρά παιδιά
- όχι πρόεδρε μη έχουμε και μικρά παιδιά
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08
Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Εικόνα απόλυτης παρακμής, ρε μλκες.