Η αναζήτηση βρήκε 527 εγγραφές

Return

από Taseos
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σε ρώτησα κάτι. Αφού παρακολουθείς τον ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ τα χρόνια που τον παράτησε ο ιδιοκτητης( βέβαια ιδιοκτήτες είναι οι γιοι αλλά τεσπα) πόσα χρήματα μπήκαν. Βλέπω δεν μπορείς να απαντήσεις ενώ όλα είναι ονλάιν και επίσημα. Απάντησε μας τότε πόσα έβγαλε όπως μας είπες. γιατί πόσα έβαλε δεν ξέρεις ...
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν παράτησε τίποτα

Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι

Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.

Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
από astral
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" εκτός αν πρόκειται για παίκτες και προπονητές που γιουχάρουν μέσα στο γήπεδο επειδή εφεραν ισοπαλία στην ευρώπη ή τον ιδιοκτήτη που κράζουν εκτός γηπέδου για λογους που μονο αυτοι γνωρίζουν αλλά δε μας λένε.
Τι έμεινε τελικά ? η παρτάρα τους.
από Agopian
Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Η στάση του ΑΣ και των υπερασπιστών του σε ότι αφορά τα λεφτά του Σαββίδη είναι ούτε λίγο ούτε πολύ:

"δεν ζητάμε εγγυητική - ζητάμε εγγυήσεις - δεν σας λέμε τι εννοουμε εγγυήσεις - αποφεύγει τις εγγυήσεις ο Σαββίδης επειδή δεν έχει στον ήλιο μοίρα"

Πότε ισχυρίστηκε κανείς ότι δεν πρέπει να ...
από SCIFO
Παρ 26 Σεπ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 08:34 Τι διαβάζουμε Χριστουλη μου
renegade έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 09:37 Βλέπω έχουν γραφτεί πολλά special ποστ στις τελευταίες σελίδες
Τα δύο αυτά ποστ πρέπει να ανανεώνονται κάθε δυο σελίδες τουλ
από astral
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Πόσες π@π@ριές θα διαβάσουμε πια? και τι σχέση έχουν όλα αυτά (o Μπότο, o Meite, ο Ίγκασον τα selling club, etc, etc) με τον ΑΣ και την ΠΑΕ?
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Καμία

Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη

"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
από navigator11
Παρ 26 Σεπ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

@mi8rio

Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.

Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω ...
από Kabamaru11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε παιδακι δημοτικου δεν θα εγραφε τοσο ασχημα.Επιπεδο μπουζα,βγηκαν τα ματακια μου.
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Οσα αναφέρονται, ως σχόλια, για το γήπεδο και τις διαδικασίες,
ειναι μεγαλειώδεις ανοησίες της γνωστής Απόψης.
Αν η εισήγηση της επιτροπής εχει το αναφερόμενο περιεχόμενο, καμια πίεση δεν υπαρχει για τον Σαββίδη.
Τμηματικες προθεσμίες προβλέπονται σε όλα τα έργα.
από Maklaz
Τετ 01 Οκτ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.

Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!

Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
από Taseos
Παρ 03 Οκτ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τελικά ήταν εκτός πλάνων ή την δούλευαν 2 μήνες ; Μας έχετε μπερδέψει. Και ποια η δόξα; Δόξα είναι τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Τα υπόλοιπα τι δόξα να είναι; Είναι μεταγραφή βόμβα καλοδουλεμένη και αναμένουμε τον παικταρα να έρθει να βοηθήσει να πάρουμε κούπες. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
από Taseos
Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Θα διαφωνήσω στα μη ουσιώδη σημεία. Ο λαός του ΠΑΟΚ σαφώς και ακούει μετροπολις. Αλλιώς θα είχε κλείσει εδώ και χρόνια. Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο πως το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο τελης σήμερα ο ελον μασκ αύριο, ούτε φυσικά ένα ραδιόφωνο αθλητικό. Δεν έχουν ουσία πλέον τα ραδια. Δεν ...