Τι εννοειτε δεν μπορει αλλο αφου οπως λετε αυτη ηταν παντα η μεταγραφικη πολιτικη;
Συνεπεια λεγεται αν μη τι αλλο. Οχι ανημπορια
Η αναζήτηση βρήκε 445 εγγραφές
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Το ότι ο ρούλης έχει δώσει ένα φορτηγό λεφτά για 14 μεταγραφές, άσχετα με το τι θα βγάλουν στις 4 γραμμές και ποια θέση θα πάρει τελικά στην βαθμολογία και η ομάδα μας δίνει 2,1 για κάποιον Σεντίρα με νούμερα σε Β και Γ Εθνική και ο οποίος το σκέφτεται για Ελλάδα, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Σε ότι ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπραβο στους 12.000 που ανανεωσαν χωρις να περιμενουν τα χαφ και τα φορ. ΠΑΟΚ ως το μεδουλι
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;
Εγω να παω με τα νερα σας οσοι λετε οτι προκειται για ημιερασιτεχνη, κατσικι, αμπαλο.
Ασχετως αν τελικα ερθει η οχι, αποδεδειγμενα ειναι στην λιστα.
Ας προσπερασω την απλη ερωτηση του τι σκατα δεν βλεπουν τοσοι επαγγελματιες του χωρου που βλεπετε εσεις, και ας πω οτι ...
Εγω να παω με τα νερα σας οσοι λετε οτι προκειται για ημιερασιτεχνη, κατσικι, αμπαλο.
Ασχετως αν τελικα ερθει η οχι, αποδεδειγμενα ειναι στην λιστα.
Ας προσπερασω την απλη ερωτηση του τι σκατα δεν βλεπουν τοσοι επαγγελματιες του χωρου που βλεπετε εσεις, και ας πω οτι ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
O Κολκας παντως ειπε οτι με τον χαφ επηλθε συμφωνια και με τον παικτη και πρεπει να γινουν απιθανα πραγματα για να χαλασει και οτι μεχρι την Παρασκευη θα εχει βγει.
Καμια ενδειξη;
Καμια ενδειξη;
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντρομος...ξαναρωταω...στην περιπτωση αρνητικης απαντησης και του DM υπαρχει περιπτωση να στραφουμε σε γνωστη λυση, ΙσπανοΕλληνα ποδοσφαιριστη με ντεκαπαζ και ιδιαιτερο ντυσιμο;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κατάλαβα ότι είπε ότι και να έρθει κάποιος τώρα δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι. Πράγμα μάλλον λογικό για Ραζβαν.
Όχι ότι δεν θα έρθει κανείς πριν το πρώτο ματς
Όχι ότι δεν θα έρθει κανείς πριν το πρώτο ματς
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιδορήθηκε εδώ μέσα όταν είχε βγεί το ενδιαφέρον σε φάση "αυτός είναι ο στόπερ που μας έλεγαν ότι θα δώσουν χρήματα";
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ποιο το προβλημα με τον Γερμανο δεν καταλαβα αφου μεχρι να φερουμε παικτη αυτος θα εχει αποθεραπευτει.
Και εγω δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι ακολουθουσαμε την προσφιλη μας τακτικη και παιρναμε τον φορ στα χασομερια του Αυγουστου, ποια η διαφορα;
Ε ας προσποιηθουμε οτι τον φεραμε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου;
Και αν πάμε πχ από τον Σλοβάκο (που δεν με γέμισε το μάτι) σε κάποια πολύ δυνατή περίπτωση χαφ που δεν ψηνόταν πριν ένα μήνα, θα χαλαστει κανένας;
Παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο. Νομος. Καποια στιγμη , ειδικα σε θεσεις που εχεις θεμα, πρεπει να παρθει και μια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνω. Ο Αραμπι πηγε στον γαυρο στα 32. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια.
Για να μην παω στο φετινο ακραιο που πηγε Ναντ στα 38
Για να μην παω στο φετινο ακραιο που πηγε Ναντ στα 38
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο οργανισμος ΠΑΟΚ που "μασησε" απο τις αντιδρασεις στα σοσιαλ και εβαλε παγο στον Σεντιρα, δεν θα αφουγκραστει αυτο που συμμβαινει τις τελευταιες ωρες και δεν θα ζυγισει τις επιπτωσεις στην ομαδα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
Μαζι σου. Ενα λογικο επιχειρημα που το κανει σε αυτο το timing με τον Τελη να καραδοκει μπορεις να μου πεις;
Δεν υπαρχει κανενα. Δεν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι το αγωνιστικο, αν όντως πωληθεί και φέρουμε κανένα στραβό με τους Αυστριακούς στην Τούμπα εκεί θα δούμε ποιο είναι. Εγώ όσο χρόνια ασχολούμαι με την ομάδα δεν έχω ξαναδεί τόσο εξαγριωμένο σχεδόν όλο τον κόσμο
Δεν ειναι απλη περιπτωση αθλητη. Για την ...