Η αναζήτηση βρήκε 651 εγγραφές
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα..
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
αλλη μια υπεροχη βραδια στην τουμπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....μολις γυρισα στην 6 καμμια 15αρια κυπριοι φοιτητες γυρω μου,που τραγουδουσαν συνθηματα του ΠΑΟΚ αν και οι περισσοτεροι δεν ηταν ελλαδικη ομαδα το κατευχαριστηθηκαν....."τσετσενε" μου ποντιαρα μου τους γλεντας ολους και μας προσφερεις ολα αυτα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για ομάδα μιας χρήσης συμπαθητικά αποδίδουμε.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αναλογιστουμε οτι η ομαδα ειναι παρατημενη....
Οτι ο Λουτσεσκου παιζει προβλεψιμο ποδοσφαιρο και οτι εχει εμμονες....
Οτι δεν καναμε μεταγραφες και παιζουμε με δανεικους απο τα αζητητα.
Οτι παιζουμε με εξτρεμ τον 38αρη Ταισον που επρεπε να φυγει......
Οτι δεν εχουμε σεντερ φορ ...
Οτι ο Λουτσεσκου παιζει προβλεψιμο ποδοσφαιρο και οτι εχει εμμονες....
Οτι δεν καναμε μεταγραφες και παιζουμε με δανεικους απο τα αζητητα.
Οτι παιζουμε με εξτρεμ τον 38αρη Ταισον που επρεπε να φυγει......
Οτι δεν εχουμε σεντερ φορ ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά.
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι ολα τελεια,κυριοι....
Χθες,η ομαδα επαιζε μπαλαρα....κερδιζε 4-0....και καποιοι φωναζαν πως...¨τους ψαχνει η αστυνομια"...
Βαρια δεν ειναι μονο η φανελα...βαρια ειναι και τα τσιμεντα που πατατε!!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!!!
Χθες,η ομαδα επαιζε μπαλαρα....κερδιζε 4-0....και καποιοι φωναζαν πως...¨τους ψαχνει η αστυνομια"...
Βαρια δεν ειναι μονο η φανελα...βαρια ειναι και τα τσιμεντα που πατατε!!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!!!
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
...
Doomαρεεεεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Δε φαντάζεσαι τη χαρά μου.
Είσαι καλά φιλαράκι;
Εύχομαι η απογοήτευση σου να έχει να κάνει μόνο με τον ΠΑΟΚ και να είσαι μια χαρά στα "εκτός" ΠΑΟΚ.
Όσα δεδομένα κι αν υπάρχουν πάντα χρειάζεται και η κριτική ματιά.
Doomαρε ψυχαρα
Για ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
ελατε πειτε την αληθεια
Αυτον τον ΠΑΟΚ ουτε στα ονειρα
Αυτον τον ΠΑΟΚ ουτε στα ονειρα
- Παρ 23 Ιαν 2026, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
«Από τη γέννα η πρώτη λέξη»
Πολλές ιστορίες ξεκινάνε με πόνο. 30 βάλε βαθμοί, ζέστη, ιδρώτας—μαυρισμένος από τα μπάνια, κουρασμένος από τη θερινή ραστώνη. Κι ένα 0-0 που σε αφήνει να κοιτάς το ρολόι σαν να μη ξεκίνησε ποτέ ο αγώνας. Φεύγεις από την Τούμπα με το ίδιο βάρος που είχες όταν μπήκες ...
Πολλές ιστορίες ξεκινάνε με πόνο. 30 βάλε βαθμοί, ζέστη, ιδρώτας—μαυρισμένος από τα μπάνια, κουρασμένος από τη θερινή ραστώνη. Κι ένα 0-0 που σε αφήνει να κοιτάς το ρολόι σαν να μη ξεκίνησε ποτέ ο αγώνας. Φεύγεις από την Τούμπα με το ίδιο βάρος που είχες όταν μπήκες ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τι καθόμαστε και συζητάμε;
Ο Σαββίδης ήταν ανοιχτός να τον δώσει, ο Σαββίδης άλλαξε γνώμη
Αυτά
Στα τέτοια μας αν τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων την είχαν άλλοι
Πρόβλημα του Σαββίδη είναι το θέμα κωσταντελια από πέρυσι την άνοιξη μέχρι σημερα
Ο Σαββίδης ήταν ανοιχτός να τον δώσει, ο Σαββίδης άλλαξε γνώμη
Αυτά
Στα τέτοια μας αν τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων την είχαν άλλοι
Πρόβλημα του Σαββίδη είναι το θέμα κωσταντελια από πέρυσι την άνοιξη μέχρι σημερα
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα ρε μάγκες ξέρετε τι με προβληματίζει στην όλη φάση? Ούτε ένα έλληνας δημοσιογράφος δεν το πήρε πάνω του να το δώσει σαν δική του πληροφορία. Όλοι βγάζανε τα άρθρα των γερμανών....Δηλαδή είναι 10 δημοσιογράφοι Ολλανδία και άλλοι τόσοι Θεσσαλονίκη....Ένας....Ένας δεν είχε πληροφορία? Οι Γερμανοί ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αργα η γρηγορα θα παει σε ανωτερο πρωταθλημα,δεν εχω απαιτηση απο τον παικτη να κατσει στην ψαροκωσταινα μας,ηδη παιζει με αλλο αερα,αλλη κλαση,οι υπολοιποι συμπαικτες του παιζουν μπαλα,ενω αυτος ποδοσφαιρο.
Δεν θα πω κακη κουβεντα για τον ποδοσφαιριστη,ειναι παιδι μαλαμα και φαινεται απο ...
Δεν θα πω κακη κουβεντα για τον ποδοσφαιριστη,ειναι παιδι μαλαμα και φαινεται απο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαμπρακος πρεπει να στεναχωρεθηκε παραπανω απο την Στουτγκαρδη παντως που δεν πηγε χθες ο Ντελιας.