Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Blackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02
Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισε
Σε άλλα νέα ο Dolberg μάλλον επιστρέφει Άγιαξ με 10εκ. και Strelec πήγε Μίντλεσμπρο με 7,5 εκ.
Αυτό σας παρακαλώ οι μεταγραφολάγνοι κάντε το στιγμιότυπο οθόνης γιατί στο προσεχές μέλλον θα διαβάζουμε: "όταν μπορούσαμε να πάρουμε Dolberg και Stelec τα τζιμάνια της ομάδας μας πετούσαν χαρταετό".
Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω. Δε βλέπω να σηκώνουμε Europa League, μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο ...
ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος
η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε? πόσο ερασιτεχνικός χειρισμός να μην είσαι καν αριθμητικά γεμάτος
Ο χρόνος αποκατάστασης του οστικού οιδήματος ποικίλλει σημαντικά, από μερικές εβδομάδες για ήπιες περιπτώσεις (4-6 εβδομάδες) έως και 6-12 μήνες ή και περισσότερο για σοβαρότερες περιπτώσεις, ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού και την ανταπόκριση στη θεραπεία. Η πλήρης ανάρρωση απαιτεί την ...