Η αναζήτηση βρήκε 651 εγγραφές

Return

από Λεμεσος4
Τετ 11 Φεβ 2026, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

H εκδικηση της γυφτιας απο τον Χατσιδη.... Χαιρετισματα απο τους εκστασιασμένους πανευτυχεις κυπριους και ελλαδιτες οπαδούς της τεραστιας ιδεας του ΠΑΟΚ. 1104 χιλιομετρα ειναι ενα τιποτα.
από loukas karadimos
Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

προφανως και χαιρομαι για αυτο αλλα τα νεα παιδια δεν θα καταλαβουν ποτε τι σημαινει για εμας τους λιγο παλιοτερους που ξεκινουσαμε τα παιχνιδια με τον βαζελο χανοντας 1-0 να παιρνεις ενα σχολιο απο φιλο βαζελο που σου λεει

"και τι να κανει ο μπενιτεθ, δεν γινεται να σε κερδισει φετος ο ...
από Andrew R
Τρί 23 Σεπ 2025, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δηλαδή αν βλέπατε έναν Εβραίο στο δρόμο θα του την πέφτατε;

Όσοι θέλετε να φωνάξετε υπέρ της Παλαιστινης να υποθέσω το κάνετε και μέσα στο μετρό, και μέσα στον Μασουτη και μέσα στην εκκλησία στα βαφτίσια της ανιψιάς σας και στο παιδικό πάρτυ του γιου σας;

Ένα λάθος πανό, μια περίεργη σημαία ...
από Taseos
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Αν έμπαινε το γκολ του καμαρα τα ποστ θα ήταν καμία 20αρια το πολύ. Τωρα δυστυχώς θα έρθουν όλοι :D
από thomas Murg
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Παιχνίδι που δεν σου κάθεται να το κερδίσεις φροντίζεις να μην το χάσεις γιατί όπως είδαμε και πέρσι κάθε μα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.
Μέσα από το γήπεδο έκανε μπαμ ότι ο Οζντόεφ σήμερα ήταν σε πολύ κακή μέρα. Και συμπαράσυρε και τον Μεϊτέ. Το κέντρο μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν βούτυρο.
Το ...
από kataramenos5
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Ξυσε μας τα αρ@@@α κι ας ποναν
Ιγκαμαααααν ιγκαμαααααν
από Papa9
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είμαι 57 και έχω στένωση στον δεξιό κατιόντα κλάδο της στεφανιαιας. Για αυτό ο καρδιολόγος μου με βάζει να κάνω κάθε χρόνο τεστ κοπώσεως. Για να το παρακολουθούμε λέει. Άρα για φέτος έκανα, σωστά;;;;
Πέραν πλάκας, και ενώ είναι γνωστό ότι για μένα τα οποία αρνητικά στοιχεία έχει ο Λουτσεσκου είναι ...
από Rexaris
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Σάββατο κερδίσαμε εκτός τον αντιπαθέστατο Προμηθέα στο μπάσκετ

Κυριακή εκτός την αεκ και περάσαμε μόνοι πρώτοι

Μεσοβδόμαδα μαθαίνουμε οτι ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ οριστικά, κερδίζουμε με μπάζερ μπίτερ εκτός, βγαίνει η σωστή απόφαση από τον ΑΣ, θα προχωρήσει λοπόν το γήπεδο με την ΠΑΕ

Και ...
από Iggy Pop
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε και λέμε....Αντριγια 2 γκολ μία ασίστ....οχι mvp....Κωνσταντελιας γκολ κερδισμένο πέναλτι άπειρα χιλιόμετρα....οχι mvp.....Ο βαριεστημένος αργός χοντρός Μειτε κατάπιε σαν αλλος Κρόνος άλλη μια ντουζίνα παιδιά....οχι mvp.....Ο Κενυ το πουλέν μου το τσοπανοσκυλο που κυνηγούσε προβατίνες στα ...
από Jean Valjean
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
από Jean Valjean
Παρ 24 Οκτ 2025, 07:51
Jump to forum
Jump to topic

Μάγκες, καλημέρα.
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
από marsantos
Παρ 24 Οκτ 2025, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Ακούω δηλώσεις Λουτς.

Τον ρωτάνε τι είχε η ομάδα σήμερα και πήρε το ματς. Αφού κάνει την γνωστή ανάλυση κτλ κτλ... πετάει στο τέλος ένα "Ήταν και ο Θεός μαζί μας"

Πολύ παρε με τον Αγγελο κάνεις Ρασβαν :opaokara:

Ο Ντιέγκο του @marsantos. Αν και υπάρχει μια διαφωνία ποιος Ντιέγκο - τρεις ...
από navigator11
Παρ 24 Οκτ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

GEOL έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 08:40 Μόλις πήρα εξιτήριο από την εντατική στο Παπανικολάου :lol: :lol: Τι έγινε τελικά, κερδίσαμε? :lol: :lol: :lol:
Όπως το δει κανείς

Εικόνα
από Azrael
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

wickerman έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:59 Όχι να το παινευτώ αλλά 5 στα 5 που έχω ανοίξει. Πολλά μπράβο στην ομαδάρα και για σήμερα.
Ετσι και παει να ανοιξει καποιος αλλος θα βρουμε που μενει. :opaokara: