Η αναζήτηση βρήκε 145 εγγραφές

Return

από Psaras
Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Λυπάμαι μονο που όπως έχω ξαναπεί σε είχα σε εκτίμηση, την οποία είχα εκφράσει εδώ μέσα.
Αν οι μοντ κρίνουν ότι πρέπει να με μπαναρουν, ας το κάνουν. Αυτη είναι η “δουλειά» τους. Νουθεσίες πάντως εγώ δεν τους έχω δει να δέχονται. Ούτε δεύτερο λογαριασμό έχω, ούτε θα παραπονεθώ.

Εγώ δεν σε ...
από Psaras
Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μπερδεύεσαι! Δεν υπήρχε κανένας Καμπάνης. Η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον άντρας της ήταν το αντίπαλο δέος του Σαββίδη αλλά η μεταβίβαση και η αγορά των μετοχών δεν προχώρησε με ενέργειες της ΝΔ. Εαν η ΚΑΕ δεν περάσει άμεσα στα χέρια του Μυστακίδη ,θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι που δεν αντιδράσαμε ...
από Psaras
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:

"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει ...
από Psaras
Τρί 09 Σεπ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρητικά θα πρέπει να είναι ο Χατζό, αν το θέλει και ίδιος.
Πρακτικά αν έβαζα 2 € για τον νέο πρόεδρο / διαχειριστή θα τα έβαζα στον Πετμεζά.
Αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος, έχει παρελθόν στην ΚΑΕ με αρκετό τρέξιμο στα 80ς-90ς.
από Psaras
Τετ 10 Σεπ 2025, 06:28
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρω οτι προτρέχω αλλά ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται 😂

Στο μπάσκετ μπορείς να κάνεις μεταγραφές μεσοχρονιάς; Δηλαδή αν ξαφνικά βρεθούμε με μεγάλο μπάτζετ, μπορούμε να βελτιώσουμε το ρόστερ από φέτος, ή θα πάει από 2026-27;

Θέλεις 7ο Αμερικανό (1 μεταγραφή).

Στατιστικά είναι πολύ πιθανό ...
από Psaras
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.

Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε συνδυασμό με ...
από Psaras
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Η κάυλα τους ήταν να διαψεύσουν τα της Νέας Τούμπας. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες :lol:
από Psaras
Παρ 12 Σεπ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Τα σενάρια που θα παρουσιάσω δεν είναι βεβαιότητες, είναι πιθανές εκδοχές. Κάποια είναι πιο αισιόδοξα, άλλα πιο απαισιόδοξα. Όμως όλα έχουν μια βάση και κανένα δεν μπορεί να αποκλειστεί εκ των προτέρων. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβουμε είναι ότι δεν μπορείς να είσαι ούτε 100% με τον Τέλη ούτε 100 ...
από Psaras
Παρ 12 Σεπ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να μπεί κεντρική και ακόμα καλύτερα να μπει στους "Bloggers" ως "ΠΑΟΚ Ιστορία" ή κάτι τέτοιο. Εκεί να βάζει το site ότι ιστορικό διαμάντι γράφεται κατά καιρούς στο forum. Είναι κρίμα τέτοιες ιστορικές αναφορές να χαθούν στα χιλιάδες ποσταρίσματα. @The Equalizer
από Psaras
Σάβ 13 Σεπ 2025, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

1. Ρισπέκτ στον Σλούκα, τον τελευταίο μεγαλό παίχτη που έβγαλε το ελληνικό μπάσκετ.
2. Έχει potential ο Σπανούλης να γίνει καλός προπονητής, αλλά χθες ο Αταμάν του πήρε και τα κορδόνια.
3. Αν δεν βρεθεί τρόπος να ενισχυθεί και να προστατευτεί η παραγωγή ταλέντων, δεν βλέπω να έχει μέλλον η Εθνική.
από Psaras
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Για να σοβαρολογήσουμε, θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι σήμερα έκλεισε η περιοδός για την λίστα της Ευρώπης και όχι για τις μεταγραφές. Αν 13 Σεπτέμβρη είμαστε με δύο φορ, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.

εδώ είμαστε ψαρά μου
φαινότανε το πράγμα, δυστυχώς

Ωραία, τώρα είναι η ώρα να ...
από Psaras
Σάβ 13 Σεπ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Παιδιά, πλέον το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι γαυροβάζελοι. Το βασικό ζήτημα είναι ότι τα τελευταία χρόνια άνοιξε η κολλεγιακή αγορά του μπάσκετ, όπου τα κολέγια δεν προσφέρουν μόνο υποτροφίες αλλά και κανονικά συμβόλαια. Από αυτό το άνοιγμα έχει ξεκληριστεί η μισή Ευρώπη. Ο Andrija Jelavic, Mathieu ...
από Psaras
Σάβ 13 Σεπ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Αυτά τα γ@#$να τα ρεπορτάζ πότε θα το καταλάβουμε ότι είναι 99% πίπες. Πάρε τον αγαπημένο σου ρεπόρτερ (όποιος κι αν είναι) και ξαναδιάβασε ένα-ένα όλα όσα έγραψε από Μάη μέχρι σήμερα. Αν τα πάρεις ως θέσφατο, τότε αυτοί που τρέχουν την ΠΑΕ πάσχουν από Αλτσχάιμερ, διαταραχές προσωπικότητας, διχασμό ...
από Psaras
Τρί 16 Σεπ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

O κανονισμός:

Στο Κύπελλο Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026 είναι υποχρεωτική η
συμμετοχή στην ενδεκάδα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς και στην παράταση, ενός
(1) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα το 2004 ή εντεύθεν, ο οποίος να έχει δικαίωμα
συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Σε περίπτωση ...
από Psaras
Τετ 17 Σεπ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Το ροτέισον δεν ήταν κακό. Ήταν επιτακτική ανάγκη.
Κακή ήταν η νοοτροπία των παικτών.