Η αναζήτηση βρήκε 145 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση μου δίνει την εντύπωση πως, αν δεν υπάρξει κάτι θεαματικό, είναι θέμα ημερών να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς η ΚΑΕ.
Οι τυπικοί έλεγχοι, λογικά θα είναι γρήγοροι, γιατί ο Χατζο έχει τα οικονομικά όλα πεντακάθαρα.
Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε ως οπαδοί δυο ομαδάρες. Θα ...
Οι τυπικοί έλεγχοι, λογικά θα είναι γρήγοροι, γιατί ο Χατζο έχει τα οικονομικά όλα πεντακάθαρα.
Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε ως οπαδοί δυο ομαδάρες. Θα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν δίνεις οικονομικά στοιχεία αν δεν θέλεις να πουλήσεις. Ο μόνος λόγος να χαλάσει το ντιλ είναι ή να κάνει πίσω ο Τέλης ή να εμφανιστεί άλλος επενδυτής.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
ομάδα και λαός που μετράνε 1,2,4 τι περιμένεις;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος
η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε?
πόσο ερασιτεχνικός χειρισμός να μην είσαι καν αριθμητικά γεμάτος
δηλαδή εάν κάτσει ένας τραυματισμός τι θα κάνουμε ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως οταν διαβάζω ο Γιώργης τρέχει να κανει το μπαμ κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω οτι απλα δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η ανοργανωσιά στα μεταγραφικά
Ανοργανωσιά σημαίνει να τρέχει ο Γιώργης να φέρει τον Μαυροπάνο και να θέλει άλλο στυλ παίκτη ο Λούτσε. Όχι το να τρέχει όλο το τιμ παίκτες στυλ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως οταν διαβάζω ο Γιώργης τρέχει να κανει το μπαμ κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω οτι απλα δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η ανοργανωσιά στα μεταγραφικά
Ανοργανωσιά σημαίνει να τρέχει ο Γιώργης να φέρει τον Μαυροπάνο και να θέλει άλλο στυλ παίκτη ο Λούτσε. Όχι το να τρέχει όλο το τιμ παίκτες στυλ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Χορτάσαμε τα εκλεκτά του Γιώργη...
Αν θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα θα επρεπε μετσγραφικα να τρέχει καποιος που ξερει από μπάλα κ οχι απλα ποιος παιχτης μου καυλώσε.... επισης μετα το περσινό με τους μπακαγιοκο κ τη κόντρα με το λου θα επρεπε ο φορ να ειναι εδω πριν τη λίστα κ ας μην ηταν ο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένας ελληνικός σύλλογος δεν διοικείται με αυτόν τον τρόπο. Χρειάζεται επαφή με τον κόσμο. Ο μόνος ίσως τρόπος, αν επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα, είναι αυτός που θα μιλά εξ ονόματός του να αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία με κύρος (όχι δηλαδή απλώς ένας υπάλληλος). Αν, για παράδειγμα, αναλάβει ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 47. Shola Shoretire
Ο πιο ακριβός παίκτης του ρόστερ της Zwolle είναι. Λογικά θα πάρει πολλά παιχνίδια φέτος σε ένα πρωτάθλημα που χτίζει καριέρες επιθετικών και μεσοεπιθετικών. Νομίζω ότι και από την πλευρά της ομάδας και από την πλευρά του παίκτη ήταν σώστη η κίνηση, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέχρι να παράξει ουσιαστικό έργο ο Τέλης στην ΚΑΕ, ώστε να εξισωθεί στα μάτια του κόσμου με τον Ιβάν, η Νέα Τούμπα θα έχει ήδη κατασκευαστεί.
Η Νέα Τούμπα, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πρέπει να κατασκευαστεί από τον Ιβάν. Τέλος.
Αντίστοιχα, είναι αυτονόητο ότι η αναβάθμιση ή ανακατασκευή του ...
Η Νέα Τούμπα, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πρέπει να κατασκευαστεί από τον Ιβάν. Τέλος.
Αντίστοιχα, είναι αυτονόητο ότι η αναβάθμιση ή ανακατασκευή του ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως έχουμε παρανοήσει κάποια πράγματα. Ο "εχθρός" δεν είναι ο Τέλης ή ο κάθε Τέλης, που για τους χ, ψ λόγους θέλει να εμπλακεί στον ΠΑΟΚ. Εκδήλωσε ενδιαφέρον να χτίσει τη Νέα Τούμπα σε μια περίοδο που το θέμα είχε βαλτώσει. Ο "εχθρός" είναι ο ΑΣ, που δεν του ξεκαθάρισε εξαρχής ότι, πριν μπουν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν μπορώ να μπω σε ιστορίες συνωμοσίας αδερφέ. Προσπαθώ να διαβάζω τα δεδομένα με όσο πιο αντικειμενική σκοπιά γίνεται, ενώ όλοι γνωρίζετε από τα γραπτά μου ότι υποστηρίζω τον Ιβάν μέχρι κεραίας. Αν, όπως έγραψα, δηλώσει δημόσια ο Τέλης πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και πως ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Την μια αναβολή που δικαιούμαστε, θα την παίρνατε με αυτό το πρόγραμμα;
Εγώ ίσως με το λήκι, γιατί κατα πάσα πιθανότητα το αποτέλεσμα στην Βουλγαρία θα είναι κομβικό.
Εγώ ίσως με το λήκι, γιατί κατα πάσα πιθανότητα το αποτέλεσμα στην Βουλγαρία θα είναι κομβικό.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό προϋποθέτει έναν ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ κομπάρσο. Υπάρχει κανένας που να νομίζει ότι με τον Ιβάν, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ μπορεί ποτέ να γίνει κομπάρσος; Γιατί ο βάζελος είναι κομπάρσος. Αυτοί στο Παλατάκι που θα φωνάζουν "Τέλη Θεέ, πάρε την ΠΑΕ", θα είναι οι ίδιοι που θα φωνάζουν "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ ...