Η αναζήτηση βρήκε 751 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ντράπηκε και η ντροπή Αντώνη και Νίκο...πάνω από νεκρούς να κάνετε μικρόπολιτική...αν πραγματικά σας νοιάζει τόσο πολύ να τιμήσετε την μνήμη των παιδιών μην κάνετε μια εκπομπή δώστε 5 ευρώ και πηγαινετε να τιμήσετε όπως λέτε αυτά τα παιδιά...όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε καμιά δικαιολογία...με ...
από Centenario
Σάβ 31 Ιαν 2026, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Καλά, ο άλλος... αλλά εσύ? Τόσο πολύ πια, τόσο? Με απογοήτευσες...

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!
από Taseos
Σάβ 31 Ιαν 2026, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Ειστε τουλαχιστον αστειοι για να μην πω κατι πολυ πιο βαρυ...3 μηνες τωρα μεταδιδετε απο το στουντιο ολους τους εντος εδρας αγωνες..ΣΗΜΕΡΑ με το αιμα των αδερφων μας ακομα να κυλαει αποφασισατε να ανεβασετ ενα δακρυβρεχτο ποστ για την κακια ΠΑΕ..Τετοιες μερες ρε?? δν ντρεπεστε λιγο?? και με τοσο ...
από George Best4
Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δήλωσαν ας με διαφωτίσει κάποιος.

Εμείς έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να δίνουμε ότι μπορεί ο καθένας για την ομάδα, να πηγαίνουμε γήπεδο κτλ.

Αυτοί όπως και όλοι οι αθλητικογράφοι έχουν επιλέξει να ζούνε από την ομάδα. Λένε πράγματα με σκοπό το κέρδος ...
από Mitsospaoki4
Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Στον βωμό του χρήματος, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ιερό και όσιο.

Γενικό το παράδειγμα και σε πολλούς τομείς.
από mpafos4
Τρί 09 Σεπ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Κώστα Παπανικολάου....είσαι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχουν πατήσει το παρκέ....

Τα είπες όλα!!!!!

Αλλά ,δυστυχώς,δεν θα αλλάξουμε ΠΟΤΕ σαν λαός!!!
από chri5ti9
Τρί 27 Ιαν 2026, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Καλό ταξίδι Χρήστο
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
από Rexaris
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Ας είναι ελαφρό τω χώμα που τους σκεπάζει και καλό κουράγιο στους δικούς τους 🖤😢
από tad
Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...

τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
από sourmenetes
Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…

Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
από Special 4
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Κι εγώ μόλις γύρισα από την Τούμπα μας.

Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
από gervasio artigas
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
από keep_paokizein
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.

Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...