Ας βγει ο Πριστ να μας πει τι συμβαινει γιατι τους δικους μας τους ειδα σφιγμενους απο Ολλανδια.
45 λεπτα εκπομπη εκαναν και δεν εκαναν ουτε 30 δευτερολεπτα αναφορα σε μεταγραφες
Η αναζήτηση βρήκε 446 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έχω αίσθηση ότι αυτός ο Κααρλ της Ουνιόν Βερολίνου είναι ο χαφ που ενδιαφέρει. Είναι εφικτή περίπτωση γιατί η Εσπανιόλ είχε buy out 3 εκατομμύρια και δεν την ενεργοποίησε και τώρα τους έχει ξεμείνει ο παίκτης και πιστεύω με 2 εκατομμύρια τον παίρνεις.
Αυτός είναι για τον οποίο ψιθυρίζεται ότι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε χαζομάρες θα σου πω. Όπως υπάρχουν εδώ insiders, υπάρχουν και αλλού. Τώρα η αξιοπιστία κρίνεται. Παντού.
Ε εδώ και κάποιες ώρες λένε ότι όντως υπήρχε κλεισμένος χαφ (όπως είχε πει προχθές ο Κόλκας) και ήταν ο Κρααλ.
Αλλά η μεταγραφή στραβωσε γιατί επιχειρήσαμε περαιτέρω ψαλίδι.
Βλακεία κάνω τώρα ...
Ε εδώ και κάποιες ώρες λένε ότι όντως υπήρχε κλεισμένος χαφ (όπως είχε πει προχθές ο Κόλκας) και ήταν ο Κρααλ.
Αλλά η μεταγραφή στραβωσε γιατί επιχειρήσαμε περαιτέρω ψαλίδι.
Βλακεία κάνω τώρα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο να κάνεις μια διαπραγμάτευση, να φτάνεις σε συμφωνία και μετά να προσπαθείς να μειώσεις τα συμφωνηθέντα. Και αυτό είναι κάτι που έχει ξανά ακουστεί στο παρελθόν για την ομάδα. Ποιος να σε πάρει στα σοβαρά ως διαπραγματευτή μετά;
Στην τελική αν βλέπεις ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ετσιθελικά ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ονειρευοσασταν αλλιώς τα 100 χρόνια; Εγώ όχι. Ότι πιο ΠΑΟΚ. Όνειροpanpangr77 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:15 Στα 100 μας χρόνια ,σε ένα χρόνο θα ζήσουμε όλα τα εκατό μας χρόνια.
Οι γιορτές, τα κορεο, οι εκδηλώσεις είναι για τους νεροβραστους.
Και ο ΠΑΟΚ είναι τόσο metal. Διαχρονικά
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την αρχη φαινοταν οτι αυτος ηταν ο εκλεκτος.
Εγω αληθεια ειμαι more than ok αν αυτη ειναι η επιλογη τους. Με αυτο που δεν ειμαι οκ ειναι γιατι χαθηκε τοσος χρονος αφου εκανε μπαμ οτι αυτον εχουν επιλεξει; Γιατι χαθηκαν οι 2 εβδομαδες της Ολλανδιας;
Τι ειναι αυτο το πραγμα φετος τοσο κρισιμες ...
Εγω αληθεια ειμαι more than ok αν αυτη ειναι η επιλογη τους. Με αυτο που δεν ειμαι οκ ειναι γιατι χαθηκε τοσος χρονος αφου εκανε μπαμ οτι αυτον εχουν επιλεξει; Γιατι χαθηκαν οι 2 εβδομαδες της Ολλανδιας;
Τι ειναι αυτο το πραγμα φετος τοσο κρισιμες ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας μολις επιβεβαιωσε οτι ο κλεισμενος χαφ ηταν ο Κρααλ (συμφωνια με τον παικτη) αλλα εδωσε αλλη οπτικη οτι η Ουνιον αντι για 3εκ που ειχε πει ο μανατζερ του Κρααλ οτι θα ζητησει, ζητησε 7+εκ
Για αυτο και χαλασε η μεταγραφη
Οπως ειπε εχει προκυψει αλλη περιπτωση (ο ιδιος ειπε οτι τον θεωρει ...
Για αυτο και χαλασε η μεταγραφη
Οπως ειπε εχει προκυψει αλλη περιπτωση (ο ιδιος ειπε οτι τον θεωρει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Γιατί έχει γίνει σίγουρα πρόταση;
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και η συζήτηση για τον Σεντιρα όαση μοιάζει μπροστά σε αυτό που γίνεται τίς τελευταίες σελίδες πάλι
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό που έχει δημιουργηθεί στην περίπτωση του φορ και χαφ. Είναι όμως ένας εκνευρισμός που έχει ενταθει γιατί ακούμε για αυτές τις μεταγραφές εδώ και 2 μήνες.
Ομως η ομάδα χτίζεται για όλο το χρόνο και για τις επόμενες σεζόν όχι για τον Αύγουστο.
Είναι 3 εξαιρετικά ...
Ομως η ομάδα χτίζεται για όλο το χρόνο και για τις επόμενες σεζόν όχι για τον Αύγουστο.
Είναι 3 εξαιρετικά ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Παπα δώσε κάνα κουίζ γιατί ο Κολκας ούτε γι αυτό δεν κάνει. Άκου εκεί χαφ με ΠΑΟΚ φάτσα . Πως θα τον ψαξουμε δηλαδή, χαφ που μοιάζει με δένδροποταμιτης?
Είπε ότι είναι πιο μπαλατος από τον Κρααλ και με ταχύτητα. Στην αρχή θεώρησα ότι μιλάμε για Λατίνο.
Ο κουμπάρος του όμως στην δική του ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον priest γιατί τον ζητάτε και τον επικαλειστε ;
Αφού η ετυμηγορία έχει βγεί.
Δεν υπάρχει σάλιο
Αφού η ετυμηγορία έχει βγεί.
Δεν υπάρχει σάλιο
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum