Άλλη η θέση του Ντούμποφ (ουσιαστικά αυτή που είχε ο Γκαγκάτσης) και άλλη του Μάτος και του Βιεϊρίνια.
O Χατζηαλεξίου είναι όντως Sporting Director. Το πως θα έφευγε από το ΔΣ της Νυρεμβέργης για να έρθει στον ΠΑΟΚ, το ξέρουν μόνοι όσοι το έβγαλαν ως είδηση.
Η αναζήτηση βρήκε 294 εγγραφές
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 08 Ιουν 2026, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ραχμαν μπαμπα καλύτερος
Δεν έχεις πορτοφόλι γαύρου αλλά Ζαφειρη εσύ έφερες τότε ο γκει θεώρησε ότι τον υπερκοστολογουμε .
1. Κάποτε ο Μπαμπα ήταν καλύτερος, τώρα με τίποτα
2. Δίκιο είχαν, όντως τον υπερκοστολογησαμε.
Αν τον έπαιρνε ο γαύρος, θα ήταν επικοινωνιακή ήττα αφού.
Τον πήραμε ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Χεζόνια, Μίροτιτς ή Οσμάν
- Τρί 09 Ιουν 2026, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εν πασει περιπτώσει άντε πες..
Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή;
Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή με συμβόλαιο;
Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;
Αυτό είναι ψέμα;
Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν άμεση συνεργασία, καθώς ήδη έχει προγραμματιστεί ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου απάντησες δηλαδή ότι ο Λουτσέσκου έχει ένα χρόνο συμβόλαιο, ότι με τον προπονητή θα μιλήσουν ένα μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ότι ο Γιαννούλης έχει συμβόλαιο.
Εντάξει αν αισθάνεσαι ικανοποιημένος ότι με ακύρωσες με αυτά που έγραψες κρίνομαι κι εγώ κι εσύ.
Σου απάντησα δηλαδή ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανατροπή στην υπόθεση Γιαννούλη, με τον Ολυμπιακό να αποσύρεται από την προσπάθεια απόκτησής του
Επικοινωνιακή νίκη! Πάμε ΠΑΟΚαρα!
https://media3.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExeTdlZ2JkYXh2czExeHRmMmZ2aXlxYnB4eHNvaXdoOXU3eTJhcHBlaiZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9cw ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Hayate έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 16:16 Λοιπόν θα ρωταμε blackzone και θα απανταει με ΝΑΙ ή ΟΧΙ χωρίς να πει όνομα.Σχετικα με το σέντερ Μπακ πάντα.
Ξεκινάω εγώ :
-Εχει μαλλιά?

- Τετ 10 Ιουν 2026, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΒΚΤ EuroCup 2026-27
Νομίζω πως μεγάλο αγκάθι είναι ο ιδιοκτήτης της Μονακό και το αν, πώς και με ποιον τρόπο είναι διατεθειμένος να απεμπλακεί μετοχικά και διοικητικά από την ομάδα, ώστε να γίνει αλλαγή σελίδας. Δεν είναι μόνο η εύρεση χρηματοδότη/επενδυτή.
Αυτός ψάχνει συμπαίκτη. Η κυβέρνηση ψάχνει νέο ιδιοκτήτη ...
Αυτός ψάχνει συμπαίκτη. Η κυβέρνηση ψάχνει νέο ιδιοκτήτη ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO
Υπάρχει και ο Έλον Μάσκ. Χίλιες φορές αυτός από κάποιον Αγησίλαο.aivas19 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:29 Τεχνοκράτες δε θέτε. Τι θέτε;
Δηλαδή έχει καμιά 6-7 τέτοια στελέχη στην Ελλάδα και εμείς πήραμε αυτόν για να στεναχωρήσουμε τον κόσμο
Αν χάσει ο Πέρεθ τις εκλογές να τον προσεγγίσουμε