Πρόταση προς ΑΣ:
Μαζί με την ΚΑΕ, διερευνηστε το ενδεχόμενο να θέλουν οι Αμερικανοί να χτίσουν και τη Νέα Τούμπα. Είστε μανούλες σε κάτι τέτοια
Η αναζήτηση βρήκε 331 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια μικρή αναδρομή, οχι απαραίτητα σχετική αλλά ούτε και άσχετη, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:
1. https://www.sport24.gr/football/katsaris-prota-prepei-na-boun-ta-lefta/
Κατσαρής για "επενδυτή" Φλωρίδη μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και για προστασία του συλλόγου από ...
1. https://www.sport24.gr/football/katsaris-prota-prepei-na-boun-ta-lefta/
Κατσαρής για "επενδυτή" Φλωρίδη μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και για προστασία του συλλόγου από ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.
Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχέτως περιεχομένου είναι μέγιστη ξεφτίλα να βγαίνει ο ΑΣ και να λέει κάναμε συνάντηση και να ρωτάνε μετά τον διορισμένο από τον ΑΣ υπεύθυνο του τμήματος αυτού και να δηλώνει άγνοια...λες και διοικούν ένα σωματείο του χωριού...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάριος Τσάκας
Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, χθες το απόγευμα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ (Ησαϊάδης - Μπεκιάρης) μαζί με τη δικηγόρο του ΑΣ (Γιαννακοπούλου) είχαν κρυφή συνάντηση με εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του τελευταίου και συζητούσαν για τη Νέα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 02:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Απανταω εδω για να μην ειναι οφτοπικ
Πάμε πάλι
Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.
Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
Πάμε πάλι
Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.
Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
@Γερασίμου είναι διαμάντι για 2 λόγους: Πρώτον, παραθέτεις ιστορικά γεγονότα και λεπτομέρειες που εμείς οι "νεότεροι" δεν γνωρίζουμε. Δεύτερον, έχεις το θάρρος να αναγνωρίσεις τα λάθη που έκαναν όλοι. Και αυτό σε τιμά
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Στους εμφυλιους δεν υπαρχουν νικητες.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν δεν ξεκιναει τώρα
13 χρόνια εχει πράξεις
Με θετικό πρόσημο για πολλούς(για σένα????)
δεν εχει να αποδείξει κατι
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αντε ρε να φύγει από δω να ησυχάσουμε. Σε 13 χρόνια πήραμε όσους τίτλους είχαμε στα προηγούμενα 87. Άσε που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο. Κατάντια.
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ