Η αναζήτηση βρήκε 527 εγγραφές
- Δευ 27 Οκτ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Η ΠΑΕ θα πληρώνει ενοίκιο ούτως ή άλλως, απλά για το χρονικό διάστημα που το γήπεδο και η ΠΑΕ θα ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, πρακτικά για τον ιδιοκτήτη αυτόν θα είναι μεταφορά χρημάτων από την μια τσέπη στην άλλη. Σε βάθος 50-60 χρόνων δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα συνεχίσουν γήπεδο και ΠΑΕ να ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕυχαριστώPsaras έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 20:47κάνε ενα temp email account να στην στειλω. Δεν ξέρω αν άλλαξε όμως το υπόδειγμα.Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 18:26 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω αυτά.
Τώρα πως μπορώ να βρω την αιτηση, αφού δεν την έστειλαν με email στον φίλο kabamarou και που θα βρω τα δύο μέλη; Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
- Δευ 27 Οκτ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστώ Psaras!
Ποιος έχει 2 μέλη;;
Ποιος έχει 2 μέλη;;
- Τρί 28 Οκτ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
navigator11 Ηταν ευγενικη η κυρια που μου μιλησε στο τηλ,και πραγματικα ενιωσα οτι ηθελε να εξυπηρετησει.Δεν θα κακολογησω,ουτε θα ψαξω αφορμες για να κραξω.Πιθανοτητα δεν εχουν την καταλληλη τεχνογνωσια η εργαλεια.
Την Τεταρτη θα ρωτησω και για ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να βρεθουν απο ...
Την Τεταρτη θα ρωτησω και για ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να βρεθουν απο ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.
2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έστειλα email χθες λέγοντα ότι είμαι κάτοικος εξωτερικού και μου έστειλαν την αίτηση και που να βάλω τα 51 ευρώ. Βέβαια εγώ δεν θα μπορώ να συμμετάσχω στις αρχαιρεσιες οπότε είμαι ένα ακίνδυνο 50ρικο.
@Psaras Ή αίτηση παραμένει η ίδια, με αυτήν που μου έστειλες .
@Psaras Ή αίτηση παραμένει η ίδια, με αυτήν που μου έστειλες .
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολεεεεεε,ηρθε η αιτηση.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Double account alert.Psaras έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:24Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control![]()
![]()
![]()
Psaras και Taseos.

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε 3 χρόνια μπορείς να υπογράψεις δηλαδή; Σε ένα ψηφίζεις;Psaras έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:24Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control![]()
![]()
![]()
Πφφ ψόφαγα για face control…
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαντάτε όλοι σε ένα nickname το οποίο δεν σχολιάζει αγώνες δεν χαίρεται δεν πανηγυρίζει. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε για το θεαθηναι. Το έκανα και εγώ κάποτε. Έμεινε μόνος του ο άνθρωπος. Και μόνο που όλοι εξαφανίστηκαν και αυτός έστω και ελάχιστα συνεχίζει έχει ρισπεκτ από μένα. Μπράβο SWIFT
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
E αυτο εξιπακουεται αδερφε μου,πρεπει να γνωριζουμε τις υποχρεωσεις μας οσο και τα δικαιωματα μας σαν μελη.Προφανως και θα τους ζαλισω τον ερωτα μεχρι να τα καταφερω,εχω υπομονη και επιμονη. 
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=1&st=julnoh29&dl=0
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για τον ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για τον ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένας έξω από τα γραφεία. Ο σύλλογος δεν πρέπει να διαλυθεί.και κυρίως ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ