Η αναζήτηση βρήκε 501 εγγραφές

Return

από trouman
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Αυτό που έκανε ο ΑΣ είναι πολύ πολύ πολύ χοντρό...

Δεν υπάρχει δικαιολογία, κι αυτά που επικαλούνται για τον Κυρ το κάνει χειρότερο στα στοιχειωδώς νοήμονα όντα.

Και βγήκαν μετά όπως βγήκαν δημοσίως να το σώσουν και το έκαναν ακόμα χειρότερο..

Κι επιμένουν να μη λένε τι και πώς , να υπάρχουν εν ...
από Kabamaru11
Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Αν τελικα παρει την ΚΑΕ ο Τελης (ευχη ολων),θεωρω πως δεν θα κατσει ο Χατζοπουλος εκει.Θα ειναι μια τεραστια ευκαιρια για τον ΠΑΟΚ να μπει αυτος ο ανθρωπος στην κεφαλη του Α.Σ.,σιγουρα εχει την καθολικη αποδοχη απο τον λαο και το κυριοτερο θα ειναι η κολλα μεταξυ ΠΑΕ/ΚΑΕ.

Μακαρι ο Θ.Χατζοπουλος να ...
από astral
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Τι διάολο, τους στέλνουν φροντιστήριο και γράφουν όλοι τα ίδια τσιτάτα.
από Equalizer
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί ...
από leomatos88
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Το καταστατικό όλα καλά; Τουλάχιστον το ξαραχνιάζει στο συρτάρι κανένας;

Όμως έχω και άλλη απορία. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο συμμαθητής του κυρίου προέδρου, από τις 11 Αυγούστου μέχρι σήμερα, γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ξανά; Όχι τίποτα άλλο, να μας ενημερώσει για όσα δεν δείξαν οι κάμερες στην ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Πρόταση προς ΑΣ:

Μαζί με την ΚΑΕ, διερευνηστε το ενδεχόμενο να θέλουν οι Αμερικανοί να χτίσουν και τη Νέα Τούμπα. Είστε μανούλες σε κάτι τέτοια
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε

Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.

Η γενική εικόνα παραμένει.

Ο ...
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Μια μικρή αναδρομή, οχι απαραίτητα σχετική αλλά ούτε και άσχετη, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

1. https://www.sport24.gr/football/katsaris-prota-prepei-na-boun-ta-lefta/

Κατσαρής για "επενδυτή" Φλωρίδη μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και για προστασία του συλλόγου από ...
από Cylon-4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.

Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε ...
από Dimitrisou
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Ασχέτως περιεχομένου είναι μέγιστη ξεφτίλα να βγαίνει ο ΑΣ και να λέει κάναμε συνάντηση και να ρωτάνε μετά τον διορισμένο από τον ΑΣ υπεύθυνο του τμήματος αυτού και να δηλώνει άγνοια...λες και διοικούν ένα σωματείο του χωριού...
από Мир
Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Μάριος Τσάκας
Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, χθες το απόγευμα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ (Ησαϊάδης - Μπεκιάρης) μαζί με τη δικηγόρο του ΑΣ (Γιαννακοπούλου) είχαν κρυφή συνάντηση με εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του τελευταίου και συζητούσαν για τη Νέα ...
από Γερασίμου
Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 02:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
από aivas19
Παρ 12 Σεπ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Απανταω εδω για να μην ειναι οφτοπικ

Πάμε πάλι

Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.

Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
από Γερασίμου
Παρ 12 Σεπ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε ...