Η αναζήτηση βρήκε 751 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ως γνωστόν τα δυνατά μεταγραφικά μπαμ για Φορ βγαίνουν στο Μεταγραφές Καλοκαιριού VΙ οπότε είναι δικό μας λάθος που δε σπαμάραμε αρκετά ώστε να πιάσουμε τις 500 σελίδες στο τοπικ πριν τις 2/9 και να σκάσει το deal.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχέτως το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη σεζόν και αποφεύγοντας να κάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες, πιστεύω ότι η φετινή μεταγραφική περίοδος παίρνει αρκετά πάνω από την βάση.
Σίγουρα έχουμε αναβάθμιση,κάτι που φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια.
Βέβαια πολύ σημαντικό είναι ότι κανένας δεν ...
Σίγουρα έχουμε αναβάθμιση,κάτι που φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια.
Βέβαια πολύ σημαντικό είναι ότι κανένας δεν ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ηξερα οτι εχουμε νομπελιστες εδω μεσα ρε μ@λ@κες.TwoDoubles έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:22 Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή
Νιωθω βλαχος πλεον.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί παίκτης στα θέλω λουτσέσκου και να μην αποκτηθεί...ακόμα και αν είναι επιπέδου Μπράντον
Υπάρχει μηδενική εκτίμηση από το προπονητικό επιτελείο προς τον Τσαλοφ και φαίνεται.
Ο τσάλοφ έχει τεράστιο έλλειμμα σε αυτό που λέμε μαχητικό πνεύμα...και δεν υπάρχει περίπτωση ...
Υπάρχει μηδενική εκτίμηση από το προπονητικό επιτελείο προς τον Τσαλοφ και φαίνεται.
Ο τσάλοφ έχει τεράστιο έλλειμμα σε αυτό που λέμε μαχητικό πνεύμα...και δεν υπάρχει περίπτωση ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
16 Δεκ και δύο παίκτες είναι ήδη εδώ
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα είναι εδώ, στην ώρα της...
Καλώς ήρθες αλάνι!!
Θα γράψετε ιστορία φέτος με τα φιλαράκια σου!!
Το πρωτάθλημα είναι ασπρόμαυρο!!
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι είναι αυτά που γράφετε εδώ μέσα ρε? Δε ντρέπεστε λίγο? Ποιοι είναι ξεφτίλες και κοροιδεύουν ρε? Ντροπή σας!
Ντρέπομαι που είμαι συνοπαδος σας!
Να πουλήσει λέει ο άλλος γιατί είναι ξεφτίλες και τον κοροιδεύουν. Ντροπή ρε!
Ντρέπομαι που είμαι συνοπαδος σας!
Να πουλήσει λέει ο άλλος γιατί είναι ξεφτίλες και τον κοροιδεύουν. Ντροπή ρε!
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 06:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σέντερ μπακ πρώτης διαλογής από το πάνω ράφι να φέρουν κι ας παίζω με δεύτερο φορ τον Γιερεμέγιεφ.
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η προσπάθεια εξήγησης μιας κίνησης χωρίς όλα τα δεδομένα μπορεί να σε τρελάνει.
Η καλύτερη επιλογή για την προσωπική μας ηρεμία είναι να περιμένουμε να δούμε αν όντως αποφάσισαν σωστά .
Η καλύτερη επιλογή για την προσωπική μας ηρεμία είναι να περιμένουμε να δούμε αν όντως αποφάσισαν σωστά .
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγαίνει ο προπονητής της ομαδας μας, και δηλωνει ευθαρσώς ότι του είναι χρήσιμος ο παίκτης και ειναι υποτιμημένος:
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ξαναγράφω για να μείνει. Για τον Γερεμεγιεφ θα γίνουν κωλοτούμπες. Τον βλέπω περίπου στο 1 γκολ ανά 160’. Αν δε, μιλάμε για π.χ. 8 εικοσάλεπτα, τα ίδια 160’ μπορούν να δώσουν περισσότερα γκολ, όχι λιγότερα. Παράδοξο, αλλά τέτοιος πάικτης είναι. Κανονικά, όταν τα λεπτά ενός φορ σπάνε σε 8 ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ασπρομαυρα σαιτ στο insta.....μα τον Βουδα,φιλε μου καλε,καλε μου φιλε,θα μου βγει η μακαροναδα απο την μυτη.Αυτα που λεω στον αδερφο μου θα τα πω και σε σενα,μη διαβαζετε φουλ αναξιοπιστες πηγες.
Μακαρι να ισχυει για Γιαννουλη,Τσαπρα,Κωστη κτλ κτλ αλλα ας μη βγαζουμε τελειωμενες υποθεσεις γιατι ...
Μακαρι να ισχυει για Γιαννουλη,Τσαπρα,Κωστη κτλ κτλ αλλα ας μη βγαζουμε τελειωμενες υποθεσεις γιατι ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, γιατί είμασταν/είμαστε ευλογημένοι να έχουμε τέτοια παραγωγή μικρών που πλέον απλά περιμένουμε το όνομα του επόμενου, όχι αν θα υπάρξει.
Και έχει μπει στο mindset όλων των 30+ διότι σε περιόδους όπου δεν υπήρχε μια, ξεπεταγόταν παίκτες που όχι απλά στεκόταν στο ίδιο επίπεδο με ...
Και έχει μπει στο mindset όλων των 30+ διότι σε περιόδους όπου δεν υπήρχε μια, ξεπεταγόταν παίκτες που όχι απλά στεκόταν στο ίδιο επίπεδο με ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
24 ώρες μετά τα γούστα που βγάλαμε στο γήπεδο με την αρμάδα του Λουτσέσκου μπαίνουμε εδώ μέσα και διαβάζουμε για λαμπάδα στον κατσαρή
Σόρυ για το οφ τόπικ!