Η αναζήτηση βρήκε 752 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μετα κ απο την μεταγραφη του Ζαφειρη,εμαθα να μη λεω μεγαλα λογια για Πανακα,εκτεθηκα.
από Paok1926 + male-sykies
Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρω δεν κάνει να μιλάμε ονομαστικά αλλά θα σκάσω. Ακόμα δεν ανέλαβε επίσημα ο Μυστακίδης και ο Μπουζας έβγαλε την γλώσσα σαν πινέλο και άρχισε να ζωγραφίζει. Μην το πω αλλιώς. Από θεσσαλονικευς και δισεκατομμυριούχος έγινε παγκόσμιος. Έλεος πια με τα γιουσουφακια για ένα μεροκάματο κάπου όπα ...
από Taseos
Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Αγαπητέ μάρκο. Να δουν οι μικρότεροι γιατί οι μεγαλύτεροι θα δούμε πολλά παιδιά της κερκίδας που δεν είναι μαζί μας και δεν πρόλαβαν να δουν τον μεγάλο ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ούτε θα δουν την εποχή τέλη στο μπάσκετ. Άστο καλύτερα θα μας πιάσουν τα ζουμιά
από jibbie
Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από palok
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

off topic

επειδή και εγώ κατ ουσίαν μένω στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια (με εξαιρέσεις το εξωτερικό και την εξωτική Θεσσαλονίκη για λίγα χρόνια) αλλά και επειδή είμαι (σχεδόν) βέρος χαμουτζής (αλλά ουχί Αθηναίος), δεν είναι και καθόλου περίεργο πλέον στην Αθήνα να δηλώνεις ΠΑΟΚσής. Και αυτό το ...
από eorptol1
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι νά ακολουθήσει τά βήματα τού ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ δύσκολος δρόμος με τούς γραβροβαζελους μπροστά, αλλά θέληση χρειάζεται καί στήριξη από μας όπως στο ποδόσφαιρο.....
από Montrealiotis
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δεν έχουμε την πολυτέλεια σαν σύλλογος να αφήνουμε αυτούς τους ανθρώπους να φεύγουν από την καθημερινότητα του. Πρέπει να αναλάβει άλλο πόστο στον σύλλογο.
από loukas karadimos
Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

επι σειρα μεταγραφικων περιοδων στη μπαλα εγραφα οτι η μεγαλυτερη μεταγραφη για εμενα θα ηταν η επιστροφη του Ιβαν στην Τουμπα

Αυτο εγινε

πλεον το επομενο σταδιο θα ειναι η ανταλλαγη προσκλησεων σε μπασκετ και ποδοσφαιρο. Τελης και Ιβαν, Ιβαν και Τελης, διπλα διπλα, χαμογελαστοι. 100 χρονια του ...
από Taseos
Δευ 02 Μαρ 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Καλή αρχή να έχει. Να φτιάξει τον πλάνο για την επιστροφή του επιβήτορα στην κορυφή του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ
από jibbie
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

θετικο νεο προφανως, απλα με καποιες επιφυλαξεις ως προς το μεγεθος και το οραμα της επενδυσης. οταν η Βαλενθια, το benchmark δλδ σε οτι αφορα προπονητικες εγκαταστασεις στην Ευρωπη, ριχνει 600 μιλιονια και κανει 13 γηπεδα, τα 2 μου φαινονται short sighted ambition. δεν ειναι ιδιο μεγεθος οικονομικα ...
από john4serres
Παρ 08 Μάιος 2026, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Ναι αλλά ο αντετοκούνμπο πήγε στο παλέ για το αρης-πανιώνιος.
από Parolos
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 πού είναι οι ύμνοι για Βεζυρτζη?
Τί έγινε εδώ ρε μπρο.

Υπάρχουν κάποια κομμάτια και στις δύο ανακοινώσεις Οικονομίδη και Βεζυρτζη που λένε πολλά.

"Εύχομαι στο μέλλον να κυριαρχήσει η δημιουργία ενάντια στην διαπλοκή."

"δεν κατάφερα να πείσω ότι τα
επόμενα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν ...
από paok_athens_g4
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Ο Παπαδόπουλος ειναι ο γιος του δημοκράτη ετσι;;;όλη η οικογένεια στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ...Σα τους μητσοτακηδες ενα πράμα...αντε να έρθει κ η σειρά τους
από aivas19
Δευ 11 Μάιος 2026, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:02 Αρα ο Πετμεζας ειναι και επισημα η Γκοντσαρεβα του μπασκετ. Να αρχιζουμε να τον αποκαλουμε Γιαννακη ή too soon;
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα, Θέλουμε μπασκετανθρώπους διώξτε τους λογιστές. Καλά τα λέω;
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που διακρινω πως ο Μυστακιδης ειναι ενας ψυχρος και αποφασιστικος επιχειρηματιας. Ειδε οτι κατι δεν ταιριαζει και δεν υπολογισε ουτε συναισθηματισμους ουτε τιποτα.
Δεν μου κανεις? Φευγεις και ερχεται καποιος που θα κανει. Προφανως αυτη η ...