Η αναζήτηση βρήκε 456 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εμένα πάλι δεν μου κάνει ότι αυτός είναι ο ανώτερος του Κρααλ χαφ για τον οποίο μιλούσε ο Κόλκας. Ο πιο μπαλατος, πιο γρήγορος και τοπ προσωπικότητα. Ειδικά το τελευταίο. Πόσο πιο τοπ προσωπικότητα είναι ο Γκλεν από τον Κρααλ;
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο τεταρτος ειναι εν δυναμει βασικος παμε και με Τσοπουρογλου πεμπτο.
Θα είναι φοβερή ποδοσφαιρική ιστορία για τον Τσοπουρογλου αν μείνει στην Α ομάδα. Ένα παλικάρι στρατιώτης του ΠΑΟΚ από μικρός που παίζει στο γήπεδο όλες τις θέσεις πλην τερματοφύλακας και ήταν από τους λίγους που διάλεξαν ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχιzissos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:52 Ο Γιόβιτς μετά από μια σούπερ σεζόν στην μπουντεσλίγκα πριν 5-6 χρόνια, έχει ξαναπαίξει μπάλα?
Σοβαρά ρωτάω, χωρίς ίχνος ειρωνείας.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ότι έχω καταλάβει με αυτά που γράφετε και η αγορά του Καμαρά σχετικα ανέφικτη μοιάζει.
Με 3 δανεικούς (φορ, χαφ, Ιβανουσεκ) είμαστε οκ;
3 δανεικοί Ιβανουσεκ, Γκλεν Καμαρά, Άκπομ το υπογράφω
Ναι ρε εσύ μαζί σου αλλά πάμε για ομάδα μιας χρήσης; Εκτός και αν κάποιες από τις ρήτρες είναι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζί σας στην αγιογραφία του Κολκα αλλά μην την επικαλειστε κατά το δοκούν
Όταν λοιπόν λέει εδώ και ένα μήνα ότι ο Σεντιρα είναι η επιλογή ΟΛΩΝ στην ομάδα (προπονητή, σκάουτινγκ, ΤΔ) τότε σωπαίνουμε και δεχόμαστε ότι ισχύει
Όταν λοιπόν λέει εδώ και ένα μήνα ότι ο Σεντιρα είναι η επιλογή ΟΛΩΝ στην ομάδα (προπονητή, σκάουτινγκ, ΤΔ) τότε σωπαίνουμε και δεχόμαστε ότι ισχύει
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
3 μύρια για Σεντιρα...
Μάλιστα!
Σε άλλα νέα άνοιξε πάλι η υπόθεση Κωσταντελια ε;
Μάλιστα!
Καλά θα πάει και αυτό
Ποιός την άνοιξε; Θα πιστεύουμε ΟΤΙ μαλακια αναπαράγεται; Και άντε αφού θέλετε να το πιστεύουμε, το ρεπορτάζ του Ιταλού λέει ότι ο παίκτης πιέζει να φύγει και δεν θέλει να μείνει στον ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Η πρόταση ανανέωσης στον Ντελια έχει γίνει.
Αυτά τα περί "προσπάθειας" πώλησης δεν έχουν καμία βάση πλέον
Επαναλαμβάνω...η πρόταση έχει γίνει
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πρόταση ανανέωσης στον Ντελια έχει γίνει.
Έλα Νούνιες, στην αρχή κράζατε τον Τοσκιτσή οτι επέμενε οτι θα πουληθεί, μετά λέγατε οτι θα του γίνει αναπροσαρμογή κλπ κλπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτο θέμα αυτή την στιγμή στο sdna η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Στουτγκάρδης ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ένα μέσο της επιρροής του Ιβάν Σαββίδη ανεβάζει τέτοιο άρθρο ανυπόγραφο κιόλας μια μέρα μετά που ο κουβεντιδης είπε ότι το θέμα είναι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως σύμφωνα με το sport24 πρίν λίγο έγινε η 1η συνάντηση το βράδυ και θα ακολουθήσει και άλλη την Τρίτη.
Που σημαίνει ότι υπάρχει μια διαπραγμάτευση. Δεν είναι τόσο απλό όσο λέγαμε φωνάξτε τον στο γραφείο να υπογράψει.
Θα το είχε κάνει σήμερα το βράδυ
Που σημαίνει ότι υπάρχει μια διαπραγμάτευση. Δεν είναι τόσο απλό όσο λέγαμε φωνάξτε τον στο γραφείο να υπογράψει.
Θα το είχε κάνει σήμερα το βράδυ
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εμένα πάντως σαν οπαδό του ΠΑΟΚ με προσβάλει βαθύτατα που 1+ μήνα μετά, ΕΝΑΣ από τον ΑΣ δεν φοράει παντελόνια να βγεί να ενημερώσει τι επιτέλους περιελάμβανε αυτή η @@@ημενη συμφωνία με τον Μυστακίδη.
Επίσης ο ΑΣ δεν διευκρινίζει...με τις υπόλοιπες παραγράφους του μνημονίου είναι σύμφωνος; Αν ...
Επίσης ο ΑΣ δεν διευκρινίζει...με τις υπόλοιπες παραγράφους του μνημονίου είναι σύμφωνος; Αν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τους υπόλοιπους όρους του μνημονίου είναι σύμφωνος ο ΑΣ; Δεν διευκρινίζουν στην ανακοίνωση τους.
Αν δηλαδή δουν το χρήμα το μνημόνιο αυτόματα υπογράφεται η τότε θα θυμηθούν να διαβάσουν και τους υπόλοιπους όρους;
Αν δηλαδή δουν το χρήμα το μνημόνιο αυτόματα υπογράφεται η τότε θα θυμηθούν να διαβάσουν και τους υπόλοιπους όρους;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα μας λες οτι ο Μυστακιδης θελει την ΠΑΕ;
Λεω οτι αμφιβαλλω αν επιθυμει ή ακομη και αν μπορει να διαθεσει αυτα τα εκτιμωμενα κεφαλαια (150 μυρια) που απαιτουνται για την κατασκευη γηπεδου. Με αλλα λογια, ΔΕΝ πιστευω οτι θα μας φτιαξει γηπεδο και θα ειμαστε ομηροι του για αρκετο καιρο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με όσα συμβαίνουν
100%.
Εγώ είμαι πολύ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα περισσότερο ΠΑΟΚ από το "πάρε μου μια φορακλα ώστε να μου αποδείξεις εσύ που έβγαλες τον σύλλογο από τα σκατα ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό της ομαδας"