Η αναζήτηση βρήκε 145 εγγραφές

Return

από Psaras
Τετ 17 Σεπ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Εγώ για να αναθαρρήσω λίγο, διαβάζω και πάλι τα σχόλια μετά το προπέρσινο κλαρίνο στην Λαμία. Το καλύτερο φάρμακο.
από Psaras
Παρ 19 Σεπ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports

Τελευταια φορα που πηγα Τουμπα (Wolfsberger) οι μπροστα μου περασαν στο τουρνικε χωρις το QR του GOV wallet, αλλα με του εισιτηριου :shock: . Στο μπασκετ υπαρχει σιγουρα ενα σημειο για να λυσεις το προβλημα σου στη Τουμπα δεν ξερω, καλεσε στη ΠΑΕ μηπως βγαλεις ακρη. Παρε ταυτοτητα και δεν θα ...
από Psaras
Τρί 23 Σεπ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε κώλος εδώ μέσα χαρακτηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Προσωπικά δεν θεωρώ υπεύθυνη για τα καμώματα του Ισραήλ τη Μακάμπι και τους αθλητές της, όπως δεν θεώρω και την Ζενίτ της Αγιας Πετρούπολης για τα καμώματα της Ρωσίας. Προσωπικά θα κατέβαινα με μεγάλη προθυμία και με ...
από Psaras
Τρί 23 Σεπ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ κανεις δε ζήτησε να γίνουν επειδόδια.
Από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα?

Δεν είναι συμπέρασμα... είναι επακόλουθο, όταν οξύνονται υπέρ του δέοντος τα πνεύματα. Ελλάδα είσαι. Δεν υπάρχει σχεδόν ούτε μία διαμαρτυρία/πορεία, ανεξαρτήτως του πόσο δίκαια είναι τα αιτήματά της και ο λόγος ...
από Psaras
Τετ 24 Σεπ 2025, 08:37
Jump to forum
Jump to topic

Καζάκοι και Αζέροι επίσης μετέχουν.
από Psaras
Τετ 24 Σεπ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 09:15
Psaras έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 08:37 Καζάκοι και Αζέροι επίσης μετέχουν.
Ανήκαν στην Σοβιετική Ένωση που ήταν Ευρωπαϊκό Κράτος.
Το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Τουρκμενιστάν άνηκαν επίσης στην Σοβιετική Ένωση.
από Psaras
Τετ 24 Σεπ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ο Μυστακίδης θα καταλάβει σύντομα, όπως νωρίς το κατάλαβε και ο Σαββίδης, οτι στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα βρει σοβαρά άτομα και επαγγελματίες να συνεργαστεί, και οτι οι περισσότεροι κάνουν κακό, παρα καλό με την αμορφωσιά και την έλειψη αντίληψης.

Η μεγαλύτερη αλήθεια. Ένα εκατ. κόσμος και όλος ...
από Psaras
Παρ 26 Σεπ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Τι στοιχεία ψάχνεις από εμένα? Τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ είναι γνωστά , αντικείμενο συζήτησης είναι μόνο τα έξοδα , τί περίεργο πράγμα...

Να γίνουν όλα αντικείμενο συζήτησης και τα έξοδα και τα έσοδα. Παρέθεσε, λοιπόν, τα στοιχεία των εσόδων και των εξόδων, καθώς και τα συμπεράσματα που ...
από Psaras
Παρ 26 Σεπ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

mi8rio

Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.

Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω αποφύγει ...
από Psaras
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

μηπως τα πεταλα?

ευρωλιγκα θελει 10.000+

χαριστικα λιγες ομαδες εχουν λιγοτερο με προοπτικη αυξησης

Αδερφέ αυτό ισχύει ;
Εννοώ υπάρχει σαν όρος για την συμμετοχή οποιασδήποτε ομάδας στο πρωτάθλημα;;;
Γιατί όπως λες υπάρχουν ομάδες με κάτω από 10000 αλλά η Μονακό 5000 και το άστρομπαλ της ...