Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλώς επεστρεψες κι από μένα, φίλε @Doomlord4 Έχεις κάνει σπουδαία δουλειά κι έχεις κατορθώσει κάτι πολύ δυσκολο, να ανατρεψεις μια κατεστημενη αντίληψη. Εσύ το έχεις κάνει εδώ μέσα, κανένα football meets data. Κι έχουμε τώρα αξιότατο συνεχιστή τον @Afanas και άλλους άξιους συνοπαδούς που γράφουν ...
Doomlord4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:39
Καλώς σας Βρήκα παιδιά!
Mitso...με Afana στο τιμόνι του Europemania + την επιρροή του Football meets data στα Μ.Μ.Ε δεν θα χρειάζεται πια να γράφω πολλά πολλά
Οσο μπορεσα να δω το ματς,με μεζεδακια μπροστα μου κ μπολικη Βασιλικη.Θεωρω δικαιο το αποτελεσμα,μη πω πως το σκορ θα μπορουσε ανετα να ηταν κ 1-3.
Δεν ειχα απαιτησεις απο την ομαδα μετα απο πολυ δυσκολο προγραμμα κ με τρελες απουσιες,τουναντιον ειμαι υπερηφανος για τους παικτες,οτι ειχαν το εδωσαν ...
Perestroika 4 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και ένα τελευταίο για μας που αποφασίσαμε να μείνουμε Ελλάδα, χωρίς να μπω σε αντιπαράθεση με κείνους που φύγανε, όποιος μένει Ελλάδα είναι πολύ πλούσιος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Εχοντας ζησει κ εγω εξωτερικο για λιγο,ναι,προτιμω να μεινω εδω εφοσον ...
Στην εποχή του βαρ είναι πέναλτι και το έχουμε δει πλέον δεκάδες φορές...μας αρέσει δεν μας αρέσει
Ο τρόπος που δίνει την ασίστ στον ζίφκο δείχνει ότι δεν του λείπει ποδοσφαιρικη ποιότητα. Αυτό που του λείπει είναι ψυχολογία για μαχητικότητα Δεν μπορεί να παίξει με πλάτη και δεν είναι κάτι ...
Αν πάρεις τον γιακουμάκη και τον βάλεις σε μία ομάδα όπου η μπάλα δεν σηκώνεται, οι μονομαχίες είναι ελάχιστες και κυριολόγο έχει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο, θα φαίνεται ένας τεράστιος κατσαπλιάς... δεν σημαίνει όμως και ότι είναι. Το αγωνιστικό στυλ μίας ομάδας μπορεί να εκτοξεύσει αλλά μπορεί και ...
Αυτή μαλακία με το καλύτερα να φύγει ο Ντέλιας να πάτε να τη γράψετε στο γκαζετα να σας χειροκροτούν αλλόθρησκοι για την "αντικειμενικότητά" σας.
Εμείς θέλουμε να τον βλέπουμε για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Ει εσύ που παίζεις το πιο βαρετό ποδόσφαιρο ever στον ΠΑΟΚ, εσύ που δεν βάζεις μέσα τους Μύθου και Μπαταούλα ναούμε, εσύ που κάνεις αλλαγές μετά το 60, εσύ που έχεις αποτύχει με "τέτοιο" budget να βάλεις την ομάδα στο CL, εσύ που παίζεις με τα παπούδια μέσα, ακόμη εδώ είσαι;;;;