Η αναζήτηση βρήκε 752 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Τρί 23 Δεκ 2025, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο ...
από obanebane
Παρ 26 Δεκ 2025, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

Την οβιεδο την έχει αγοράσει ο ιδιοκτήτης της μεξικανικής Πατσουκα,το υποτιθέμενο ενδιαφέρον είναι εξυπηρέτηση σε αυτόν την Κρουζ αζουλ για να τσιμπήσει ο ΠΑΟΚ και να τον αγοράσει άμεσα,ο παίχτης δεν το κουνάει τώρα.
Το τι θα γίνει το καλοκαίρι, είναι άλλη κουβέντα,που και αυτή θα εξαρτηθεί απο τα ...
από Hayate
Παρ 26 Δεκ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Σοφή η μ@λ@κι@ σου που έλεγε και ο Γεωργίου...
από Psagmenos4
Παρ 26 Δεκ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...

Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)

Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 30 Δεκ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

George Best4 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 12:42

Και ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει έναν φορ που θα του δίνει χρόνο για να εξελιχθεί, ψάχνει 2ο φορ έτοιμο που θα κάνει την διαφορά και θα δίνει λύσεις οπότε μπαίνει.
Τόν εχει

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ
από zaffodb
Τρί 30 Δεκ 2025, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....

Δηλαδή για Peña, Tiemoué Bakayoko, Jonathan Gómez, Κάργα, Ninua, André Ricardo, Quagliata, Filipe Soares, Adrian Pereira, Lévêque ...
από Dimitris_L4
Τετ 31 Δεκ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Λυρατζη διαβαζω..χαρουμενο 2022...
από Psagmenos4
Τετ 31 Δεκ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Μας πρήξανε ποσο ψαγμένη είναι η κίνηση Ριμπαλτα με τον 20χρονο Βούλγαρο στόπερ. Η κίνηση Σάρρη δεν είναι ψαγμένη? Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Έλληνα γηγενή ,για τις λίστες στα 18 του και ενώ ήδη έχει πάρει ευρωπαϊκή εμπειρία έστω στους μικρούς μιας ιταλικής ομάδας?
Στα πολύ θετικά το ύψος του ...
από obanebane
Πέμ 01 Ιαν 2026, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια τώρα ρε,δε ντρέπεσαι, αντι να ζητήσεις συγνώμη, πας να βγεις και απο πάνω;

Εσυ αρχισες τα μπινελικια, εγω σε παρομοιασα με τον συμπαθεστατο Μπουγατσα λογω εκρηξεων και "ρε πλακα μας κανετε" που το λεει συνεχεια και αντι να το παρεις χιουμοριστικα εβγαλες επιπεδο υπονομου.

Αλήθεια ...
από Hayate
Πέμ 01 Ιαν 2026, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Ρε φιλε θα μπορουσα κι εγω να βρισω αλλα ειναι χαζο. Σε ενα φορουμ ειμαστε, χαβαλε εκανα κ τρελαθηκες :lol:
Αντε καλη χρονια με υγεια και ο ΠΑΟΚ νταμπλουχος

Δε γίνεται να αποκαλείς μεγάλο άνθρωπο με 20 χρόνια παρουσίας στο φόρουμ Μπουγάτσα επειδή είπε ένα πλάκα μας κάνετε .Από σεβασμό και μόνο ...
από wickerman
Πέμ 01 Ιαν 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Μπουγατσας ειναι χαρακτηρισμος; lol χιουμορ ειναι λογω εκρηξεων, ολοι ετοιμοι για μανουρα ειστε. Σαν εποπ φερεστε προς νεους, σοβαρευτειτε μεγαλοι ανθρωποι

Απλά πρέπει να έχεις υπόψη σου πως δεν είναι όλοι από Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν πολλοί, όπως εγώ, που δεν ξέρουμε καν ποιος είναι ο "Μπουγάτσας ...
από navigator11
Πέμ 01 Ιαν 2026, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Των ποτών ποτέ. Εδώ το πρώτο (τυπικά) πρωτάθλημα της εποχής Ιβάν, έχοντας το μακράν ποιοτικότερο και πληρέστερο ρόστερ σε σχέση με τον γαύρο - τους άλλους 2 κομπάρσους δεν τους βάζω καν στην εξίσωση, και έπρεπε να μη χάσουμε από κανέναν ...
από tolis14
Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Πως την πατήσαμε και δεν γίναμε αεκαρα τότε ρε συ. Και καταλήξαμε ΠΑΟΚ που δεν σκορπάει εκατομμύρια δεξιά και αριστερά. Ώρες ώρες τα βάζω με τον εαυτό μου για τις επιλογές μου
από niks
Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Το ξένο είναι πάντα καλύτερο.
Τη χρονιά του μαγκικου, βαζελος που συζηταμε καμία φορά, έλεγε πως αν ήθελε έναν παίχτη από εμάς , αυτός θα ήταν ο Μπράντον.
Ρε , έλεγα,, Κοταρσκι , Κουλιερακης , Μπαμπα, Ντελιας , Αντρίγια Τάισον, Ντεσποτοφ , Μεϊτε, αυτόν θες;
Ναι, αυτόν.
Είναι μάλλον στην ...
από Tolaros
Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Έλα στην Τούμπα μεθαύριο με πανό να τον κράζεις να φύγει